Firewals :\

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar, Olympia

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Yooon

Berichten: 607
Geregistreerd: 30-12-03
Woonplaats: Opendeeeh ,,

Firewals :\

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-08-04 23:56

Haaj allemaal...
Ik zit met een btje een probleem...
Ik kan geen kazaa,i-mesh,blubster of iets anders krijgen ik kan het wel doawnloaden maar als ik het dan opstart wil hij niet verbinden
Nu hebben ze mij verteld dat dit door een firewall komt...

Ik denk dat dat zo is maar weet iemand hoe ik kan zorgen dat die kazaa enz. wel toelaat?

"


Arno24

Berichten: 1516
Geregistreerd: 31-03-03
Woonplaats: Duiven

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-08-04 12:02

allereerst moet je weten of je een firewall of andere blokkade hebt. Heb je software draaien die jouw verbinding met internet moet beveiligen?

Yooon

Berichten: 607
Geregistreerd: 30-12-03
Woonplaats: Opendeeeh ,,

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-08-04 15:22

Ja ik heb dus een firewall...Dan word ik soms van internet afgegooid en dan komt er te staan dat ik geen verbinding kan krijgen ivm een firewal Verward

"

Arno24

Berichten: 1516
Geregistreerd: 31-03-03
Woonplaats: Duiven

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-08-04 17:42

welke firewall heb je dan?

Yooon

Berichten: 607
Geregistreerd: 30-12-03
Woonplaats: Opendeeeh ,,

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-08-04 21:32

geen idee Verward hoe zie je dat dan ? :S

"

Mwroap1

Berichten: 219
Geregistreerd: 13-05-04
Woonplaats: Houten

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-08-04 22:02

Oplossing 1, je zou het moeten weten, als je mcafee of norton geinstalleerd hebt heb je er al eentje.
Oplossing 2, Kijk rechtsonder in beeld naast je klokje naar de pictogrammen.pictogrammen.

P.S. Dit kan ook door je router komen.

Find me and follow me
through corridors and factories

Yooon

Berichten: 607
Geregistreerd: 30-12-03
Woonplaats: Opendeeeh ,,

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-08-04 21:03

Mwroap1 schreef:
Oplossing 1, je zou het moeten weten, als je mcafee of norton geinstalleerd hebt heb je er al eentje.
Oplossing 2, Kijk rechtsonder in beeld naast je klokje naar de pictogrammen.pictogrammen.

P.S. Dit kan ook door je router komen.


Thnx! zal strax gelijk gaan kijken zit nu op een andere pc Lachen

"


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 bezoekers