*plop* ?

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Yessy

Berichten: 22110
Geregistreerd: 16-02-03
Woonplaats: Utrecht

*plop* ?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-06-04 11:05

Yessy schreef:
een van de computers zei gisteravond ineens "plop" alsof er een zeepbel kapot gaat, maar dat was eenmalig Scheve mond

Dit is een quote van mezelf, van een maand of twee geleden. Gisteren hoorde ik dit weer en nu net met opstarten weer. Heeft iemand misschien een idee wat dit kan zijn?


Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-06-04 11:08

Kabouters in je pc Haha!
Sorry kon het niet laten Schijnheilig

CM_

Berichten: 26850
Geregistreerd: 19-04-03
Woonplaats: Stal Niveau Herpen !!

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-06-04 11:11

ja ik denk ook aan het kaboutervirus

Yessy

Berichten: 22110
Geregistreerd: 16-02-03
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-06-04 11:12

bedankt voor deze constatering, iemand die een oplossing heeft toevallig Schijnheilig
tuinkabouterbevrijdingsfront bellen?

Justy

Berichten: 31632
Geregistreerd: 26-02-04
Woonplaats: Heers (BE)

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-06-04 11:13

Whahaha ik moet hier toch wel om lachen Haha! Kwam het geluidje uit je speakers of uit de pc zelf?

/3 My Sunset Surprise /3

Yessy

Berichten: 22110
Geregistreerd: 16-02-03
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-06-04 11:22

ik weet het niet, denk uit de speakers, ik heb nog nooit iets anders dan *piep* uit die kast zelf horen komen dus Knipoog

Jaffel

Berichten: 3848
Geregistreerd: 07-10-03
Woonplaats: Noorden van het land.

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-06-04 11:33

Onze boxen maken ook weleens een plop / kraak geluid. Als ie hard staat schrik ik me werkelijk rot. Volgens mij kan het geen kwaad, comp doet het nog steeds.

Oja, het nummer van de TKBF is te vinden in het BLAUWE gedeelte van de telefoongids...onder de T. Haha! Tong uitsteken

^&+ 20 mei 2016

Yessy

Berichten: 22110
Geregistreerd: 16-02-03
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-06-04 11:40

het hoofdkwartier daarvan is nog geen 20 km hiervandaan dus Knipoog
maar ik begrijp niet waarom dat nou soms ineens is...

orri

Berichten: 20941
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: "the world is my playground"

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-06-04 11:43

Yessy schreef:
bedankt voor deze constatering, iemand die een oplossing heeft toevallig Schijnheilig
tuinkabouterbevrijdingsfront bellen?


Ik denk dat je meer geluk hebt bij het Anti-Kabouter Front hebt...
(zie berichtgeving in kranten Valkenburg omstreeks 1995) Knipoog

Volgens mij is het je woofer... ik had een stereo die dat weleens deed Knipoog je boxen uit doen als je je pc uit zet. Ik weet uit ervaring dat je boxen opblazen ongeveer hetzelfde doet, alleen daarna is dat het enige wat ze nog doen Knipoog

Victorian Elegance Webshop
Dependance van Ratcity's Shelter locatie Almere
DeviantArt voor mijn doodles!

Yessy

Berichten: 22110
Geregistreerd: 16-02-03
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-06-04 11:51

de boxen op deze computer hebben geen aan/uit knopje...die gaan gewoon aan als de pc aangaat denk ik? eigenlijk nooit over nagedacht hoe ze werken...
maar het gekke is, dat ze het ook weleens doen als de pc al een hele tijd aan is, en net deden ze het na dat begingeluidje van xp... niet ervoor dus ze waren al aan...

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-06-04 12:35

Oh maar dat kan wel als er iets een spanningsverschil over de lijn gaat. Dat is inderdaad een mogelijkheid. Bij mij doen ze dat ook Lachen.

pearl_tje
Berichten: 3759
Geregistreerd: 29-07-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-06-04 12:35

Je hebt romkabouter in je PC gewoon effe goed schreewen dan gaat ie wel wel misschien helpt slaan ook

CM_

Berichten: 26850
Geregistreerd: 19-04-03
Woonplaats: Stal Niveau Herpen !!

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-06-04 12:35

ohhh nou je het zegt, ja idd ik heb ook een dikke woofer, die doet het ook wel eens ja !
wat was dat nummer van de kabouterbusters ookalweer ?

Jaffel

Berichten: 3848
Geregistreerd: 07-10-03
Woonplaats: Noorden van het land.

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-06-04 13:26

even opgezocht....lang leve het blauwe gedeelte

0900-KABOUTER
(Dan krijg je *plop* aan de lijn)

On-topic, Ja, wij hebben ook een woofer, inderdaad spanningen in de lijn kon weleens kloppen!

^&+ 20 mei 2016

Yessy

Berichten: 22110
Geregistreerd: 16-02-03
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-06-04 15:39

je bedoelt die grote box, waar de bastonen uitkomen? zou best kunnen dat het daar uit komt, die staat onder het bureau en de andere twee erop (die van de hoge tonen).
Iig bedankt, is dat ook weer opgelost Haha!

Yessy

Berichten: 22110
Geregistreerd: 16-02-03
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-06-04 12:05

Het had toch een andere oorzaak. We hebben sinds een paar dagen de nieuwste versie van kasperski (virusscanner) en als die is opgestart en zn log-files etc heeft gevonden zegt ie "plop". vraag me niet wie dat bedacht heeft, maar daar kwam mn vader gisteren ineens mee Tong uitsteken

Meisje201
Berichten: 35192
Geregistreerd: 05-09-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-06-04 18:47

en dat was het raadsel van de geheimzinnige plop ;D


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Tova en 4 bezoekers