12 mb van video ???

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
bradley
Berichten: 133
Geregistreerd: 05-08-04

12 mb van video ???

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-08-04 18:09

ik wilde laatst GTA vice city spelen (wat ik al een gespeeldt heb op de zelfde pc en met het zelfde programma) maar nu komt er te staan

er is niet genoeg gehuegen van video en dat er minstens 12 mb aan gehuegen van video nodig is ...???


Mwroap1

Berichten: 219
Geregistreerd: 13-05-04
Woonplaats: Houten

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-08-04 20:32

Hmm, probleemje met je videokaart, ga uiitzoeken of je wel de goede drivers voor je videokaart hebt.

Find me and follow me
through corridors and factories

bradley
Berichten: 133
Geregistreerd: 05-08-04

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-08-04 20:33

wat wil je zeggen met goeie drivers

Mwroap1

Berichten: 219
Geregistreerd: 13-05-04
Woonplaats: Houten

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-08-04 20:38

Drivers, het aansturingsprogramma van een stuk hardware, in dit geval de videokaart, die heb je nodig omdat je videokaart anders niet naar behoren werkt.
Ik heb een vermoeden dat je op het ogenblik geen of niet de goede drivers hebt en dat daardoor je videokaart maar 8 mb geheugen heeft.

Find me and follow me
through corridors and factories

bradley
Berichten: 133
Geregistreerd: 05-08-04

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-08-04 21:06

okeey ik snap het nu wat beter maar wat doe ik er aan

Mwroap1

Berichten: 219
Geregistreerd: 13-05-04
Woonplaats: Houten

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-08-04 23:37

Zoek uit wat voor videokaart je hebt. Rechterklik op een leeg stukje bureablad. Eigenschappen, tabblad instelling. Daar staat als het goed is je monitor en je videokaart.

Find me and follow me
through corridors and factories

bradley
Berichten: 133
Geregistreerd: 05-08-04

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-08-04 01:42

ik zie niks staan alleen iets over 32 bits kleuren enz.

bradley
Berichten: 133
Geregistreerd: 05-08-04

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-08-04 01:59

kan trouwens die drivers wat je zegt te maken hebben met VGA

Mwroap1

Berichten: 219
Geregistreerd: 13-05-04
Woonplaats: Houten

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-08-04 10:52

Ga naar start---> instellingen--configuratiescherm. Systeem--->tabblad hardware--->apparaatbeheer. Beeldscherm adapters. Daar moet staan wat voor videokaart je hebt.

Find me and follow me
through corridors and factories

bradley
Berichten: 133
Geregistreerd: 05-08-04

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-08-04 13:00

ik kom niet verder als configuratiescherm tis ook jiij het in het nederlands zegt en de computer spaans is....

zitten drivers al geinstaleerd op het moment dat je je pc opnieuw formateerd want ik haddus laatst geformatteerd en hij deedt nog zo raar

Mwroap1

Berichten: 219
Geregistreerd: 13-05-04
Woonplaats: Houten

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-08-04 13:35

Dat is juist de lol, na een format ben je allllles kwijt. Drivers en de rest. De reden waarom je nog beeld hebt, is omdat je videokaart ook plug en play compatible is. Alleen heb je dan maar 8 mb videogeheugen.(dachtik)

Daarom kan je niet echt spelletjes spelen. Wel dingen als rollercoaster tycoon en dergelijke, maar geen vice city.

Configuratiescherm kon je komen toch?
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Die onderste, daaro moet je kijken.

Find me and follow me
through corridors and factories

bradley
Berichten: 133
Geregistreerd: 05-08-04

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-08-04 15:35

bij mij staat bijna alles wat jij ook heb alleen die display adapters is er niet bij

Mwroap1

Berichten: 219
Geregistreerd: 13-05-04
Woonplaats: Houten

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-08-04 17:14

Weet je dan niet toevallig zelf wat voor videokaart je hebt?

Find me and follow me
through corridors and factories

bradley
Berichten: 133
Geregistreerd: 05-08-04

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-08-04 18:10

ik zoek het wel uit dan zeg k het je vanafond ... ok

bradley
Berichten: 133
Geregistreerd: 05-08-04

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-08-04 20:47

mijn moeder die bijna de zelfde pc heeft als ik heeft het volgende

NVIDIA geforce 4 mx 440 with A6P8X

bradley
Berichten: 133
Geregistreerd: 05-08-04

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-08-04 20:49

en bij mij staat dat niet Verward

bradley
Berichten: 133
Geregistreerd: 05-08-04

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-08-04 20:51

nog iets als ik gewoon die drivers installeer want het is zeker dat ik meer uit mijn videokaart kan halen

Mwroap1

Berichten: 219
Geregistreerd: 13-05-04
Woonplaats: Houten

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-08-04 21:16


Find me and follow me
through corridors and factories

bradley
Berichten: 133
Geregistreerd: 05-08-04

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-08-04 23:20

k weet egt niet hoeveel ik je moet bedanken egt bedankt , maar als ik je nog met 1 vraag lastig mag vallen dan ben k hellemaal blij:

mijn volumen schijnt niet geinstaleerd te zijn ik kan de volumeregelaar niet omhoog zetten want dan staat er dat die niet geinstaleerd is (de volume) kan ik dat ook gewoon van windows update afhalen ? dat zou wel het makkelijkste zijn

Mwroap1

Berichten: 219
Geregistreerd: 13-05-04
Woonplaats: Houten

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-08-04 01:06

Dat weet ik niet helemaal, heb je uberhaupt geluid? Lijkt me namelijk logisch dat je ook nog geen drivers van je geluidskaart geinstalleerd hebt.

Find me and follow me
through corridors and factories

bradley
Berichten: 133
Geregistreerd: 05-08-04

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-08-04 01:27

dus dat is dan gewoon drivers instaleren van die windows update

Mwroap1

Berichten: 219
Geregistreerd: 13-05-04
Woonplaats: Houten

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-08-04 02:28

Als het kan wel ja. Doe daar alle driver updates.

Alleen zetten niet alle hardwarefabrikanten hun drivers beschikbaar via windows update.

Find me and follow me
through corridors and factories

bradley
Berichten: 133
Geregistreerd: 05-08-04

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-08-04 17:44

dat gaat duz niet dus dan is het gewoon drivers kopen ofzo? dan heb ik er nooit meer last van als ik ga formateren

Mwroap1

Berichten: 219
Geregistreerd: 13-05-04
Woonplaats: Houten

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-08-04 19:18

Nop, niet gaan kopen. Je kan ze meestal gewoon downloaden van de hardwarefabrikant. Misschien zat er een cd'tje bij toen je deze computer aankocht waar de drivers op staan.
Wat voor merk en type pc is het?

Find me and follow me
through corridors and factories

bradley
Berichten: 133
Geregistreerd: 05-08-04

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-08-04 01:15

ik heb het al was gewoon een cd┬┤tje die ik kreeg toen ik de pc kocht


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 8 bezoekers