Bokt doet raar

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

 
 
Cassidy

Berichten: 75551
Geregistreerd: 08-08-01
Woonplaats: Purmerend

Bokt doet raar

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-06-04 20:46

Ik heb een klein probleem met bokt: het logo is foetsie, de knoppen om te quoten, verwijderen en TEM doen het niet, en ook de knoppen om het profiel te bekijken doen het niet.
Ik mis een heleboel avatars, maar ook daar kan ik geen regelmaat in vinden.
De banners zie ik wel.

Hellepie?

Je suis Charlie.


Marsje
Berichten: 8089
Geregistreerd: 09-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 21:03

De knoppen om profielen te bekijken doen het wel bij mij. De wijzig-knop is niet zichtbaar en de quote-knop staat een beetje verder naar links dan normaal. (denk dat Cassidy dat ook bedoelt).
Bij mij zijn alleen een heleboel avatars foetsie en nu zie ik ook dat een stuk of 6 smiley's de geest hebben gegeven.
Laatst bijgewerkt door Marsje op 25-06-04 21:05, in het totaal 1 keer bewerkt

Geen onderschrift.

Imker

Berichten: 17287
Geregistreerd: 30-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 21:04

Het is maar goed dat ik weet waar alle buttons zitten, want ik zie ze ook niet meer.

Het zal wel een temporary error zijn, denk ik.

Achilles Spr. B+20 Dr. L1+21 L2+17 M1+2!!
Olivius Dr. L2+15 M1+13, M2+15, Z1+10, Z2+2, promotie naar P-paard!!!

Letizia

Berichten: 10645
Geregistreerd: 24-04-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 21:04

Bij mij doen ze het ook niet en bokt is ontzettend traag.

verootjoo

Berichten: 20590
Geregistreerd: 19-10-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 21:09

Ik mis ook af en toe avatars Verward

My Dominique

Berichten: 5298
Geregistreerd: 31-05-01
Woonplaats: Leeuwarden

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 21:10

dat de knoppen kwijt zijn is niet zo erg (weet ondertussen wel waar ze zitten Bloos ) maar dat bokt zoooooo ontzettend langzaam is dat is irritant
gelukkig is bokt over het algemeen sneller

DaphneL

Berichten: 3615
Geregistreerd: 16-06-02
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 21:13

Bij mij is bokt opzich best snel, alleen de plaatjes doen het niet...
Alles van static.bokt.nl is kwijt.. (Dus avatars die via bokt zijn geupload zijn weg, andere doen het nog waarschijnlijk)

Nerwen

Berichten: 15477
Geregistreerd: 02-09-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 21:17

Bij mij is Bokt zo'n beetje één groot kruisje.. Scheve mond
Niks doet het meer.. alle plaatjes (wijzigknoppen etc., avatars, smiley's enzovoort) zijn kruisjes. Om mijn berichtvak zit een grote zwarte lijn.
Bokt ziet er hier en daar ook wat grijzig uit. En is zeer sloom..

Lindsjah
Berichten: 1093
Geregistreerd: 01-01-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 21:19

Snap het ook niet... Bokt is bij mij ook heel raar.
Mis ook alle knoppen bij de profielen en het is ontzettend traag.
Het berichtenvakje waarin ik nu typ, is zwart omlijnt (net een begravenis bericht)...
Echt heel vaag!

inka

Berichten: 937
Geregistreerd: 27-03-03
Woonplaats: Bemmel.

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 21:22

Ook ik mis van alles.
Voornamelijk foto's en avaters.
Ook kreeg ik de eerste keer dat ik bokt wilde openen een fout melding.

PAS OP!!!!! zwanger dus alles wat je zegt kunnen mijn hormonen tegen je gebruiken Lachen

Op zoek naar lp's? Ga dan naar: http://www.blue-rain.nl

marjoleinie

Berichten: 1521
Geregistreerd: 20-03-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 21:27

Bij mij doet hij soms ook erg vaag Scheve mond

Sjimmy

Berichten: 17716
Geregistreerd: 09-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 21:32

Heb hier op MSN een lichtelijk gefrustreerde Sypheron die niet op bokt kan komen:
Hier zijn trace route:
Citaat:
C:\Documents and Settings\******************>tracert static.bokt.nl

