foutenrapport

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

 
 
iefke

Berichten: 28921
Geregistreerd: 28-08-03
Woonplaats: Tilburg e.o.

foutenrapport

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-05-04 00:16

HELP Verward

Mijn computer heeft er vandaag geen zin in en ik heb al een miljoen keer een foutenrapport kunnen versturen.
Wanneer ik een pagina open, loopt de computer half vast. Met ctrl/alt/del kan ik 't dan nog redden, maar 't is super irritant. Voordat ik mijn hele computer moet formatten, heeft er iemand een andere oplossing?

Semper erit denique omnia



      Sylvia

      Berichten: 28725
      Geregistreerd: 22-07-03
      Woonplaats: Lelystad

      Link naar dit bericht Geplaatst: 07-05-04 08:49

      Heb je al een reboot gedaan?

      *edit* Ik heb dit probleem ook gehad, nog steeds af en toe, maar je moet voor de gein eens kijken wat er tussen je processen (2e tabblad) staat als je ctrl+alt+delete gebruikt. Ik had op de momenten dat mijn pc al bij het intypen van het adres vast liep meerdere malen IEXPLORER.EXE (of iets in die geest) in mijn processen staan, terwijl ik maar 1 venster open had.

      Spoiler:
      Hier moet een nieuw onderschrift komen.

      Mireille

      Berichten: 41958
      Geregistreerd: 06-01-03

      Link naar dit bericht Geplaatst: 07-05-04 09:58

      Als dat van Pervinco niet werkt, moet je eens de geschiedenis en je cookies weg gooien, misschien doet hij het dan wel weer.

      Mijn naam is haas.

      Incognito! 8-)

      iefke

      Berichten: 28921
      Geregistreerd: 28-08-03
      Woonplaats: Tilburg e.o.

      Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-05-04 10:15

      Pervinco schreef:
      Heb je al een reboot gedaan?

      *edit* Ik heb dit probleem ook gehad, nog steeds af en toe, maar je moet voor de gein eens kijken wat er tussen je processen (2e tabblad) staat als je ctrl+alt+delete gebruikt. Ik had op de momenten dat mijn pc al bij het intypen van het adres vast liep meerdere malen IEXPLORER.EXE (of iets in die geest) in mijn processen staan, terwijl ik maar 1 venster open had.


      Nee... het is inderdaad een foutmelding van Iexplore.exe maar er staat er maar één tussen Verward
      Het probleem is nog steeds bij álle pagina's behalve op Bokt. Héél apart.

      Fairie, dat heb ik al gedaan. Ook gedefragmenteerd en mijn computer opgeschoond.

      Semper erit denique omnia


          Sylvia

          Berichten: 28725
          Geregistreerd: 22-07-03
          Woonplaats: Lelystad

          Link naar dit bericht Geplaatst: 07-05-04 10:26

          Ik vraag me af of het zin heeft om te formateren... Ik heb mijn pc uiteindelijk ook opnieuw geinstalleerd, en ben er niets mee opgeschoten.

          Maar je hebt wel genoeg ruimte op je C-schijf?

          Spoiler:
          Hier moet een nieuw onderschrift komen.

          iefke

          Berichten: 28921
          Geregistreerd: 28-08-03
          Woonplaats: Tilburg e.o.

          Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-05-04 11:16

          ja, nog zo'n 400 gb

          Semper erit denique omnia


              Sylvia

              Berichten: 28725
              Geregistreerd: 22-07-03
              Woonplaats: Lelystad

              Link naar dit bericht Geplaatst: 07-05-04 13:31

              gb? Scheve mond Sjeez... Wat heb jij er aan schijven inzitten dan? Of bedoel je mb?

              Spoiler:
              Hier moet een nieuw onderschrift komen.

              iefke

              Berichten: 28921
              Geregistreerd: 28-08-03
              Woonplaats: Tilburg e.o.

              Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-05-04 16:21

              hahahaha... ik zie dat ik in de wolken was Schijnheilig

              Ik bedoel nog 100 gigabytes Haha!:D Scheelt al wel wat hè

              Maar goed, het probleem ligt er nog steeds... Verward

              Semper erit denique omnia


                  Snowgirl38

                  Berichten: 1136
                  Geregistreerd: 21-01-03

                  Link naar dit bericht Geplaatst: 07-05-04 17:18

                  Misschien is dit programmatje wat voor je ,dat hebben we van de week ook op onze comp geinstaleerd en je wilt niet weten hoeveel onnodige bestanden er bij ons op de computer zaten.

                  http://personal.inet.fi/business/toniarts/ecleane.htm

                  Even instaleren en de taal selekteren en je ziet het vanzelf

                  Sylvia

                  Berichten: 28725
                  Geregistreerd: 22-07-03
                  Woonplaats: Lelystad

                  Link naar dit bericht Geplaatst: 07-05-04 17:32

                  Heb dat programma even gedownload... Maar als je niet weet wat wat is zou ik daar niet aan beginnen. Hij geeft bij mij dingen aan die volgens hem verwijderd kunnen worden wat ik dus gewoon moet houden...

                  Spoiler:
                  Hier moet een nieuw onderschrift komen.

                  Snowgirl38

                  Berichten: 1136
                  Geregistreerd: 21-01-03

                  Link naar dit bericht Geplaatst: 07-05-04 17:38

                  Mijn broer kwam met deze link voor ons en we hebben het programma gebruikt (behalve de dubbele bestanden die hebben we laten staan) maar onze computer heeft nog nooit zo snel gewerkt en ik merk niet dat we verkeerde dingen hebben weggegooid.
                  Verder heb ik er ook geen ene bal verstand van want ik ben een enorme computerleek Bloos!

                  Kyan01

                  Berichten: 5404
                  Geregistreerd: 22-09-01
                  Woonplaats: Den Haag

                  Link naar dit bericht Geplaatst: 07-05-04 17:44

                  Hoe kan je ook alweer je screen kopieeren en op bokt zetten?
                  Wil namelijk laten zien hoe die van mij eruit ziet....
                  Heb namelijk hetzelfde probleem en weet echt niet wat wel en niet goed is Verward

                  22-09-2006 is mijn zoon Kyan geboren!!
                  http://www.futerehope.come2me.nl/" target="_blank

                  iefke

                  Berichten: 28921
                  Geregistreerd: 28-08-03
                  Woonplaats: Tilburg e.o.

                  Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-05-04 17:47

                  naast f12 zit bij Prt Scr. Als je daar op drukt, dan Paint opent en dan op ctrl v (plakken) drukt dan komt daar je scherm te staan. Opslaan in JPG!!

                  Semper erit denique omnia


                      Sylvia

                      Berichten: 28725
                      Geregistreerd: 22-07-03
                      Woonplaats: Lelystad

                      Link naar dit bericht Geplaatst: 07-05-04 17:47

                      Shift + prt scr (in de buurt van num lock, scroll lock, insert etc)
                      In Paint plakken, en opslaan (en daarna dus uploaden en plaatsen.

                      Spoiler:
                      Hier moet een nieuw onderschrift komen.

                      Kyan01

                      Berichten: 5404
                      Geregistreerd: 22-09-01
                      Woonplaats: Den Haag

                      Link naar dit bericht Geplaatst: 07-05-04 17:58

                      Dit bedoelen jullie dus:

                      Afbeelding

                      Wat is dan fout en wat niet?

                      22-09-2006 is mijn zoon Kyan geboren!!
                      http://www.futerehope.come2me.nl/" target="_blank

                      Sylvia

                      Berichten: 28725
                      Geregistreerd: 22-07-03
                      Woonplaats: Lelystad

                      Link naar dit bericht Geplaatst: 07-05-04 18:03

                      Zo even uit de losse pols... svchost.exe, hoort dat er niet maar 1 of 2 keer te staan? Verder zie ik zo op het eerste gezicht niet veel rare dingen...

