Hoe video beelden op pc te krijgen??

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar, Olympia

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
AnkeD

Berichten: 290
Geregistreerd: 30-03-03
Woonplaats: Brabant

Hoe video beelden op pc te krijgen??

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-06-04 15:08

Dit zal wel weer een enorme blonde vraag zijn maar het lukt me niet om de opgenomen beelden op de pc te krijgen (ben ook wel een beetje a-pc...) Schijnheilig
Heb dus sinds kort een videocamera, een Samsung VP-D81.
Heb er ook zo'n cd-rom een Photo Express se DVC Media 3.0 bijgeleverd gekregen om van de beelden evt stills te maken, volgens mij installeert ie wel maar verder kan ik niks!!
De computer is een Compaq intel inside pentium 4.
Wie kan me helpen????

Z1+1!!


Mwroap1

Berichten: 219
Geregistreerd: 13-05-04
Woonplaats: Houten

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-06-04 16:50

Wat voor snoertje gaat er van je camera naar je computer?

P.s. merk computer en processortype hebben we niet zoveel aan, welke windoos versie?

Find me and follow me
through corridors and factories

AnkeD

Berichten: 290
Geregistreerd: 30-03-03
Woonplaats: Brabant

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-06-04 22:34

Kijk dat bedoel ik nou echt a-pc Bloos
Heb even het snoertje vergeleken met de beschrijving en volgens mij is het een USB cable. Maar als het goed is moet dat wel kloppen heeft mijn vriend aangesloten en die heeft er toch wel wat verstand van volgens mij, maar hij krijgt het verder ook niet voor elkaar...
Even nagevraagd de windows versie is XP.

Z1+1!!

Mwroap1

Berichten: 219
Geregistreerd: 13-05-04
Woonplaats: Houten

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-06-04 22:43

Heb je de drivers van de camera geinstalleerd? Staat waarschijlijk op de cd die je bij de camera geleverd kreeg.

Find me and follow me
through corridors and factories

figora

Berichten: 5404
Geregistreerd: 12-07-03
Woonplaats: bergen op zoom

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-06-04 15:57

ik heb het zelfde probleem bij mijn sony
ik heb ook XP

heb de drivers geinstalleerd en de camera als hardware via usb, maar ik krijg er niks af Boos! iemand tips?

http://WWW.POURCHEVAL.NL

FOLLOW on TWITTER;
@PourCheval

Surf snel naar onze website voor SALE aanbiedingen

AnkeD

Berichten: 290
Geregistreerd: 30-03-03
Woonplaats: Brabant

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-06-04 21:19

Volgens mijn vriend zijn de drivers dus geinstalleerd, maar nu had ie het over iets instellen op de camera zelf of zo???? Verward
HELLUP nu weten we het samen volgens mij echt niet meer.
Is er iemand misschien die stapje voor stapje Haha! uit wil leggen hoe ik te werk moet gaan want hier word ik dus knettergek van...

Z1+1!!

Loolapelooza

Berichten: 5911
Geregistreerd: 31-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-06-04 21:24

Ik capturede altijd via Adobe Première, kan je verder dus niet echt helpen denk ik.
Heb je de USB kabel wel in de juiste poort van je camera gestoken?
Misschien moet je de camera aanzetten en in dat software programma ergens"import", "capture" ofzo klikken en de camera selecteren?

Video was/is niet m'n sterkste vak op school trouwens. *LOL*

AnkeD

Berichten: 290
Geregistreerd: 30-03-03
Woonplaats: Brabant

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-06-04 22:09

Oke ik heb dus de USB kabel, jawel in het poortje met USB gestoken.
En het andere uiteinde in een klein stekkerdoosje waarop staat 4 port mini usb hub.
We hebben een flat screan dus ik denk dat normaal deze stekkers achterin de computer gaan.

Als ik op de camera "menu" aanklik kan ik kiezen uit;
Initial>> * clock set
* remocon
*beep sound
*demo

Camera>> *program AE
* wht. balance
*d. zoom
*eis
*dse select
*custom

A/V>> *rec mode
*photo search
*audio mode
*audio select
*wind cut

vieuwer>> *lcd adjust
*date/time
*tv display


Wie het weet mag het zeggen Lachen

Z1+1!!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 bezoekers