hoe krijg ik de balk boobfilevc weg??

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Wienna

Berichten: 3870
Geregistreerd: 07-10-03
Woonplaats: oudste stad van Nederland!!

hoe krijg ik de balk boobfilevc weg??

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-06-04 16:05

Ik heb bij mijn werkbalk de laatste tijd een nieuwe balk erbij, boobfilevc.

Ik krijg hem met geen mogenlijkheid weg. Rechtermuisknop en dan het vinkje weghalen werkt niet, hij komt bij een nieuwe pagina net zo hard weer terug.

Wie o wie weet hier raad mee, ik krijg er de balen van... Boos!

Wienna-M - ZZZwaar
Djarin - L1
Alie Z


DaphneL

Berichten: 3615
Geregistreerd: 16-06-02
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-06-04 20:22


Wienna

Berichten: 3870
Geregistreerd: 07-10-03
Woonplaats: oudste stad van Nederland!!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-06-04 08:41

doe ik al maar die haalt hem helaas niet weg...

Niemand anders????

Wienna-M - ZZZwaar
Djarin - L1
Alie Z

verootjoo

Berichten: 20620
Geregistreerd: 19-10-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 08:47

laat je hem met de custom scanning options draaien?

Wienna

Berichten: 3870
Geregistreerd: 07-10-03
Woonplaats: oudste stad van Nederland!!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-06-04 09:32

eh, even denken, met de middelste optie dacht ik, dat hij de C drive pakt

Wienna-M - ZZZwaar
Djarin - L1
Alie Z

Jacksel

Berichten: 5129
Geregistreerd: 03-07-02
Woonplaats: Leusden

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 11:22

kijk eens bij software of ie daartussen staat en dan gewoon de-installeren Knipoog

On and on the rain will fall, like tears from the stars...
When you're lost, hurt, tired and lonely something beautiful will come your way

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 12:14

Eerst eventjes adaware updaten een keer misschien?
Als je adaware start staat er ergens webupdate... die draaien.

Eline

Berichten: 73118
Geregistreerd: 07-10-03
Woonplaats: Delft

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 12:15

CTRL + ALT + DELETE en dan kijken of ie bij de programma's die erbij staan erbij staat, dan kijken waar het kreng op je systeem zit en het handmatig verwijderen.

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 13:39

Heeft waarschijnlijk geen zin, werkbalken in IE worden door IE uitgevoerd en zullen dus niet apart in de Taskmanager komen te staan. Handmatig verwijderen is ook gevaarlijk aangezien hij iedere keer zal proberen de werkbalk te laden als hij IE laadt. Dit betekend dat hij foutmeldingen gaat geven omdat de verwijzingen niet meer kloppen. Of zelfs niet meer start daardoor. Alleen maar handmatig verwijderen als het echt niet meer anders kan. Laat anders even iemand er naar kijken van vrienden/bekenden/familie die veel met computers doet?
(Probeer eerst nog even adaware te updaten..)

Siempie

Berichten: 30310
Geregistreerd: 18-01-02
Woonplaats: Beverwijk

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 17:59

En zorg ervoor dat Internet Explorer ook afgesloten is als je adaware draait. Je kunt eventueel ook nog spybot laten scannen.

Wienna

Berichten: 3870
Geregistreerd: 07-10-03
Woonplaats: oudste stad van Nederland!!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-06-04 20:22

ok ik ga het weer een keer proberen, de ad-aware die ik nu heb is de nieuwste...

Wienna-M - ZZZwaar
Djarin - L1
Alie Z

Wienna

Berichten: 3870
Geregistreerd: 07-10-03
Woonplaats: oudste stad van Nederland!!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-06-04 20:27

nope hij zit er nog steeds, stom ding Boos!

En nee ik heb niemand in de buurt die handig is met computers..

Wienna-M - ZZZwaar
Djarin - L1
Alie Z

Sorane
Berichten: 9836
Geregistreerd: 14-11-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 21:06

Heb je toevalling MSN+ op je pc staan?

Sundancer

Berichten: 9703
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Emmen,Drenthe,Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 21:15

Idd Sorane dat kan het idd zijn....MSN Plus (Plus betekend, ik gooi automatisch poorten open, ik installeer extra software) *LOL*

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-06-04 12:16

Wienna schreef:
ok ik ga het weer een keer proberen, de ad-aware die ik nu heb is de nieuwste...


Hoe bedoel je de nieuwste? Heb je die net gedownload? Of heb je hem ook daadwerkelijk geupdate via de webupdate? Downloaden een minuut voor de scan is namelijk geen garantie dat hij de nieuwste updates heeft...

Girl In The Mirror

Berichten: 3156
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-06-04 16:35

http://www.tjem.com/ >> Ga naar Help (helemaal onderin) en daar even goed kijken, daar staat iets vermeld. Je moet iets downloaden, maar dat werkt gelukkig echt. Ik had er ook last van Boos!
AdAware en watniet werkt hier niet tegen.

Cuando menos piensas .... sale el sol

Wienna

Berichten: 3870
Geregistreerd: 07-10-03
Woonplaats: oudste stad van Nederland!!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-06-04 07:52

welke MSN weet ik niet moet ik vanavond nakijken.
Adaware had ik had ik 2 dagen daarvoor geupdate.

Wienna-M - ZZZwaar
Djarin - L1
Alie Z

Mar_Nimbus

Berichten: 4777
Geregistreerd: 06-07-01
Woonplaats: zwijndrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-06-04 08:12

ik heb hier ook steeds last van, irritant hoor

maar de link werkt niet van www.tjem.com

ORUN instructrice
KNHS jury B/L
FNRS jury F1 t/m F20, vaardigheid - zitcompetitie en A (aangepaste) proeven

Wienna

Berichten: 3870
Geregistreerd: 07-10-03
Woonplaats: oudste stad van Nederland!!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-06-04 07:31

denk dat we er dan toch aan vast zitten!! Boos!

Wienna-M - ZZZwaar
Djarin - L1
Alie Z

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-06-04 07:33

Hmmm erg vaag... als ik op google zoek op "boobfilevc" dan vind ik alleen maar bokttopics Verward.

Wienna

Berichten: 3870
Geregistreerd: 07-10-03
Woonplaats: oudste stad van Nederland!!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-06-04 09:58

had ik op al op gezocht ja, kan er ook niets over vinden, weet ook echt niet waar hij vandaan komt!

In mijn pc een zoekopdracht geven had ook al geen zin, kan hem nergens vinden

Wienna-M - ZZZwaar
Djarin - L1
Alie Z


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Heike, lizy29, maximuss, N_Quirro, secricible en 11 bezoekers