                      Spoiler:
                      Hier moet een nieuw onderschrift komen.

                      iefke

                      Berichten: 28921
                      Geregistreerd: 28-08-03
                      Woonplaats: Tilburg e.o.

                      Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-05-04 09:42

                      Afbeelding

                      En bij mij?? Ik word er nu echt heeeeeeelemaal gestoord van namelijk Verward:? Boos!

                      Semper erit denique omnia


                          Sylvia

                          Berichten: 28725
                          Geregistreerd: 22-07-03
                          Woonplaats: Lelystad

                          Link naar dit bericht Geplaatst: 08-05-04 11:23

                          Daar zitten meer onbekende dingen in... Daar waag ik me niet aan Bloos Even op Syph of Tony wachten dus Knipoog

                          Spoiler:
                          Hier moet een nieuw onderschrift komen.

                          iefke

                          Berichten: 28921
                          Geregistreerd: 28-08-03
                          Woonplaats: Tilburg e.o.

                          Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-05-04 11:31

                          SYPH.... TOOOOOOOOONY Haha!:D

                          Semper erit denique omnia


                              iefke

                              Berichten: 28921
                              Geregistreerd: 28-08-03
                              Woonplaats: Tilburg e.o.

                              Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-05-04 11:44

                              Afbeelding

                              Dit is een prtScr op 't moment van vastlopen... Boos!

                              Semper erit denique omnia


                                  Sylvia

                                  Berichten: 28725
                                  Geregistreerd: 22-07-03
                                  Woonplaats: Lelystad

                                  Link naar dit bericht Geplaatst: 08-05-04 12:17

                                  Die 'Snelkiezer.exe', is dat geen dialerprogje?

                                  En die Fordthirdbike.exe, die klopt al helemaal niet volgens mij... Geen Windows-dingetje iig.

                                  Spoiler:
                                  Hier moet een nieuw onderschrift komen.

                                  iefke

                                  Berichten: 28921
                                  Geregistreerd: 28-08-03
                                  Woonplaats: Tilburg e.o.

                                  Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-05-04 20:31

                                  hmz... en nu??

                                  Semper erit denique omnia


                                      Jacksel

                                      Berichten: 5129
                                      Geregistreerd: 03-07-02
                                      Woonplaats: Leusden

                                      Link naar dit bericht Geplaatst: 08-05-04 22:58

                                      keertje adaware draaien en daarna eens kijken bij software of je vreemde programma's tegenkomt Knipoog

                                      On and on the rain will fall, like tears from the stars...
                                      When you're lost, hurt, tired and lonely something beautiful will come your way

                                      Sylvia

                                      Berichten: 28725
                                      Geregistreerd: 22-07-03
                                      Woonplaats: Lelystad

                                      Link naar dit bericht Geplaatst: 09-05-04 12:46

                                      Inderdaad, als Ad_Aware niets opleverd (kan ik me eigenlijk niet voorstellen) dan moet je eens even via configuratiescherm naar je software gaan. Snelkiezer bv zou ik dan gewoon verwijderen, als Ad_Aware hem nog niet gevonden heeft.

                                      2 tipjes mbt Ad_Aware: eerst een update downloaden; als hij bestanden gevonden heeft: rechtermuisknop/select all objects.

                                      Spoiler:
                                      Hier moet een nieuw onderschrift komen.

                                      iefke

                                      Berichten: 28921
                                      Geregistreerd: 28-08-03
                                      Woonplaats: Tilburg e.o.

                                      Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-05-04 14:32

                                      ja, ad_aware heb ik al een hele poos... 2 new objects...

                                      Semper erit denique omnia



                                          Wie is er online

                                          Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 bezoekers