Krijg m'n foto's niet op de computer?

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Heranda

Berichten: 16473
Geregistreerd: 01-04-03
Woonplaats: Vlissingen

Krijg m'n foto's niet op de computer?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-06-04 11:00

Hallo!
Ik wilde m'n foto's net van m'n digi halen, dus doe het stekkertje erin... Ik naar deze computer, en het programma staat er niet bij, wat er altijd gelijk al staat... Nog een paar keer geprobeerd en weer niks! Alles zit er wel gewoon goed in... Scheve mond

Weet iemand wat ik hier aan kan doen?
Alvast bedankt!

    If you can dream it, you can do it ...


Siempie

Berichten: 30310
Geregistreerd: 18-01-02
Woonplaats: Beverwijk

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-06-04 11:08

Staat je digi aan?

Heranda

Berichten: 16473
Geregistreerd: 01-04-03
Woonplaats: Vlissingen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-06-04 11:09

Hoeft niet Knipoog

    If you can dream it, you can do it ...

Sani

Berichten: 26556
Geregistreerd: 20-01-03
Woonplaats: Hengelo

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-06-04 11:14

Uhm..

stekkertje wel in het goede stopcontactje ?

Heranda

Berichten: 16473
Geregistreerd: 01-04-03
Woonplaats: Vlissingen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-06-04 11:37

Ja, dat ook, ik zal eens kijken, want mijn broer zat er gister mee te etteren, misschien heeft ie 'm verwisseld!

    If you can dream it, you can do it ...

Annelou

Berichten: 7520
Geregistreerd: 23-09-01
Woonplaats: Schaijk: roddel-dorp wat 25 km van Den Bosch en 27 km van Nijmegen ligt in Noord Brabant

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-06-04 20:17

Dit probleem heb ik nu precies hetzelfde. Scheve mond

Is het bij jouw ondertussen al opgelost Heranda?

Heranda

Berichten: 16473
Geregistreerd: 01-04-03
Woonplaats: Vlissingen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-06-04 07:55

Weet ik niet, ga het vanmiddag even uittesten als ik weer foto's heb gemaakt Scheve mond Hopelijk gaat het lukken!

    If you can dream it, you can do it ...

Romkabouter

Berichten: 21721
Geregistreerd: 25-06-02
Woonplaats: Donkerbroek

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-06-04 08:27

Heranda schreef:
Hoeft niet Knipoog

ow nee? >;)

Weird, maar ok Haha!

Mijn woorden zijn mijn woorden en mijn mening. Deze graag alleen mij aanrekenen en niet mijn geliefden/vrienden/kennissen of een combi daarvan!

Heranda

Berichten: 16473
Geregistreerd: 01-04-03
Woonplaats: Vlissingen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-06-04 16:05

Nee hoeft echt niet, mijn digi hoeft niet aan om ze op de computer te zetten, ik doe het stekkertje erin en kan ze eraf halen! Lachen Maar nu lukte het opeens weer wel! Bloos!

    If you can dream it, you can do it ...

Romkabouter

Berichten: 21721
Geregistreerd: 25-06-02
Woonplaats: Donkerbroek

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-06-04 16:10

wat voor digi heb je dan?

Mijn woorden zijn mijn woorden en mijn mening. Deze graag alleen mij aanrekenen en niet mijn geliefden/vrienden/kennissen of een combi daarvan!

Heranda

Berichten: 16473
Geregistreerd: 01-04-03
Woonplaats: Vlissingen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-06-04 20:27

Een Trust

    If you can dream it, you can do it ...

Eline

Berichten: 73118
Geregistreerd: 07-10-03
Woonplaats: Delft

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-06-04 10:25

Die van mij hoeft ook niet aan te staan, maar hij heeft wel batterijen nodig. Misschien waren die leeg op het moment dat ie het niet deed?

Direct
Berichten: 1
Geregistreerd: 29-06-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-06-04 13:41

Ik heb ook nogal een aantal problemen met mijn digitale camera/webcam.
Als ik foto's op mijn computer wil zetten dan zegt hij dat er geen verbinding mee gemaakt kan worden. Toch zit het stekkertje en alles er goed in en hij hoeft niet aan te staan.
Kan iemand mij vertellen welk progamma ik kan gebruiken om foto's op mijn computer te zetten? Ik heb ooit es van iemand gehoord dat je ook wat met Trekpleister iets kon maar wat weet ik dus niet.
En in die van mij zitten ook baterijen.
Het merk is een Kodak 200
Groetjes Haha!

Sieses de kolere 0_o


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 bezoekers