KaZaa Light, maakt geen verbinding

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

 
 
Mar2lin
Berichten: 1833
Geregistreerd: 26-09-01

KaZaa Light, maakt geen verbinding

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-05-04 11:18

Enkele weken geleden is mijn computer geformateerd, inmiddels staat alles er weer op en werkt alles prima. Alleen Kazaa Light die ik vorige week gekregen heb (ingepakt en al van mijn broer via de mail), wil geen verbinding maken (blijft maar op 'connecting...' staan)

Hoe kan ik dit oplossen? Mijn broer heeft dit zelfde probleem ook gehad, maar weet niet meer hoe het opgelost is... (handig OK dan! )

Knipoog

....


PPPeet

Berichten: 5832
Geregistreerd: 06-02-04
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-05-04 13:39

Kan je niet gewoon nieuwe kazzaa light downloaden? op startpagina staat wel een link daar naar..

Foek - M1

LePopp

Berichten: 1111
Geregistreerd: 17-03-04
Woonplaats: Joure

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-05-04 21:32

probeer van supernode te wisselen, werkte bij mij wel (staat onder Bestand)

Fryslân Poppe!

Sundancer

Berichten: 9703
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Emmen,Drenthe,Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-05-04 22:20

Zit je achter een router? Lachen

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-05-04 23:23

Kazaa light is niet meer te downloaden Petra, het is namelijk verboden door de rechter Knipoog.

gabyfedde

Berichten: 11221
Geregistreerd: 17-11-02
Woonplaats: Gällivare (Zweeds Lapland)

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-05-04 23:25

Het werkt nog wel bij mij, hoe kan dat dan?

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-05-04 10:03

Kazaa light werkt gewoon via het kazaa netwerk. Er zit alleen geen spyware in, vandaar dat het nog wel werkt. Kazaa zelf is niet verboden.

AnneliesB

Berichten: 160
Geregistreerd: 13-04-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-05-04 11:00

Sypheron schreef:
Kazaa light werkt gewoon via het kazaa netwerk. Er zit alleen geen spyware in, vandaar dat het nog wel werkt. Kazaa zelf is niet verboden.

ik heb het nog en het werkt als een tierelier.

*een paard is je beste kameraad*

PPPeet

Berichten: 5832
Geregistreerd: 06-02-04
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-05-04 11:37

Sypheron schreef:
Kazaa light is niet meer te downloaden Petra, het is namelijk verboden door de rechter Knipoog.


Ja wanneer dat dan!? Hij is bij mij dinsdag of woensdag nog gedownload hoor!! ...

Foek - M1

LePopp

Berichten: 1111
Geregistreerd: 17-03-04
Woonplaats: Joure

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-05-04 12:00

dan heb je m niet via de officiele kanalen

Fryslân Poppe!

Sundancer

Berichten: 9703
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Emmen,Drenthe,Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-05-04 12:00

Het is niet verboden Roy...alleen je mag maar Freeware downloaden Knipoog

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-05-04 17:11

Nee, Kazaa lite is wel degelijk verboden Tony, je moet toch beter het nieuws bijhouden Knipoog. Zoals ik al zei, Kazaa zelf is niet verboden, de Lite variant wel, na aanklacht van Kazaa zelf btw.

PPPeet

Berichten: 5832
Geregistreerd: 06-02-04
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-05-04 17:38

Agh ik volg het geloof ik niet meer allemaal.. Maar zolang de lite het doet dan vind ik het allang best

Foek - M1

Sundancer

Berichten: 9703
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Emmen,Drenthe,Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-05-04 17:39

Ach ik gebruik geen kazaa meer....fakebestanden enzovoort Lachen Haal alles van een FTP of van Overnet Lachen

LePopp

Berichten: 1111
Geregistreerd: 17-03-04
Woonplaats: Joure

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-05-04 21:17

Sundancer schreef:
Ach ik gebruik geen kazaa meer....fakebestanden enzovoort Lachen Haal alles van een FTP of van Overnet Lachen


die fakebestanden zijn opzich wel goed te vermijden. Gewoon de wat minder populaire bestanden nemen en dan zit je redelijk goed. bijvoorbeeld met 5 users ofzo. goede kwaliteit en je hebt het ook nog redelijk snel.

