Hoe plaats ik bericht zonder dat wijzig ikoontje

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
pieternel
Berichten: 278
Geregistreerd: 04-06-04
Woonplaats: groningen en binnenkort weer in brabant

Hoe plaats ik bericht zonder dat wijzig ikoontje

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-06-04 15:13

Als ik een bericht plaats dan staat er bij andere alleen quote en bij mijn bericht quote en wijzig hoe moet dat dan ?


leentje
Berichten: 3822
Geregistreerd: 02-06-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-06-04 15:14

dat komt omdat je alleen je eigen berichten kan wijzigen (tot een uur nadat je het geplaatst hebt)

het is volkomen normaal dat dat icoontje er in je eigen berichtjes staat, niets aan de hand dus Lachen

http://www.open-canoe.be
Best friends are the ones that can see the hurt in your eyes, when everyone else is fooled by your smile.

teriema

Berichten: 2117
Geregistreerd: 09-11-03
Woonplaats: net buiten Den Haag in het Westland

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-06-04 15:16

Aanvullilng op Leentje: Jij alleen ziet bij je eigen bericht het wijzig knopje staan.

leentje
Berichten: 3822
Geregistreerd: 02-06-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-06-04 15:17

eh, teriema, dat heeft pieternel toch zelf al geschreven?

http://www.open-canoe.be
Best friends are the ones that can see the hurt in your eyes, when everyone else is fooled by your smile.

Caira
Berichten: 23383
Geregistreerd: 20-07-02
Woonplaats: Schoorl

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-06-04 15:17

En als je daar op drukt kun je dus je bericht wijzigen! Alleen let op! !!! dat kan maar 1 uur na het plaatsen!

teriema

Berichten: 2117
Geregistreerd: 09-11-03
Woonplaats: net buiten Den Haag in het Westland

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-06-04 15:21

leentje schreef:
eh, teriema, dat heeft pieternel toch zelf al geschreven?


Maar volgens mij dacht ze nog dat wij allemaal haar wijzig icoontje konden zien, daarom vroeg ze hoe wij dat deden om hem er niet bij te hebben Knipoog

pieternel
Berichten: 278
Geregistreerd: 04-06-04
Woonplaats: groningen en binnenkort weer in brabant

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-06-04 18:51

Juist teriema dat bedoelde ik, maar ik weet nou dat ik alleen dat wijzig icoontje zie en dat het betekent dat ik een uur na plaatsing mijn bericht nog kan wijzigen. Heel erg bedankt voor de info

***Een ruiter/amazone die een klasse paard heeft ter compensatie van zijn/haar eigen tekortkomingen, komt op den duur met elk paard in dezelfde problemen!***
En daar waar de kennis van de ruiter ophoud, begint zijn grofheid....

Flutterby

Berichten: 8126
Geregistreerd: 25-09-03
Woonplaats: Etten-Leur

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-06-04 22:36

Uh.. dat staat ook in de reglementen toch ?
ook bij de handleiding van bokt trouwens Haha!

Sunny-power tussen de paarden
dressuur L1, springen B & SGW B


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 bezoekers