Hotmail ligt eruit?

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar, Olympia

 
 
Imker

Berichten: 17287
Geregistreerd: 30-10-01

Hotmail ligt eruit?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-06-04 18:36

Ik probeer al 2 dagen mijn mailbox van hotmail te openen en tot nu toe, tevergeefs. Ben ik de enige met dat probleem?

Achilles Spr. B+20 Dr. L1+21 L2+17 M1+2!!
Olivius Dr. L2+15 M1+13, M2+15, Z1+10, Z2+2, promotie naar P-paard!!!


Sani

Berichten: 26556
Geregistreerd: 20-01-03
Woonplaats: Hengelo

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-06-04 18:39

zal ff kijken of ik erin kan.....

ik kon er vanmiddag nog wel gewoon in Verward nu ook .....

Imker

Berichten: 17287
Geregistreerd: 30-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-06-04 18:40

Hoe kan dat nou? Ik kan hem niet openen?

Achilles Spr. B+20 Dr. L1+21 L2+17 M1+2!!
Olivius Dr. L2+15 M1+13, M2+15, Z1+10, Z2+2, promotie naar P-paard!!!

Sani

Berichten: 26556
Geregistreerd: 20-01-03
Woonplaats: Hengelo

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-06-04 18:40

wat geeft ie aan dan ?

Imker

Berichten: 17287
Geregistreerd: 30-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-06-04 18:46

Hij kan de server niet vinden.

Achilles Spr. B+20 Dr. L1+21 L2+17 M1+2!!
Olivius Dr. L2+15 M1+13, M2+15, Z1+10, Z2+2, promotie naar P-paard!!!

Unity

Berichten: 2116
Geregistreerd: 14-12-02
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-06-04 18:51

Nope, al 2 dagen het zelfde probleem.

Hyper!

Sani

Berichten: 26556
Geregistreerd: 20-01-03
Woonplaats: Hengelo

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-06-04 18:51

dan weet ik het ook niet ?...

Imker

Berichten: 17287
Geregistreerd: 30-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-06-04 20:27

Unity schreef:
Nope, al 2 dagen het zelfde probleem.



Pfieuw, dan ben ik blij dat het niet aan mijn pc ligt. Ik vond het al vreemd, want andere pagina's opent 'ie wel gewoon.

Achilles Spr. B+20 Dr. L1+21 L2+17 M1+2!!
Olivius Dr. L2+15 M1+13, M2+15, Z1+10, Z2+2, promotie naar P-paard!!!

LuvdaTossa

Berichten: 12894
Geregistreerd: 15-06-03
Woonplaats: Midden vh land

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-06-04 20:50

Ik ben er net nog op geweest Verward

Kana

Berichten: 8251
Geregistreerd: 04-01-04
Woonplaats: Enschede

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-06-04 20:53

LuvdaTossa schreef:
Ik ben er net nog op geweest Verward

Ik ook Lachen

TypicalDutch

Berichten: 535
Geregistreerd: 11-05-04
Woonplaats: Oudeschild / Texel

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-06-04 20:53

Hmm, heb zojuist mijn mail nog gechecked en ook nog ff gemsnt?? Verward Niks aan het handje... Succes in ieder geval!

Cyrana:Z2+6 dressuur, Z+1 springen & CIC*+1 Eventing
2e op het NK SGW in de klasse M, in Ysselsteyn 2015! En 3e in de Eventing cup 2015!
[RIJ-ITP] Vijf klasses hoger in 1 jaar met Cyrana

LuvdaTossa

Berichten: 12894
Geregistreerd: 15-06-03
Woonplaats: Midden vh land

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-06-04 21:02

Wij hebben het eens eerder gehad toen de nieuwe computer kwam. Heb je mss iets aan de instellingen verandert?

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-06-04 21:07

Bij mij doet hij alles gewoon. Ik denk dat ik weet wat het probleem is. Je hebt waarschijnlijk bij de geavanceerde internet opties SSL niet aanstaan?
Extra -> Internet Opties -> Geavanceerd -> hier SSL 2.0 en SSL 3.0 aanvinken.

Imker

Berichten: 17287
Geregistreerd: 30-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-06-04 21:38

Sypheron schreef:
Bij mij doet hij alles gewoon. Ik denk dat ik weet wat het probleem is. Je hebt waarschijnlijk bij de geavanceerde internet opties SSL niet aanstaan?
Extra -> Internet Opties -> Geavanceerd -> hier SSL 2.0 en SSL 3.0 aanvinken.



En nu in het Nederlands, waar kan ik dat allemaal vinden? Ik heb niets veranderd in mijn instellingen, dus ik vermoed dat het daar niet aan kan liggen. Ik hoor van meer mensen dat ze ruzie met Hotmail hebben.

