bokt veranderd ??

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
finn

Berichten: 799
Geregistreerd: 21-06-04
Woonplaats: westland (monster)

bokt veranderd ??

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-07-04 11:18

ligt het aan mijn pc of is bokt zo erg veranderd
lijkt wel of ik nou met z'n oude wedse pc gebruik alles is grijs en alles staat achterelkaar zag maar enkeld staan wel streepjes tussen de onderwerpen
dus hoop wat te horen of dat ook zo is bij jullie

een dag niet gelachuh is een dag nie geleefd

terug van weggeweest


Dennis

Berichten: 28212
Geregistreerd: 23-05-01
Woonplaats: Wieringerwerf

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-07-04 11:23

Ligt aan jou PC of instellingen.Bokt doe het hier prima.

Dit hoort trouwens volgens mij ook op FZ.

Benno: dressuur M+11, vaardigheid Z+14 en Sport-AA ☆ Deedee: dressuur L+18, vaardigheid M-1 en prestatie sport-B
http://www.staldenci.nl

*Als je haar voor je ogen waait, als je jas om je lichaam draait, als de wind langs wangen aait, weet dat ik je mis* - Acda en de Munnik

_Priscill_

Berichten: 5715
Geregistreerd: 04-07-03
Woonplaats: hengelo

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-07-04 11:24

heb je bokt niet op office stijl staan?

ze zeggen liefde kent geen haat..maar ze zullen zich vergissen....want als je er niet bent haat ik het om je te missen

Oscar
Forumcoordinator

Berichten: 95063
Geregistreerd: 23-09-01
Woonplaats: Braboland

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-07-04 11:27

Ik heb je topic verplaatst naar Forumzaken.

Mijn eerste indruk is ook dat je Bokt in office-stijl ingesteld hebt.
Dit kun je veranderen in je profiel Knipoog

It's not easy being green *** Kermit ***

Nerwen

Berichten: 15478
Geregistreerd: 02-09-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-07-04 12:38

Bij mij doet Bokt het goed Verward
Dus ik denk dat het aan ju comp of je instellingen van Bokt ligt..

Megan_

Berichten: 6725
Geregistreerd: 17-08-03
Woonplaats: Zoetermeer

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-07-04 18:00

Ligt denk ik aan je pc hoor.. Ik heb ook nergens last van:)

Haley - 19 mei 2013

Esmée - 29 juli 2016

Liesje_Lover

Berichten: 6861
Geregistreerd: 03-11-02
Woonplaats: Den Bosch

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-07-04 19:01

Ik denk dat je hem op office stijl hebt staan. In je profiel kan je 'gewone' bokt aanklikken

Quarterh0rse

Berichten: 8489
Geregistreerd: 22-05-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-07-04 23:34

ja dan heb je hem idd op office stijl staan, dat probleem had ik van de week ook al en wist ook niet wat het was Bloos


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: GoogleAdsense en 4 bezoekers