gratis website met ftp-uploaddingie

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

 
 
IcePrincess

Berichten: 7626
Geregistreerd: 23-06-02

gratis website met ftp-uploaddingie

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-06-04 14:56

ik zoek dus een site waarbij je je eigen site kunt uploaden dmv. zo'n ftp programmatje, degene die ik bij mijn provider heb is al bijna vol en daar past niet nog een website bij Scheve mond .

Ik heb nu fortunecity geprobeerd maar daarbij valt gewoon mijn hele site weg van de reclame ( http://members.fortunecity.com/pinkcrossponyaid/ )
Reclame vind ik nietzo erg, maar het moet wel normaal blijven natuurlijk.

Wie weet er nog een? (of een paar Knipoog )

People who don't take care of their own horses will be the first ones to tell you how to care for yours
www.dejart.nl


Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-06-04 15:14


Mwroap1

Berichten: 219
Geregistreerd: 13-05-04
Woonplaats: Houten

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-06-04 15:20

Probeer eens http://www.deds.nl geen reclame enzo. Daar heb ik mijn site ook zitten en ik heb er nooit last mee.

Find me and follow me
through corridors and factories

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-06-04 15:24

Nog niet Mwroap1, maar dat zal ook niet oneindig doorgaan.. als er eenmaal een overvloed aan mensen zich aanmeldt is ook dat zo voorbij denk ik..

IcePrincess

Berichten: 7626
Geregistreerd: 23-06-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-06-04 15:32

lycos heeft ook vervelende reclame, daarbij kwam het volgens mij ook in elk frame wat je hebt en aangezien ik 4 frames heb...

Angelfire staat op het lijstje, ik twijfel nog omdat je daarbij de foto's niet ergens anders kunt plaatsen Scheve mond .

die deds doet het niet vanwege een storing.

People who don't take care of their own horses will be the first ones to tell you how to care for yours
www.dejart.nl

Siempie

Berichten: 30310
Geregistreerd: 18-01-02
Woonplaats: Beverwijk

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-06-04 15:46

http://www.web1000.com

Het is een engelse site, en je moet wel zelf je website uploaden door middel van ftp, maar er is geen reclame.

IcePrincess

Berichten: 7626
Geregistreerd: 23-06-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-06-04 18:11

heb die nu ook geprobeerd, angelfire ook, maar bij alles wat ik tot nu toe heb geprobeerd verdwijt mijn hele bovenste frame in een reclameding .
http://pinkcrossponyaid.web1000.com/

weet iemand nog iets anders? Verdrietig

People who don't take care of their own horses will be the first ones to tell you how to care for yours
www.dejart.nl

Siempie

Berichten: 30310
Geregistreerd: 18-01-02
Woonplaats: Beverwijk

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-06-04 22:16


Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-06-04 22:50

IcePrincess schreef:
Angelfire staat op het lijstje, ik twijfel nog omdat je daarbij de foto's niet ergens anders kunt plaatsen Scheve mond .

Weet niet of het bij angelfire ook werkt... maar als je bij geocities de extentie van een foto bestand in .txt oid wijzigt, en je plaatst je plaatjes link zo: [img] http://www.angelfire.com/test/blaa.txt [/img] dan zou hij het ook moeten doen Knipoog.

Mwroap1

Berichten: 219
Geregistreerd: 13-05-04
Woonplaats: Houten

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-06-04 23:00

Sypheron schreef:
Weet niet of het bij angelfire ook werkt... maar als je bij geocities de extentie van een foto bestand in .txt oid wijzigt, en je plaatst je plaatjes link zo: [img] http://www.angelfire.com/test/blaa.txt [/img] dan zou hij het ook moeten doen Knipoog.


Das best wel gemeen, hoe kan dat? Kijkt bokt zelf wat voor type bestand het zou moeten zijn of iets dergelijks?