Bezig met het traceren van de route naar illian.typo.nl [131.155.229.219]
via maximaal 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms my.router [192.168.1.1]
2 14 ms 14 ms 14 ms 195.190.243.56
3 14 ms 14 ms 14 ms G3-2-22.cr1-asd5.nl.euro.net [194.134.180.37]
4 15 ms 12 ms 16 ms 10GE1-4.dr2-asd4.nl.euro.net [194.134.161.6]
5 16 ms 16 ms 14 ms Gi5-0.BR2.Amsterdam1.surf.net [195.69.144.34]
6 15 ms 16 ms 16 ms PO12-0.CR1.Amsterdam1.surf.net [145.145.166.1]
7 20 ms 16 ms 16 ms PO0-0.AR5.Eindhoven1.surf.net [145.145.162.10]
8 * * * Time-out bij opdracht.
9 * * * Time-out bij opdracht.
10 * * * Time-out bij opdracht.

:evaw:

Morrie

Berichten: 17821
Geregistreerd: 08-07-03
Woonplaats: 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 21:33

gelukkig maar dat het bij jullie ook zo is, ik wilde m'n pc al het raan uit gooien........
ik heb ook een heel raar lettertype...... als m'n virusscanner klaar is, ga ik maar gewoon naar bed.... dit is ook nox

Wil je vlinders in je buik? Duw dan een rups in je kont!

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 21:34

Bloos
Dat ben ik dus Tong uitsteken
Volgens mij ligt de static.bokt.nl server (of een lijn daartussen) plat. Die zorgt voor alle plaatjes op bokt Lachen.

Jennifer

Berichten: 4738
Geregistreerd: 11-05-03
Woonplaats: Echten

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 21:37

Volgens mij doet bokt bij iedereen raar, via msn ook al 2 bokkers die niet of nauwlijks op bokt kunnen komen. Ik kan er wel opkomen, moet je niet kijken hoe....

Neem eens een kijkje op:
http://www.ruitersport.com

SuperPepeijn

Berichten: 13113
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Gouda

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 21:37

ik heb het ook, het is weer even een drama helaas.

Amor Vincit Omnia

horseless
Berichten: 2398
Geregistreerd: 28-10-02
Woonplaats: Gouda

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 21:42

Jacksel ziet ook kruisjes en bokt is heel traag bij haar...

Nog steeds lief verlegen en onschuldig

ibikus
Berichten: 20688
Geregistreerd: 15-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 21:45

Ik heb net mijn avator vervangen en nu doet hij het dus niet meer,
zo te zien ben ik echter niet de enige die daar last van heeft.
Het aparte is dat mijn avator in mijn profiel het wel doet Verward
(Allemaal dus even in mijn profiel kijken )

Margon

Berichten: 19689
Geregistreerd: 05-05-03
Woonplaats: De Meern

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 21:49

Het logo deed het bij mij ook niet maar nu ineens weer wel Lachen

Live,LOve,'ndLaugh

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 21:53

Ik heb hier de router al binnenstebuiten gedraaid omdat ik dacht dat het daar aan lag... zucht..

Cassidy

Berichten: 75551
Geregistreerd: 08-08-01
Woonplaats: Purmerend

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-06-04 21:55

Ik kan de nieuwspagina wel op, maar als ik de forums opga dan krijg ik een blanco pagina? Ondanks vele refreshes...

Ik kan op een gegeven moment wel via de zoekfunctie mijn eigen berichten lezen, maar het is echt een zootje.

Voor mijn eigen gemoedsrust denk ik dat ik er voor vandaag maar mee kap...

Je suis Charlie.

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 21:59

Hij's nu helemaal op en top terug!

Sundancer

Berichten: 9703
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Emmen,Drenthe,Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 22:03

Jep de Illian.typo.nl server is er weer...

kojack

Berichten: 5687
Geregistreerd: 12-10-01
Woonplaats: Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 22:35

Ik kwam maar niet op bokt vanavond ! Als ik erop kwam kwam ik niet verder als de eerste pagina en zag ik geen knoppen en idd wel de banner. Ook had ik weer zwarte randen.
Net deed ie het ineens weer, echt heel vaag !

Ja hoor!!!! Tis weer zover :)

ibikus
Berichten: 20688
Geregistreerd: 15-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 23:28

Bij mij doet nu ook alles het weer.
(niettemin kunnen jullie het beste ook even in mijn profiel kijken Schijnheilig *LOL* )


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 bezoekers