Fryslân Poppe!

Sundancer

Berichten: 9703
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Emmen,Drenthe,Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-05-04 22:51

LePopp"]
[quote="Sundancer schreef:
Ach ik gebruik geen kazaa meer....fakebestanden enzovoort Lachen Haal alles van een FTP of van Overnet Lachen


die fakebestanden zijn opzich wel goed te vermijden. Gewoon de wat minder populaire bestanden nemen en dan zit je redelijk goed. bijvoorbeeld met 5 users ofzo. goede kwaliteit en je hebt het ook nog redelijk snel.
[/quote]


Hmm dat duurt me allemaal veelte lang... Scheve mond

Nee geef mij maar Overnet of een FTPtje Haha!

Rainie

Berichten: 9123
Geregistreerd: 01-05-03
Woonplaats: Nuenen

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-05-04 23:25

Als ik iets download met Kazaa moet ik 20 van die dingen downloaden, en dan mag ik blij zijn als er 1 ooit nog af komt... Scheve mond

More sources needed Misselijk

Gebruik kazaa dus ook nooit..

... And we like all the fluffy animals.


Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-05-04 11:50

Mwa, bij mij gaat hij ook als een trein en heb eigenlijk pas 1 of 2 keer gehad dat ik een verkeerd bestand had Haha!.
Heb ook eMule nu geprobeerd maar dat is pas bagger Scheve mond.

PPPeet

Berichten: 5832
Geregistreerd: 06-02-04
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-05-04 11:57

ja maar ik heb echt heel vaak dat als ik een nummer wil downloaden dat er staat; "meer bronnen nodig".. wat kan ik daar aan doen dan?

Foek - M1

Sundancer

Berichten: 9703
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Emmen,Drenthe,Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-05-04 12:47

Sypheron schreef:
Mwa, bij mij gaat hij ook als een trein en heb eigenlijk pas 1 of 2 keer gehad dat ik een verkeerd bestand had Haha!.
Heb ook eMule nu geprobeerd maar dat is pas bagger Scheve mond.


Omdat je niet weet hoe het werkt? Haha!

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-05-04 23:40

Jawel hoor, vriend van me heeft alles perfect ingesteld, geconnect met de grootste server: Razorback 2.. en het gaat zo traag als een oude tractor door dikke sh*t (en dan weet Tony wel hoe langzaam het gaat Tong uitsteken). Nee echt, geen beginnen aan.. er staat wel veel meer op, maar de snelheden zijn niet om over naar huis te schrijven, geef mij maar lekker kazaa, ftp, of een fijn xdcc botje op irc Haha!.

Mar2lin
Berichten: 1833
Geregistreerd: 26-09-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-05-04 20:07

Ik heb bij supernode gekeken, maar daar werkt hij niet... er staat :Jump Supernode, en verder kawn ik daar op klikken zoveel als ik wil, maar het werkt niet!!!

Iemand nog andere suggesties?

....

LePopp

Berichten: 1111
Geregistreerd: 17-03-04
Woonplaats: Joure

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-05-04 23:56

probeer met een nieuwe username in te loggen, misschien werkt dat...

Fryslân Poppe!

Scum

Berichten: 31973
Geregistreerd: 11-08-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-05-04 08:30

Emule is nu toch ook verboden? Ik heb hetzelfde probleem. Kazaalite blijft op connecting staan. Ik heb zelf het vermoeden dat het iets met de firewall te maken heeft.
Kazaa zelf hoef ik dus echt niet. Wat een baggerzooi.

Boyke & Hummer :)

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-05-04 08:32

eMule is niet verboden voor zover ik weet volgens mij? Zou het eigenlijk niet weten, heb het installatiebestand van een vriend doorgestuurd gekregen.


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 bezoekers