Ik krijg mijn Filmpjes niet van mijn Camera?

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar, Olympia

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
parouscha

Berichten: 16951
Geregistreerd: 21-04-02
Woonplaats: Friesland

Ik krijg mijn Filmpjes niet van mijn Camera?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-08-04 14:12

Zo raar.
Dus vandaag had ik dus een filmpje gemaakt van het longeren,d ie ik aan iemand wou gaan laten zien.
Maar ik krijg hem dus niet van mijn Camera.
Ik heb dus de software op mijn laptop staan , doe de usb kabel erin, de Camera aansluiten en de Camera aan doen.
Dan krijg ik dus een scherm dat ik de Foto's wil over brengen na de laptop doe ik dat, krijg ik alleen mijn foto's erop.
Dus geen filmpjes.
Dit is al een poos zo, en ik dacht wil het nou toch wel eens vragen waarom het niet wil.
Ik vind het trouwens erg aparte sofware het is van ACDSee For Pentax, en heb er al eerder problemen mee gehad dat hij mijn foto's niet weergaf zo apart.
Wie weet wat dit is?

Grt Priscilla

          *Many people walk in and out of your life,
          but only true friends...
          will leave a footprint in your heart *


sjokkemeule

Berichten: 1012
Geregistreerd: 01-06-04
Woonplaats: Geesteren

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-08-04 15:17

Welke camera heb je ?

Assumption is the mother of all fockups...

parouscha

Berichten: 16951
Geregistreerd: 21-04-02
Woonplaats: Friesland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-08-04 15:20

Pentax optio 30

Ik snap er echt niets van , het is alweer een poos zo dat ik ze erniet op krijg Scheve mond

          *Many people walk in and out of your life,
          but only true friends...
          will leave a footprint in your heart *

sjokkemeule

Berichten: 1012
Geregistreerd: 01-06-04
Woonplaats: Geesteren

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-08-04 15:22

I will have a look for u Lachen

Assumption is the mother of all fockups...

parouscha

Berichten: 16951
Geregistreerd: 21-04-02
Woonplaats: Friesland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-08-04 15:23

Thanks Haha!

          *Many people walk in and out of your life,
          but only true friends...
          will leave a footprint in your heart *

sjokkemeule

Berichten: 1012
Geregistreerd: 01-06-04
Woonplaats: Geesteren

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-08-04 15:28

als jij camera aansluit.
dan moet jij in de windows verkenner een extra schijf zien ig G of h oid.
als je ze ze dan oversleept naar de pc, gaat het dan wel ??
dus BUITEN de software om....

Assumption is the mother of all fockups...

sjokkemeule

Berichten: 1012
Geregistreerd: 01-06-04
Woonplaats: Geesteren

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-08-04 15:38

daar hoort hij echt WEL te staan, her-installeer de stuurprogramma's eens van de camera.

Assumption is the mother of all fockups...

parouscha

Berichten: 16951
Geregistreerd: 21-04-02
Woonplaats: Friesland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-08-04 15:39

sjokkemeule schreef:
als jij camera aansluit.
dan moet jij in de windows verkenner een extra schijf zien ig G of h oid.
als je ze ze dan oversleept naar de pc, gaat het dan wel ??
dus BUITEN de software om....


Ja ik heb de verwisselbare schijf gevonden!!
Hardstikke bedankt, weer een probleem verholpen OK dan!

          *Many people walk in and out of your life,
          but only true friends...
          will leave a footprint in your heart *

sjokkemeule

Berichten: 1012
Geregistreerd: 01-06-04
Woonplaats: Geesteren

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-08-04 15:39

eeeej daar zijn we collega bokkers voor he , blij dat het opgelost is hoor.

Assumption is the mother of all fockups...


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Yasmine_, Hanmar en 3 bezoekers