Imesh gaat niet online? Wie kan helpen?

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Amanda_T

Berichten: 5880
Geregistreerd: 01-07-01
Woonplaats: Klundert

Imesh gaat niet online? Wie kan helpen?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-06-04 14:00

Ik heb net de gratis versie van Imesh downgeload. Maar ik heb m helemaal o pde pc staan, maar als ik iets wil downloaden..of iig gaan zoeken, dan kan Imesh geen verbinding maken. Ik zelf zit gewoon op msn en internet. En ook me firewall heb ik al gepribeerd. Maar het maakt geen verschil of die nou aan op uit staan..wie helpt me? Scheve mond

::..*,,Rust zacht lieve Lasagna ;(...30/3/1986-30/09/2009.. :+: ,,*..::


rode_kool

Berichten: 4415
Geregistreerd: 06-11-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-06-04 15:32

Op welke server ben je aan het connecten?
Ik zou als ik jou was eventjes razorback2 (geloof dat het die was) proberen Lachen

gewoon geen onderschrift :D

Belker

Berichten: 11888
Geregistreerd: 28-05-01
Woonplaats: Maartensdijk

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-06-04 17:25

Meer iets voor FZ. Ik verplaats dit topic.

Mwroap1

Berichten: 219
Geregistreerd: 13-05-04
Woonplaats: Houten

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-06-04 18:13

Heb je de goede port geforward in de router? Imesh en dat soort programmas maken gebruik van een andere port dan msn en IE.

Find me and follow me
through corridors and factories

Amanda_T

Berichten: 5880
Geregistreerd: 01-07-01
Woonplaats: Klundert

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-06-04 18:57

Ik heb geen idee op welke port hij werkt van de router. Dat zou ik moeten kijken. Ik heb geen idee welke server dat is enz. Dat vraag iuk van de week wel aan een pc expert hiero. Dan mag die het oplossen. Dit gaat namelijk boven mijn capaciteiten uit *LOL*

::..*,,Rust zacht lieve Lasagna ;(...30/3/1986-30/09/2009.. :+: ,,*..::

Mwroap1

Berichten: 219
Geregistreerd: 13-05-04
Woonplaats: Houten

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-06-04 10:06

Ik zou het ook niet uit mijn hoofd weten welke poort het is. Zou je misschien in de FAQ van Imesh kunnen lezen.

Find me and follow me
through corridors and factories

Amanda_T

Berichten: 5880
Geregistreerd: 01-07-01
Woonplaats: Klundert

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-06-04 16:26

Ik zal eens kijken van de week dan. Als ik tijd en zin heb. Want ik snap er niet zo heel veel van Verward. Misschien mijn haarkleur het probleem? haha. Anders vraag ik nog steeds wel aan iedereen op msn de nieuwste nummers..lukt nu ook dus..

::..*,,Rust zacht lieve Lasagna ;(...30/3/1986-30/09/2009.. :+: ,,*..::

rode_kool

Berichten: 4415
Geregistreerd: 06-11-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-06-04 23:08

Woops, aan mijn ding heb je niks, ik was in de war met emule Knipoog

gewoon geen onderschrift :D

Sorane
Berichten: 9836
Geregistreerd: 14-11-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-06-04 23:16

Je kunt de poort van dat programmaatje instellen. Het zou kunnen zijn dat jouw proxy/router hem niet doorlaat. Je zou kunnen proberen hem op een HTTP of Socks4/5 poort te gooien. Zo werkt het bij mijn zusje thuis ook.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 bezoekers