Ik kan The sims niet installeren...

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
sunshine

Berichten: 11355
Geregistreerd: 08-11-01
Woonplaats: Diessen (NB)

Ik kan The sims niet installeren...

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-07-04 12:33

Gister wilde ik The sims er weer opzetten en sims beestenboel en de rest...
Maar als ik de gewone sims erop wil zetten geeft de computer aan dat hij er al opstaat Verward
En als ik beestenboel er bijv. in doe zegt ie dat ik eerst de gewone sims moet installeren
En nergens hier in de computer staat nog sims...
Drukte ik op "zoeken" en toen stond er sims ineens wel op Scheve mond nou ik naar de plek gaan waar hij stond om hem eraf te halen, staat er helemaal niks Verdrietig

Wie weet wat ik nu moet doen? Ben echt verslaafd aan dat spel Bloos
Hoop dat iemand mij hier kan helpen

Liefs sun

Wie helpt mij mee Blacky te vinden? Hij zou in Drenthe hebben gestaan!
Pandijks Orion 17-05-1990 ...The day when I stop loving you, is the day when I close my eyes, forever..ik mis je nog steeds iedere dag ;(
♥ ** Instagram ** ♥


kwadraatje

Berichten: 4335
Geregistreerd: 01-02-04
Woonplaats: Disneyland

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-07-04 12:58

ik weet het ook niet
zit eigenlijk met hetzelfde probleem,
bij mij staat hij erop maar als ik de cd erin doe
en ik start hem op dan gebeurt er helemaal niks Scheve mond
ik ben er ook verslaafd aan, dus er moet dringend wat gebeuren

zij die niet van het verleden leren, zijn gedoemd de hele ellende over te doen..

Mwroap1

Berichten: 219
Geregistreerd: 13-05-04
Woonplaats: Houten

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-07-04 13:09

Welke windows versie? Heb je toen je de sims had verwijderd dat wel via het configuratiescherm bij software gedaan? Anders krijg je dit soort gevallen.

Find me and follow me
through corridors and factories

sunshine

Berichten: 11355
Geregistreerd: 08-11-01
Woonplaats: Diessen (NB)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-07-04 13:24

Mwroap1 schreef:
Welke windows versie? Heb je toen je de sims had verwijderd dat wel via het configuratiescherm bij software gedaan? Anders krijg je dit soort gevallen.



Ik heb XP als je dat bedoelt ?
Volgens mij was een keer de computer helemaal opnieuw gedaan dus alles was er gewoon af, toen heb ik de gewone erop gezet en die deed het dus gewoon.

Maar die drukte ik gister dus ook aan en deed het gewoon goed.
Toen wilde ik hem dus ook verwijderen zoals jij zegt via het configuratiescherm, maar daar stond ie dus gewoon niet tussen
En toen heb ik dus maar gewoon op "verwijderen" gedrukt omdat ik het anders ook niet wist.

Maar wat kan ik nu nog doen?
Want ik wist wel dat het via het configuratiescherm moest maarja.....


kwadraatje: ja ik ben dus ook heel erg verslaafd daar aan Verdrietig
Maar hoezo gebeurt er niks dan ?

Wie helpt mij mee Blacky te vinden? Hij zou in Drenthe hebben gestaan!
Pandijks Orion 17-05-1990 ...The day when I stop loving you, is the day when I close my eyes, forever..ik mis je nog steeds iedere dag ;(
♥ ** Instagram ** ♥

Mwroap1

Berichten: 219
Geregistreerd: 13-05-04
Woonplaats: Houten

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-07-04 15:08

sunshine schreef:
Ik heb XP als je dat bedoelt ?
Volgens mij was een keer de computer helemaal opnieuw gedaan dus alles was er gewoon af, toen heb ik de gewone erop gezet en die deed het dus gewoon. ?

Hoe bedoel je de computer helemaal opnieuw gedaan? Ook geformatteerd of alleen xp er opnieuw opgezet?

Find me and follow me
through corridors and factories

sunshine

Berichten: 11355
Geregistreerd: 08-11-01
Woonplaats: Diessen (NB)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-07-04 15:16

Heb het net ff aan iemand gevragen want wist dat zelf niet eens Tong uitsteken
Maar ook geformatteerd

Wie helpt mij mee Blacky te vinden? Hij zou in Drenthe hebben gestaan!
Pandijks Orion 17-05-1990 ...The day when I stop loving you, is the day when I close my eyes, forever..ik mis je nog steeds iedere dag ;(
♥ ** Instagram ** ♥

Mwroap1

Berichten: 219
Geregistreerd: 13-05-04
Woonplaats: Houten

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-07-04 16:49

Bij program files staat de map sims er ook niet meer?

P.s. Als je zo verslaafd bent, waarom dan uberhaupt verwijderd?

Find me and follow me
through corridors and factories

sunshine

Berichten: 11355
Geregistreerd: 08-11-01
Woonplaats: Diessen (NB)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-07-04 17:09

Mwroap1 schreef:
Bij program files staat de map sims er ook niet meer?

P.s. Als je zo verslaafd bent, waarom dan uberhaupt verwijderd?


Toen ik de andere sims erop wilde zetten gaf hij steeds aan dat de gewone sims er nog niet opstond.
Dus ik dacht : als ik de gewone sims nu verwijder en hem er opnieuw opzet dan lukt het misschien wel.

Maar bij program files staat ook niks...

