Probleempje met toetsenbord

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
_Michelle_

Berichten: 4868
Geregistreerd: 30-01-03
Woonplaats: Ede

Probleempje met toetsenbord

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-05-04 15:29

Als ik bijvoorbeeld dit streepje ' op de E wil hebben gaat dat niet, als ik op die toets druk komt hij er namelijk meteen te staan. Dit is hetzelfde probleem met alle andere tekens die je op een letter kan plaatsen. Normaal als je op zo'n toets drukt komt ie er niet meteen te staan, als je dan op de E drukt plaatst ie hem daarop. Dit probleem heb ik eigenlijk al sinds we deze computer hebben, is dit op te lossen?


ArwenLune

Berichten: 6667
Geregistreerd: 04-06-03
Woonplaats: Wageningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-05-04 15:33

Volgens mij heeft dat te maken met je landen-instellingen. Ga naar Start > settings/instellingen > control panel > keyboard en kijk onder de input locales. Die moet op 'nederlands' staan voor de instelling die jij wilt volgens mij.

"They say the snow on the roof is too heavy; they say the ceiling will cave in. His brains are in terrible danger!"

_Michelle_

Berichten: 4868
Geregistreerd: 30-01-03
Woonplaats: Ede

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-05-04 15:38

Ik heb Windows XP en de enige opties die bij Keyboard staan zijn hardware en speed, niks over de taal dus Scheve mond

Sani

Berichten: 26556
Geregistreerd: 20-01-03
Woonplaats: Hengelo

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-05-04 15:42

bij XP staat er rechtsonder naast de klok ergens NL... als je hieropklikt kun je een andere taal kiezen.. die moet je dan hebben... anders moet je CTRL-het teken- de letter doen..

_Michelle_

Berichten: 4868
Geregistreerd: 30-01-03
Woonplaats: Ede

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-05-04 16:01

Naast de klok staat niks. Ik heb een engelse versie van XP, maar dan een die mn vader van iemand op een cdtje heeft gekregen Schijnheilig Als ik ctrl + het teken+de letter doe gebeurd er niets, ja, als ik ctrl+teken+e doe dan opent ie een venstertje van zoeken.

ArwenLune

Berichten: 6667
Geregistreerd: 04-06-03
Woonplaats: Wageningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-05-04 16:30

geen blauw blokje naast je klokje met NL (of in mijn geval EN) erin? Da's wel vreemd...

"They say the snow on the roof is too heavy; they say the ceiling will cave in. His brains are in terrible danger!"

Tinus19
Berichten: 269
Geregistreerd: 21-10-03
Woonplaats: Leusden

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-05-04 19:56

Start -> Instellingen -> Confifuratiescherm -> Landinstellingen -> Talen -> Details...
Klaar... Lachen

_Michelle_

Berichten: 4868
Geregistreerd: 30-01-03
Woonplaats: Ede

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-05-04 20:53

Het staat nu op Nederlands maar er klopt nu helemaal niks meer van Wat een punt komma hoort te zijn is nu een +, alles zit door elkaar Scheve mond Dit hadden we met de vorige computer zo, dat alles door elkaar zat. Ik zet het wel weer op engsel want dit is helemaal niks zo Scheve mond

Langtand
Berichten: 424
Geregistreerd: 05-05-04
Woonplaats: Haaren

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-05-04 21:36

dit probleem heb ik ook dan moet jeh control+ die toets en dan bv E

werkt wel ik krijg het ook niet gewijzigt , maar in dit forum kun je helemaal gee speciale letter in voegen met een streepje erop

MsN statuz >> zie AVATAR!! WERKT ECHTT!!!

Langtand
Berichten: 424
Geregistreerd: 05-05-04
Woonplaats: Haaren

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-05-04 21:39

ArwenLune schreef:
geen blauw blokje naast je klokje met NL (of in mijn geval EN) erin? Da's wel vreemd...



bij mij staat dit er ook niet (maar dat komt omdat ik da heb uitgezet) Knipoog het iriiteerde me en dan kan ik iig meer vensters openen zonder gek te worden van je ''welk venster is nouw welk'' Verward

MsN statuz >> zie AVATAR!! WERKT ECHTT!!!

Jacksel

Berichten: 5129
Geregistreerd: 03-07-02
Woonplaats: Leusden

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-05-04 20:20

Hij moet op Engels internationaal staan, dan klopt alles wel Knipoog Overigens is bij mij dat NL eruit gesloopt, teveel kans dat ik ermee ga kloten Tong uitsteken

On and on the rain will fall, like tears from the stars...
When you're lost, hurt, tired and lonely something beautiful will come your way

Langtand
Berichten: 424
Geregistreerd: 05-05-04
Woonplaats: Haaren

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-05-04 20:24

jah je moet dan je windows 98 cd er in proppen allemaal zo'n gedoe er is toch genoeg ruimte op die schijf om het op te plaatsen ... computers *zucht* ook al is het vastgesteld dat men niet meer zonder computers kan Verward

MsN statuz >> zie AVATAR!! WERKT ECHTT!!!

Claudia19

Berichten: 5131
Geregistreerd: 14-05-03
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-05-04 20:39

hij moet op verenigde staten staan (vs) ik heb het ook gehad Tong uitsteken

Jacksel

Berichten: 5129
Geregistreerd: 03-07-02
Woonplaats: Leusden

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-05-04 10:34

maar dan wel internationaal als je makkelijk é enzo wil kunnen maken dus taal VS (of Engels ofzo) internationaal Haha!

On and on the rain will fall, like tears from the stars...
When you're lost, hurt, tired and lonely something beautiful will come your way


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Chipchoekie en 6 bezoekers