Geocities

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
XSantyX

Berichten: 387
Geregistreerd: 16-04-04
Woonplaats: Bij Santos en Waldjo in de stal!

Geocities

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-07-04 20:33

Ik snap niet hoe sommigen zulke mooie sites kunnen bouwen met geocities Scheve mond ... Tja, ik wil van die lelijke groups.msn.com af dus dan wil ik er 1 op geocities maken maar mijn eerste probleem is al: Hoe krijg ik er plaatjes op? Ik heb foto's op mijn site ge-upload alleen ik kan ze verder nergens meer vinden om ze erop ze zetten.
En nog een vraag (pff... Tong uitsteken ): Hoe krijg ik er een andere achtergrond op dan de standaard achtergronden.
En dan moet ik nog een heleboel weten zoals een menutje enzo maken dat bovenaan of aan de zijkant van de pagina blijft staan enzo. Ik kom niet verder dan een stukje tekst en een pijltje waar wat letters achteraan slingeren .
Enne, het zal vast wel ergens staan alleen ik kan geen engels Bloos .

Helluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup!


XSantyX

Berichten: 387
Geregistreerd: 16-04-04
Woonplaats: Bij Santos en Waldjo in de stal!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-07-04 08:57

Niemand Scheve mond ?

LadyVal

Berichten: 1147
Geregistreerd: 10-09-03
Woonplaats: Sneek

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-07-04 17:37

mijn site is http://www.valentinesplace.cjb.net , geheel bij Geocities gemaakt.
het blijft alleen moeilijk uit te leggen hoe alles gaat.
als je vragen hebt zal ik proberen het uit te leggen...

Megan_

Berichten: 6725
Geregistreerd: 17-08-03
Woonplaats: Zoetermeer

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-07-04 19:12

Heey Heey!! Ik heb zelf ook een geociti9es website en ben er behoorlijk wegwijs in geworden, doe het al bijna een jaar. Ik dnek dat ik op vele vragenw el een antwoord heb. Pb anders even of voeg me toe op msn..

Kijk eens op de mijne, http://www.pippilangkous.tk

Haley - 19 mei 2013

Esmée - 29 juli 2016

Lowara

Berichten: 24565
Geregistreerd: 25-11-02
Woonplaats: Enschede

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-07-04 21:33

Jeetje LadyVal, mooi begin! hoe heb je die gemaakt? dat je plaatje zo verdwijnt en weer tevoorschijnt komt als je met de muispijl erover gaat? (krijg inspiratie gevoelen)

Equi therapie http://www.equivici.nl
Tinker Lowara; M1+2 eindstand, Tinker Arwen; M1+15 eindstand, Tinker Elke; M1+11,Tinker Maeve A+4

LadyVal

Berichten: 1147
Geregistreerd: 10-09-03
Woonplaats: Sneek

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-07-04 07:33

ik zit nu even krap met m'n tijd maar vanmiddag zal ik de code even opzoeken...
het gaat namelijk allemaal met code's bij geocitie's maar dat had je vast al wel gemerkt.

XSantyX

Berichten: 387
Geregistreerd: 16-04-04
Woonplaats: Bij Santos en Waldjo in de stal!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-07-04 08:33

Ik heb nog nergens een code voor gebruikt Haha! . Ik doe altijd die:
Yahoo! PageBuilder
Design and customize pages easily with this powerful and full-featured editor.
Alleen is dat wel de goede dan Scheve mond ? Als ik daar ben geweest ga ik altijd naar 'Blank page', die daar in de top 5 staat en dan ga ik verder prutsen Tong uitsteken . Kijk maar eens bij [url]geocities.com/mathildeoefenen[/url] Haha! .

LadyVal

Berichten: 1147
Geregistreerd: 10-09-03
Woonplaats: Sneek

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-07-04 17:33

hmm die pagebuilder duurt bij mij wel erg lang...
ik maak het in de file manager (rechts in beeld)
daar bouw je je site per pagina op.. en kun je ze verbinden door links

teriema

Berichten: 2117
Geregistreerd: 09-11-03
Woonplaats: net buiten Den Haag in het Westland

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-07-04 17:36

Ik heb mijn geocities site met frontpage gemaakt, maar het is inderdaad moeilijk uitleggen (als je er niet naast zit)

Monster

Berichten: 9513
Geregistreerd: 04-01-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-07-04 20:46

hoe doen jullie dat, dat ales je b.v op dinky klikt, het beel din een rondje verdwijnt ?? En hoe krijg je zo`n menu??
En hoe komen jullie aan die codes??

zo, en dan nu tijd voor een wijntje..

