DVD-Ram

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Sorane
Berichten: 9836
Geregistreerd: 14-11-03

DVD-Ram

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-07-04 11:20

Mijn DVD recorder kan alleen DVD-R en DVD-Ram branden. Zijn die DVD-Ram schijfjes nou ook te overschrijven? En waar haal ik ze een beetje goedkoop? Ik kan ze bij Dixons halen voor 31,95 per schijfje Boos!


Romkabouter

Berichten: 21721
Geregistreerd: 25-06-02
Woonplaats: Donkerbroek

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-07-04 11:29

DVD-ram is te herschrijven.

Het is alleen erg duur ja Scheve mond

Mijn woorden zijn mijn woorden en mijn mening. Deze graag alleen mij aanrekenen en niet mijn geliefden/vrienden/kennissen of een combi daarvan!

SuperPepeijn

Berichten: 13113
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Gouda

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-07-04 11:31

waarom dan geen DVD-/+RW ?

Amor Vincit Omnia

Sorane
Berichten: 9836
Geregistreerd: 14-11-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-07-04 11:38

SuperPepeijn schreef:
waarom dan geen DVD-/+RW ?


Omdat ik weer een recorder heb die dat niet aankan Boos! Ik heb er net al twee verschillende RW-tjes ingehad en hij kan er niet op wegschrijven.

Want ik dacht dat als ik ze formateer in mijn pc en dan schrijf in die recorder. Als ik het gekeken heb kan ik altijd weer leegmaken op mijn pc. Maar ook die vlieger gaat niet op Boos!

Sorane
Berichten: 9836
Geregistreerd: 14-11-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-07-04 11:39

Romkabouter schreef:
DVD-ram is te herschrijven.

Het is alleen erg duur ja Scheve mond



Ja die prijzen zijn niet normaal meer joh... Bij Mycom kunnen ze ze bestellen voor me. 55 euro per stuk.
Het is dan wel 9 gb maar dan nog...
Maar aan de andere kant heb ik dat geld er op den duur wel uit, want iedere keer een spindle DVD-R kopen is ook duur.

Maar het is sowieso vrij moeilijk ze te vinden is mij opgevallen

SuperPepeijn

Berichten: 13113
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Gouda

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-07-04 11:44

volgens mij ben je beter af als je een dvd+rw drive koopt. tegenwoordig zijn die niet zo duur en als ik de prijzen van de DVDRAM zie, heb je die er binnen 5 schijfjes er al uit.

verder zijn sommige branders erg kritisch en branden alleen de goede merken echt goed.

Amor Vincit Omnia

Sorane
Berichten: 9836
Geregistreerd: 14-11-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-07-04 11:48

SuperPepeijn schreef:
volgens mij ben je beter af als je een dvd+rw drive koopt. tegenwoordig zijn die niet zo duur en als ik de prijzen van de DVDRAM zie, heb je die er binnen 5 schijfjes er al uit.


Ja maar het probleem is dat dit geen recorder is voor in mijn pc maar voor bij mijn tv.

Een nieuwe kopen kan wel, maar dan ben ik weer 500 euro kwijt...

Dit is hem:
Afbeelding

Ik heb het trouwens met TDK schijfjes geprobeerd en Sony schijfjes. Dus dat zijn niet echt goedkope dingetjes...

SuperPepeijn

Berichten: 13113
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Gouda

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-07-04 11:50

AH, nu snap ik je. de schijfjes die je probeerde lijken me wel in orde. staat er niks in de handleiding hierover?

Amor Vincit Omnia

Sorane
Berichten: 9836
Geregistreerd: 14-11-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-07-04 11:53

SuperPepeijn schreef:
AH, nu snap ik je. de schijfjes die je probeerde lijken me wel in orde. staat er niks in de handleiding hierover?


De handleiding is nogal onduidelijk. Maar we zijn wat aan het zoeken op het net. Nu zegt de ene site dat hij geen DVD-RW aan kan maar WEL DVD+RW. Dus dat gaan we nu maar even proberen.

Bah ik baal daar wel van. Heb je eindelijk een leuk apparaat kan ie eigenlijk maar weinig Boos!

Sorane
Berichten: 9836
Geregistreerd: 14-11-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-07-04 11:57

BAHBAHBAHBAH dat werkt ook niet...
Pfff ik ga toch maar een Rammetje halen want elke keer een -R gebruiken vind ik zonde.

Sorane
Berichten: 9836
Geregistreerd: 14-11-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-07-04 12:43

Nou ik heb net bij BCC 3 rammetjes gehaald voor 20 euro per stuk. EN HIJ DOET HET Haha! Ik kan nu 360 minuten opnemen op 1 disc.

Nou voor 60 euro heb ik geen nieuwe recorder

SuperPepeijn

Berichten: 13113
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Gouda

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-07-04 14:13

mooi! vhs bandje is goedkoper Haha!

Amor Vincit Omnia

Sorane
Berichten: 9836
Geregistreerd: 14-11-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-07-04 14:17

SuperPepeijn schreef:
mooi! vhs bandje is goedkoper Haha!


Yup klopt en die staat er ook naast hoor Haha! Maar nu kan ik twee netten tegelijkertijd opnemen Tong uitsteken

Romkabouter

Berichten: 21721
Geregistreerd: 25-06-02
Woonplaats: Donkerbroek

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-07-04 14:28

wauw, multitasking *LOL*

Mijn woorden zijn mijn woorden en mijn mening. Deze graag alleen mij aanrekenen en niet mijn geliefden/vrienden/kennissen of een combi daarvan!

Sorane
Berichten: 9836
Geregistreerd: 14-11-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-07-04 14:29

Romkabouter schreef:
wauw, multitasking *LOL*


Ja goed he Tong uitsteken
Een dvd recorder die het ene net opneemt en de videorecorder die het andere net opneemt Haha!

SuperPepeijn

Berichten: 13113
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Gouda

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-07-04 14:34

of redundantie!

Amor Vincit Omnia

Romkabouter

Berichten: 21721
Geregistreerd: 25-06-02
Woonplaats: Donkerbroek

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-07-04 14:36

Oei Nagelbijten / Gniffelen

Cyclische ook nog? >;)

Mijn woorden zijn mijn woorden en mijn mening. Deze graag alleen mij aanrekenen en niet mijn geliefden/vrienden/kennissen of een combi daarvan!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 bezoekers