databeest doet slaapje???

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Liselot

Berichten: 29005
Geregistreerd: 18-06-01
Woonplaats: Almelo

databeest doet slaapje???

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-07-04 18:17

bokt doet nogal raar bij mij... hij doet er heel lang over om een pagina te laden, dan krijg ik een runtime foutmelding (?) klik ik op nee en dan komt de pagina er eindelijk voor.
komt dit door het databeestje die een dutje doet? of ligt dit aan mijn computer (laatste lijkt me sterk, aangezien ik het bij ander pagina's niet heb)


FrontC

Berichten: 4969
Geregistreerd: 02-04-04
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-07-04 18:21

heb ik ook. Dan is 'ie gereed, is er nix. Ram ik tachtig keer op enter doet hij eht na een tijdje. Vreemd...

      If I had a heart I could love you, if I had a voice I would sing
      after the night when I wake up, I'll see what tomorrow brings

Yessy

Berichten: 22114
Geregistreerd: 16-02-03
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-07-04 18:36

Geen last van Lachen

FrontC

Berichten: 4969
Geregistreerd: 02-04-04
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-07-04 18:37

nu is et inderdaad weg:D

      If I had a heart I could love you, if I had a voice I would sing
      after the night when I wake up, I'll see what tomorrow brings

Liselot

Berichten: 29005
Geregistreerd: 18-06-01
Woonplaats: Almelo

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-07-04 18:38

op welke server zitten jullie?? zit nu op fluorine en nu heb ik er geen last van... eens kijken op welke ik zit als ik weer een melding krijg

Nerwen

Berichten: 15478
Geregistreerd: 02-09-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-07-04 18:57

Op fluorine heb ik er ook geen last van..

Op oxygen wel, had het databeest gister ook even last van....

Yessy

Berichten: 22114
Geregistreerd: 16-02-03
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-07-04 19:03

ik zit ook via de fluorine Lachen

BartVB
Eigenaar

Berichten: 36263
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-07-04 09:10

Runtime error? Dat klinkt eerder als een Internet Explorer probleem?

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Liselot

Berichten: 29005
Geregistreerd: 18-06-01
Woonplaats: Almelo

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-07-04 13:41

BartVB schreef:
Runtime error? Dat klinkt eerder als een Internet Explorer probleem?



ja dat dacht ik dus ook, maar hij doet het alleen bij bokt en dan ook nog alleen bij oxygen Verward

Rinske

Berichten: 23906
Geregistreerd: 16-04-02
Woonplaats: Loon op Zand

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-07-04 13:48

Ik zit nu ook op Oxygen, maar ik heb nergens last van. * Afkloppen * Tong uitsteken


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Laura_, ClaudiaHS en 3 bezoekers