popups...

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar, Olympia

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Liselot

Berichten: 29001
Geregistreerd: 18-06-01
Woonplaats: Almelo

popups...

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-08-04 18:07

via kazaa krijg ik ineens heel veel last van popups (met de oudere versie had ik hier nooit last van)
nou hoorde ik van een popup killer, welke zijn er goed? en kan je dan ook instellen dat je bepaalde popups wel wilt krijgen (zoals die van bokt PB's??)


SnelleMarz

Berichten: 8846
Geregistreerd: 17-12-03
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-08-04 21:42

ik heb er 1 van google..
De google toolbar, werkt prima.
Zelden laat hij er 1 door.

Maar die van bokt killt hij ook Nagelbijten / Gniffelen Tong uitsteken

    ♥ Snellis, ikmisje.
    † 020408

Liselot

Berichten: 29001
Geregistreerd: 18-06-01
Woonplaats: Almelo

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-08-04 11:59

ik heb de google werkbalk nu gedownload, maar ik krijg nogsteeds popups Verward ik heb wel de funtie aangeklikt, dus hij is wel actief

Mo_I_Rana

Berichten: 7503
Geregistreerd: 09-11-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-08-04 12:00

idd, heb die ook!
is geweldig!
ff gratis downloaden en voila Haha!


¯¨´*·~-.¸¸,.-~*´¨¯¨´*·~-.¸¸,.-~*´¨
Whatever happened, happened¯¨´*·~-.¸¸,.-~*´¨¯¨´*·~-.¸¸,.-~*´¨

Rainie

Berichten: 9123
Geregistreerd: 01-05-03
Woonplaats: Nuenen

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-08-04 12:02

Werkt google toolbar wel als de popups niet van de browser komen?

Kazaa zit sowieso vol rotte programma's. Ik download het niet meer.

... And we like all the fluffy animals.


Liselot

Berichten: 29001
Geregistreerd: 18-06-01
Woonplaats: Almelo

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-08-04 12:09

er staat ook edonkey op... maar die doet het om een of andere reden niet. ik heb geen verstand van dat programma, dus ga daar ook niet mee aan het sleutelen Haha!

Rainie

Berichten: 9123
Geregistreerd: 01-05-03
Woonplaats: Nuenen

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-08-04 12:21

Edonkey, ik geloof dat je daarmee eerst zelf moet uploaden om een soort van status te krijgen waardoor je sneller aan de beurt bent met downloaden van anderen (correct me if i'm wrong)

Je zou kunnen proberen om Kazaa af te sluiten als je niets te downloaden hebt. En misschien ad-aware draaien?

... And we like all the fluffy animals.



Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Kaus en 7 bezoekers