Wie helpt mij mee Blacky te vinden? Hij zou in Drenthe hebben gestaan!
Pandijks Orion 17-05-1990 ...The day when I stop loving you, is the day when I close my eyes, forever..ik mis je nog steeds iedere dag ;(
♥ ** Instagram ** ♥

Leoniez

Berichten: 1500
Geregistreerd: 19-11-03
Woonplaats: Amsterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-07-04 17:30

nee je moet doen > start > uitvoeren dan typ je regedit (dan krijg je een schermpje) > helemaal bovenaan staat HKEY_LOCAL_MACHINE, die doe je > dan software > dan kan jij bij maxis (dat is tog van the sims) verwijderen wat je wil verwijderen, en als het goed doet hij het dan gewoon weer nadat je je computer opnieuw hebt opgestart.

ps: Bij regedit goed uitkijken, niks zomaar verwijderen, kan heel schadelijk zijn!

Veel sucses!

Lachen

kwadraatje

Berichten: 4335
Geregistreerd: 01-02-04
Woonplaats: Disneyland

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-07-04 20:03

sunshine schreef:
kwadraatje: ja ik ben dus ook heel erg verslaafd daar aan Verdrietig
Maar hoezo gebeurt er niks dan ?


nou er gebeurt helemaal niks,
ik klik erop en ik krijg 5 seconden lang een zandlopertje te zien wat daarna verdwijnt en dan gebeurt er helemaal niks Scheve mond

zij die niet van het verleden leren, zijn gedoemd de hele ellende over te doen..

Mwroap1

Berichten: 219
Geregistreerd: 13-05-04
Woonplaats: Houten

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-07-04 21:32

Tip van leoniez al geprobeert? Is een bekende oplossing maar je moet wel precies doen wat er staat.
HKEY_LOCAL_MACHINE staat niet altijd bovenaan.

Find me and follow me
through corridors and factories

Mereltje

Berichten: 4389
Geregistreerd: 21-07-02
Woonplaats: Haarlem

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-07-04 22:33

Ik heb ongeveer hetzelfde gehad als jij, ik wilde Sims Superstar spelen, en de computer gaf aan dat ik hem moest installeren, maar tegelijkertijd stond hij er wel al op Verward
Nouja nu kan ik dus niet spelen, terwijl ik hem wel opnieuw geinstalleerd heb, hij zegt dat ik de cd-rom erin moet doen Verward (terwijl die er al in zit Clown)

Reach for the stars, so if you fall you land on a cloud

adnil
Berichten: 915
Geregistreerd: 30-06-04
Woonplaats: Stein

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-07-04 22:37

jah bij windows XP moet je the sims bij software verwijderen! ik heb ditzelfde probleem gehad

Mijn paardje heeft een nieuw baasje, adnariM!

sunshine

Berichten: 11355
Geregistreerd: 08-11-01
Woonplaats: Diessen (NB)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-07-04 22:45

Leoniez heeeel erg bedankt !!!!
Het is gelukt en the sims doet het weer Haha!

Wie helpt mij mee Blacky te vinden? Hij zou in Drenthe hebben gestaan!
Pandijks Orion 17-05-1990 ...The day when I stop loving you, is the day when I close my eyes, forever..ik mis je nog steeds iedere dag ;(
♥ ** Instagram ** ♥

Leoniez

Berichten: 1500
Geregistreerd: 19-11-03
Woonplaats: Amsterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-07-04 12:39

Graag gedaan hoor!

Lachen

bradley
Berichten: 133
Geregistreerd: 05-08-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-08-04 18:05

ik heb trouwens ook een vraagje ik heb ook mijn computer geformatteerd en nu kan ik het spel GTA vice city niet meer spelen er staat dat er niet genoeg geheugen van video is en dat hij op sen minste 12 mb moet zijn ik heb in het verleden wel gespeeldt op de zelfde pc met het zelfde programma

Fox_xy

Berichten: 508
Geregistreerd: 26-03-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-08-04 11:14

Ik heb ook een vraagje:
Ik heb vroeger de sims kunnen spelen, toen is de computer geformatteerd. heb de sims opnieuw geinsteleerd. maar zo snel ik het wil gaan spelen en het laden van het spel is voor bij valt heel de sims weg Verward Hoe kan ik de sims weer normaal spelen?

Vinny || B+11 || L1+3 ||
Evilou || :+: ||

parouscha

Berichten: 16951
Geregistreerd: 21-04-02
Woonplaats: Friesland

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-08-04 17:29

Dat heb ik ook gehad.
Ben je heel relaxt aan het spelen, en opeens hele sims spel verdwijnt Scheve mond
Dan moet ik dus om de 10 sec alles opslaan want stel hij valt uit en dan verlies je alles

          *Many people walk in and out of your life,
          but only true friends...
          will leave a footprint in your heart *

bradley
Berichten: 133
Geregistreerd: 05-08-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-08-04 20:53

bij mij nog nooit gebuerd

parouscha

Berichten: 16951
Geregistreerd: 21-04-02
Woonplaats: Friesland

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-08-04 08:43

Bij mij altijd zo lang als ik sims heb op bij alle 3 computers

          *Many people walk in and out of your life,
          but only true friends...
          will leave a footprint in your heart *

Samy

Berichten: 10574
Geregistreerd: 16-07-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-08-04 12:17

Heb ik ook gehad, ik had nog een illegale versie op me computer staan en die moest er eerst af!

/3 Dennis B+10 || L1+2 ● Happy /3
http://www.creatieffoto.nl

Monster

Berichten: 9513
Geregistreerd: 04-01-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-08-04 16:16

Bij mij pakt ie de cd niet Verward die die een maand geleden wel pakte Verward

zo, en dan nu tijd voor een wijntje..

Samy

Berichten: 10574
Geregistreerd: 16-07-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-08-04 16:17

raar daar heb ik tot nu toe nog geen problemen mee gehad, maar speel t ook niet veel meer

/3 Dennis B+10 || L1+2 ● Happy /3
http://www.creatieffoto.nl


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: kaatje89 en 2 bezoekers