Profiel veranderen >> slaat niet op

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Marinke

Berichten: 2584
Geregistreerd: 15-12-02
Woonplaats: Eelde

Profiel veranderen >> slaat niet op

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-08-04 16:10

Ik heb mijn hele profiel leeggehaald, en was dus begonnen aan een nieuwe. Na wat tekst en foto's had ik het maar ff opgeslagen. Toen keek ik in mn profiel via mn naam, en er stond maar één zin van alles wat er hoorde te staan!
Via het kopje 'profiel' in mn menu hierboven staat alles er nog wel.
En hoe vaak ik het ook vernieuw, alles komt er niet te staan

Ligt dat aan mij/mijn computer? Of aan bokt?

Edit> noujaaaa zeg, nou staat er in het profiel wijzigingsvak zegmaar ook maar dat ene kleine stukje tekst Verward

Romeo Lovers


Oscar
Forumcoordinator

Berichten: 95057
Geregistreerd: 23-09-01
Woonplaats: Braboland

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-08-04 17:21

Heb je je wachtwoord wel ingevuld ?
Dit is nodig om de wijzigingen op te slaan.

It's not easy being green *** Kermit ***

Marinke

Berichten: 2584
Geregistreerd: 15-12-02
Woonplaats: Eelde

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-08-04 17:54

Dan doet ie het nog niet
Kijk maar in mn profiel, er staat alleen:
[color=darkblue]
[b]>>>>>>>>>UNDER CONSTRUCTION

En dat is maar het begin van mn profiel... en dan nog maar half!

Romeo Lovers

SnelleMarz

Berichten: 8846
Geregistreerd: 17-12-03
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-08-04 17:59

Oscar schreef:
Heb je je wachtwoord wel ingevuld ?
Dit is nodig om de wijzigingen op te slaan.

Is dat zo?!
Ik voer nooit mijn wachtwoord in.. Als ik ingelogd ben kan ik gewoon veranderen, zonder wachtwoord in te voeren.

On topic: Heb je soms een vreemde code erin staan? Of iets anders??
Codes moet je wel goed afsluiten!

    ♥ Snellis, ikmisje.
    † 020408

Marinke

Berichten: 2584
Geregistreerd: 15-12-02
Woonplaats: Eelde

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-08-04 18:10

Heb ik ook allemaal gecontroleerd!

Van wachtwoord wist ik ook niet Knipoog maar ik heb het net nog ff geprobeert en dat werkt dus ook niet

Romeo Lovers

Marinke

Berichten: 2584
Geregistreerd: 15-12-02
Woonplaats: Eelde

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-08-04 18:13

Yess! Hij doet t weer!!

Ik weet al waar het aan lag:

ik had dit geschreven:
>>>>under construction<<<<
En die >>>> en <<< daarmee ging het fout denk ik. Ik heb ze net verwijderd en nu doet ie 't wel Lachen

Romeo Lovers


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: MoriMann en 4 bezoekers