LadyVal

Berichten: 1147
Geregistreerd: 10-09-03
Woonplaats: Sneek

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-07-04 20:56


Monster

Berichten: 9513
Geregistreerd: 04-01-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-07-04 21:08

en waar typ je die codes dan in?

zo, en dan nu tijd voor een wijntje..

LadyVal

Berichten: 1147
Geregistreerd: 10-09-03
Woonplaats: Sneek

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-07-04 21:14

in de file manager bij geocities
dus inloggen>file manager>new>
dan krijg je een veld waar al wat tekst in staat, dit verwijder je...
en daar begin je met de code's.
dit word dan je pagina.
door op preview te klikken kun je zien hoe ver je bent.

Monster

Berichten: 9513
Geregistreerd: 04-01-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-07-04 21:16

new folder, of gewoon new?

zo, en dan nu tijd voor een wijntje..

Monster

Berichten: 9513
Geregistreerd: 04-01-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-07-04 21:18

dan heb ik een nieuwe folder, en dan??

zo, en dan nu tijd voor een wijntje..

Morrie

Berichten: 17821
Geregistreerd: 08-07-03
Woonplaats: 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-07-04 21:22

bij www.leejoo.nl staat ook veel leuke scripts enzo.

Misschien helpt het als je een s gaat zoeken op HTML, dat is de taal waarin je het moet programmeren er zijn bosjes sites waarin ze in Jip-en-Janneke-taal uitleggen hoe het werkt, gewoon ff zoeken bij Google.

Ik maak mijn sites in HTML bij Lycos en als die weer es moeilijk doet, zet ik ze bij geocities weg, het systeem is hetzelfde!

Wel uitkijken met foto's doorlinken naar Bokt, ze sluiten je account zonder waarschuwing vooral af als ze daar achter komen, staat in de kleine lettertjes dat zoiets niet mag....

Wil je vlinders in je buik? Duw dan een rups in je kont!

LadyVal

Berichten: 1147
Geregistreerd: 10-09-03
Woonplaats: Sneek

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-07-04 21:23

gewoon new

Monster

Berichten: 9513
Geregistreerd: 04-01-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-07-04 21:24

heb ik eigenlijk niet zovele aan, lutk allemala niet zo goed Blond

zo, en dan nu tijd voor een wijntje..

Monster

Berichten: 9513
Geregistreerd: 04-01-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-07-04 21:24

oke, bedankt!

zo, en dan nu tijd voor een wijntje..

LadyVal

Berichten: 1147
Geregistreerd: 10-09-03
Woonplaats: Sneek

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-07-04 21:24

ja inderdaad leejoo is leuk

Monster

Berichten: 9513
Geregistreerd: 04-01-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-07-04 11:38

hej, ik snap niej hoe je zo`n balk krijgt, zo`n menu balk, kan iemand die ff uitlegge?

zo, en dan nu tijd voor een wijntje..

Snipsnap

Berichten: 3798
Geregistreerd: 27-08-03
Woonplaats: Rijssen

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-07-04 23:25

hey ladyval.. kun je mij misschien de code geven voor dat plaatje wat jij op je begin pagina hebt??

alvast bedankt

Evita sue v. Uphill M1 + 12
Ferox v. Uphill M1 + 16
Gediplomeerde instructrice en jurylid M2 dressuur

_Linda

Berichten: 4366
Geregistreerd: 22-10-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-07-04 16:21

ik heb zelf de hele site samen met m'n zussie gemaakt: www.pinkladies.tk (en sinds kort ook een muziekje derop Knipoog )
en monster, bedoel met zoiets wat in een rondje verdwijnt, dat als je naar de volgende site gaat (als je bijv. op een site van geocities bent, en je gaat nar een volgend onderdeel zegmaar) dat dat dan een bepaalde overgang heeft?

Eline

Berichten: 73118
Geregistreerd: 07-10-03
Woonplaats: Delft

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-07-04 21:21


Artemiss
Berichten: 1093
Geregistreerd: 17-08-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-07-04 19:13



Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Dani, FairysCanFly, MerelV, MiniMeLona, Niika, Pippaa, roxiie, Sanned, Tango1979, Tieneke, xLisaSpelt en 11 bezoekers