Find me and follow me
through corridors and factories

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-06-04 23:11

Als jij iets tussen een [img] of <img> tag zet, dan neemt html of BBcode automatisch aan dat het ook een plaatje is. Als hij in de source van het bestand kijkt en het is geschreven in "foto taal" zeg maar, dan laat hij het plaatje gewoon zien, ongeacht wat voor extensie. Kijk maar eens naar de bron van deze drie bestanden:

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

[edit]Merk net dat je alles kunt gebruiken behalve .txt Tong uitsteken Maar bijv. .test of .bokt kan wel [/edit]

Mwroap1

Berichten: 219
Geregistreerd: 13-05-04
Woonplaats: Houten

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-06-04 23:26

thx, zo leer ik ook weer wat.

Find me and follow me
through corridors and factories

petraaken
Moderator FA

Berichten: 37955
Geregistreerd: 17-07-03
Woonplaats: Zedelgem (België) provincie West-Vlaanderen

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-06-04 10:08

moet je inbellen om te kunnen uploaden van een website bij die providers? Want ik heb hetzelfde probleem als de topicstarter.

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-06-04 10:16

Nee (nouja je moet wel online zijn bij je eigen provider), bij de meeste van die providers kun je zelfs via webftp je dingetjes uploaden. Anders even een progje gebruiken zoals ws_ftp of leechtfp Lachen.

Mwroap1

Berichten: 219
Geregistreerd: 13-05-04
Woonplaats: Houten

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-06-04 11:24

Die zijn handig ja. Ik heb nog steeds webspees bij hetnet terwijl ik al een half jaar geleden mijn abo heb opgezegd. Scheelt mij weer zoeken naar meer webspees.
Laatst bijgewerkt door Mwroap1 op 24-06-04 11:51, in het totaal 1 keer bewerkt

Find me and follow me
through corridors and factories

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-06-04 11:25

Hmm hopen dat dat met mijn @home account ook zo is Tong uitsteken.
Vergeet iedere keer mijn zaakjes van @home naar mijn eigen webspace over te plaatsen..
Is er trouwens iets waarmee ik data meteen van de ene ftp naar de andere kan overzetten?

IcePrincess

Berichten: 7626
Geregistreerd: 23-06-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-06-04 11:42


People who don't take care of their own horses will be the first ones to tell you how to care for yours
www.dejart.nl

Rainie

Berichten: 9123
Geregistreerd: 01-05-03
Woonplaats: Nuenen

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-06-04 11:46

Ik heb een tijdje lang bij dse.nl een site gehad.

Echt een super site. Je mag alleen geen plaatjes van die site op bokt zetten, want dan sluiten ze je af. HEt enige nadeel is; je moet bij eindhoven wonen.

Misschien kun je mijn adres gebruiken Tong uitsteken

... And we like all the fluffy animals.


Mwroap1

Berichten: 219
Geregistreerd: 13-05-04
Woonplaats: Houten

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-06-04 11:53

Volgens mij is er niet een bijzonder programma om over te zetten van de ene naar de ander. Gewoon downen naar 1 map en dan weer uppen werkt ook goed genoeg. Lijkt me vrij lastig om een programma te maken die direct van de ene server naar de andere server verplaatst vanaf je eigen pc.

Find me and follow me
through corridors and factories

IcePrincess

Berichten: 7626
Geregistreerd: 23-06-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-06-04 12:03


People who don't take care of their own horses will be the first ones to tell you how to care for yours
www.dejart.nl

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-06-04 13:42


KeeK

Berichten: 3748
Geregistreerd: 08-02-04
Woonplaats: Huis ter Heide

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-06-04 14:42

Heb je alleen wel kans dat je account na een tijdje verdwenen is, toch?

Bokker sinds 02-02-03.

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-06-04 14:49

Kan... ik heb het alleen nog nooit meegemaakt, en mijn geocities account leeft nu al meer dan 3 jaar Knipoog.

petraaken
Moderator FA

Berichten: 37955
Geregistreerd: 17-07-03
Woonplaats: Zedelgem (België) provincie West-Vlaanderen

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 12:37

bij de web1000.com lukt het me niet om de website te uploaden met smarftp. werkt dat soms niet met dat programma?

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-04 13:07

Hmm zet je ftp progje eens op passive (PASV) mode in de opties?


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 bezoekers