Euhmmmm wie helpt mij even?

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar, Olympia

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Kana

Berichten: 8251
Geregistreerd: 04-01-04
Woonplaats: Enschede

Euhmmmm wie helpt mij even?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-06-04 10:18

Ik heb net al mijn sims spelletjes weer geinstalleerd voor mijn nichtje.
En zij zit nu te janken omdat ze het niet doen Scheve mond
Word er sagarijnig van maargoed...
Als ik de cd erin doe en kies voor spelen en dan wat getalletjes..
Dan start hij op maar dan zegt hij in eenkeer plaats de cd in en klik op OK
Vaag agterlijk ding Boos! Wie weet hoe ik dit weg kijg? Heb al vanalles geprobeerd


Sani

Berichten: 26556
Geregistreerd: 20-01-03
Woonplaats: Hengelo

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-06-04 13:23

Misschien komt het doordat je alle spelletjes op een goede volgorde moet in stalleren?

Kana

Berichten: 8251
Geregistreerd: 04-01-04
Woonplaats: Enschede

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-06-04 14:34

Dat heb ik...

Yessy

Berichten: 22104
Geregistreerd: 16-02-03
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-06-04 18:13

zitten er kopieen bij de cd's, of is alles de originele cd?

Kana

Berichten: 8251
Geregistreerd: 04-01-04
Woonplaats: Enschede

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-06-04 21:11

Alle soriginele...
Heb inmiddels alles erafg eflikekrd en er opnieuw opgezet doet het nog niet

Mwroap1

Berichten: 219
Geregistreerd: 13-05-04
Woonplaats: Houten

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-06-04 21:16

Verwijder je het in het configuratiescherm bij software of doe je het vanuit het start menu?
Die getalletjes achter dat sims starten is overigens de resolutie waarin je het speelt.

Find me and follow me
through corridors and factories

Kana

Berichten: 8251
Geregistreerd: 04-01-04
Woonplaats: Enschede

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-06-04 21:23

Als ik de cd derin doe start ie vanzelf op....

Mwroap1

Berichten: 219
Geregistreerd: 13-05-04
Woonplaats: Houten

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-06-04 21:44

Ik bedoel, als je alles erafgooit, doe je dat via het configuratiescherm of via het autorun scherm/het startmenu?

Find me and follow me
through corridors and factories


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: zonnebloem18 en 4 bezoekers