Achilles Spr. B+20 Dr. L1+21 L2+17 M1+2!!
Olivius Dr. L2+15 M1+13, M2+15, Z1+10, Z2+2, promotie naar P-paard!!!

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-06-04 21:53

In Internet Explorer bedoel ik dus, sorry voor de onduidelijkheid.

Probeer verder eens adaware te draaien Lachen.

Imker

Berichten: 17287
Geregistreerd: 30-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-06-04 22:05

Sypheron schreef:
In Internet Explorer bedoel ik dus, sorry voor de onduidelijkheid.

Probeer verder eens adaware te draaien Lachen.


WIIIIIEEE, nu tolt heel mijn hoofd... dat snap ik niet. Ik kan de pc aanzetten, bokken en afzetten: Blond . Meer moeilijke dingen moet je mij niet vragen, hoor...

Achilles Spr. B+20 Dr. L1+21 L2+17 M1+2!!
Olivius Dr. L2+15 M1+13, M2+15, Z1+10, Z2+2, promotie naar P-paard!!!

Marije_jiplover

Berichten: 19460
Geregistreerd: 14-01-02
Woonplaats: Ergens onder de zon...

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-06-04 22:52

Dat eerste kan ik je nog wel vertellen, als je je internet explorer aan hebt staan, in menu extra en dan opvolgen wat Sypheron schreef. Adaware is een programma dat irritante programmatjes die zichzelf installeren op je computer tegenhoudt en opruimt, althans, zo heeft mijn broer het mij uitgelegd toen hij het me liet installeren.

Trouwens, mijn hotmail werkt wel gewoon, heb er niks vreemds aan gemerkt, behalve datie af en toe wat traag is.

/3 Jip en Elmo mijn hemel op aarde, Duvel en Estor mijn stars in heaven /3
Om vreugde te kunnen vermenigvuldigen, moet men haar delen
Je kunt de richting van de wind niet veranderen, wél de stand van de zeilen.

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-06-04 23:16

In Internet Explorer doe je het volgende naar menu's gaan -> Extra -> Internet Opties -> Geavanceerd -> hier SSL 2.0 en SSL 3.0 aanvinken. Dat is toch niet zo moeilijk? Knipoog

Unity

Berichten: 2116
Geregistreerd: 14-12-02
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-06-04 07:31

Dat heb ik dus al als standaardinstelling. Maar hij blijft dus hangen na het inloggen.

Hyper!

Imker

Berichten: 17287
Geregistreerd: 30-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-06-04 07:56

Ik heb hetzelfde als Unity. Heb dat ook standaard staan en kan er nog niet in.

Achilles Spr. B+20 Dr. L1+21 L2+17 M1+2!!
Olivius Dr. L2+15 M1+13, M2+15, Z1+10, Z2+2, promotie naar P-paard!!!

Unity

Berichten: 2116
Geregistreerd: 14-12-02
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-04 07:31

En dus nog steeds niet Stoom uit je oren

Heb volgens MSN wel 25 berichten. Weet je hoe frustrerend dat is(vooral als je nieuwsgierig aangelegd bent Tong uitsteken )

Hyper!

sharonaollie

Berichten: 6441
Geregistreerd: 05-06-03
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-04 07:32

Dit heb ik weleens vaker echt irri.
Vooral als je veel mailtjes heb Haha!
En je niet kan wachten.

Waar de kennis van de ruiter ophoudt,begint zijn grofheid..

Sinterklaas kapoentje,gooi wat in mijn schoentje.

TeamSpirit
Berichten: 5818
Geregistreerd: 05-05-04
Woonplaats: De meern

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-04 08:34

wat oliebol zeg. is je wachtwoord nog wel goed?

Teamspirit... Je bent een toppertje!

Patriesje

Berichten: 338
Geregistreerd: 24-05-04
Woonplaats: Doetinchem

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-04 09:26

Troost jullie: ik kan er ook niet bij! En de instellingen bij menu Extra staan zoals hierboven aangegeven. Mijn zusje mag via haar comp WEL bij m'n postvak...

Grrrrrr Boos!

Ik kan trouwens wel msnnn!

Missy

Berichten: 6519
Geregistreerd: 02-09-01
Woonplaats: Vaassen

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-04 09:51

Ik heb dat ook gehad, alweer een hele poos terug maar goed.
Lag niet aan de instellingen want mijn vriends account werktte wel gewoon.
Maar na een tijd deed mijn hotmail het weer gewoon... Verward
(en toen gaf ie het bij anderen op Scheve mond )

We verwachten niets maar toch..
WoW-addict ^.^


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Majestic-12 en 4 bezoekers