MSN experts gezocht!!!

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
moekoekoe
Berichten: 3433
Geregistreerd: 02-02-01

MSN experts gezocht!!!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-05-04 10:34

Wie kan me helpen?

Sinds een week heb ik een nieuwe pc en alles is netjes overgezet.
Ook mijn msn messenger staat gewoon in het balkje...ik kan me alleen niet meer aanmelden!! Hij zegt dat het mislukt omdat de service niet is gevonden en ik ervoor moet zorgen dat ik verbonden ben met internet. Dat ben ik gewoon.... Verward

Ik heb mijn passport al gecontroleerd en dat klopt allemaal.
Ik snap er echt niks van. Herkend iemand dit en heb je er dan ook een oplossing voor????

Bvd...x Suzanne


Margreet

Berichten: 18236
Geregistreerd: 24-08-01
Woonplaats: Gooi- en Eemland

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-05-04 10:38

Heb je een firewall?
Dat was bij mij het probleem.

Nulla tenaci invia est via

moekoekoe
Berichten: 3433
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-05-04 10:40

ow, ik heb echt geeeeeeen idee?!?!! Waar zit zo'n ding en kun je 'm ook weghalen dan?

Margreet

Berichten: 18236
Geregistreerd: 24-08-01
Woonplaats: Gooi- en Eemland

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-05-04 10:43

Hoe dat op een computer van een ander zit weet ik ook niet hoor, kan nogal verschillen. Ik moest wat met de instellingen rommelen zodat hij MSN wel doorlaat. De melding dat je zogenaamd niet met internet verbonden bent komt me iig bekend voor.

Nulla tenaci invia est via

UrbanL

Berichten: 14467
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Somewhere only I know....

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-05-04 10:46

Virusscanner en firewall uitzetten dan msn opstarten en dan alles weer aanzetten. De virusscanner en firewall houden msn tegen.

Leef en Strijd vergeet het einddoel Maak de reis
tem je angst en hou je dromen niet gevangen
adem vrij alles gaat voorbij wat niet geniet dat gaat verloren voor altijd ♥

Leef en strijd - 3JS

moekoekoe
Berichten: 3433
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-05-04 11:26

ik kan die firewall niet vinden, verdorie...
grrrrrrrrr... Boos!

moekoekoe
Berichten: 3433
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-05-04 11:28

maar ik hoor net telefonisch dat er iig wel een firewall op zit....

UrbanL

Berichten: 14467
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Somewhere only I know....

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-05-04 11:31

moet je even rechtsonder in je scherm kijken met de wijzer van je muis dan kom je hem wel tegen.

Leef en Strijd vergeet het einddoel Maak de reis
tem je angst en hou je dromen niet gevangen
adem vrij alles gaat voorbij wat niet geniet dat gaat verloren voor altijd ♥

Leef en strijd - 3JS

moekoekoe
Berichten: 3433
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-05-04 11:56

Daar zit zone alarm en norton anti virus....

Gast252
Berichten: 29528
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-05-04 12:06

Jeuj, zone alarm is je firewall!

Tinus19
Berichten: 269
Geregistreerd: 21-10-03
Woonplaats: Leusden

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-05-04 12:08

Even kijken of je je wel kan aanmelden als Zone Alarm uit staat...
Waarschijnlijk kan je in Zone Alarm wel instellen welke programma's toegang krijgen naar het internet... Lachen

UrbanL

Berichten: 14467
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Somewhere only I know....

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-05-04 12:10

Als je zone Alarm uitzet dan log in in op msn en dan zet je hem weer aan. Als het goed is accepteerd zone alarm dan msn of vraagt hij erna. Anders moet je even bij de instellingen van Zone alarm kijken.

Leef en Strijd vergeet het einddoel Maak de reis
tem je angst en hou je dromen niet gevangen
adem vrij alles gaat voorbij wat niet geniet dat gaat verloren voor altijd ♥

Leef en strijd - 3JS

moekoekoe
Berichten: 3433
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-05-04 12:15

YEEEEEEEEEEEEEH!!!!!! Hij doet 't weer OK dan!
Leek die ik er ben.\
Thanx!!!!1

Laui!

Berichten: 16863
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: wherever I wanna be

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-05-04 12:25

Je hoeft ZA niet uit te zetten, je moet m dresseren dat hij je vraagt of hij MSN toegang moet geven, of altijd toegang mag geven. Hoe dat ookal weer zit weet ik niet precies meer (moet thuis ook even kijken). Dan hoef je 'm niet telkens uit te zetten.

"Restaureer je kerk / Stuur je kinderen ten oorlog / Lees handen tot je blind bent / Maar red mij niet " - Maarten van Roozendaal

I'm livin' the dream | Interessante dingetjes

Amanda_T

Berichten: 5880
Geregistreerd: 01-07-01
Woonplaats: Klundert

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-05-04 12:55

Bij ons staat de firewall gewoon aan, en msn werkt gewoon..Vaag..Maar gelukki dat ie het nu wel doe Lachen

::..*,,Rust zacht lieve Lasagna ;(...30/3/1986-30/09/2009.. :+: ,,*..::

UrbanL

Berichten: 14467
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Somewhere only I know....

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-05-04 13:11

Alleen bij de eerste keer werkt dat zo Haffielover.

Leef en Strijd vergeet het einddoel Maak de reis
tem je angst en hou je dromen niet gevangen
adem vrij alles gaat voorbij wat niet geniet dat gaat verloren voor altijd ♥

Leef en strijd - 3JS

moekoekoe
Berichten: 3433
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-05-04 17:08

nou, msn deed het dus. Maar ik moest die zone alarm er weer opzetten en nu doet msn het weer niet?!?!?!? Verward
Kennelijk moet ik ergens iets aanklikken dat ie msn doorlaat, maar ik kan het niet vinden... Bloos!

Lielle

Berichten: 64667
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-05-04 17:58

dubbel clicken op ZoneAlarm, in linker kolom Program Control, in het lijstje bij Messenger onder access links clcken en kiezen voor Always of Ask (in het 2e geval vraagt de PC iedere keer of MSN het internet op mag), en Bob is je oom Haha!

moekoekoe
Berichten: 3433
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-05-04 19:50

mijn oom??????? Verward

Lielle

Berichten: 64667
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-05-04 19:53

ach, ik was vergeten dat jouw hubbie Bob heet Blond . Bob's your uncle is de Engelse variant van Klaar is kees en ik wilde eens origineel doen Haha! Het werd nu wat te ingewikkeld Knipoog

karuna
Drukke kabouter

Berichten: 16199
Geregistreerd: 14-05-03
Woonplaats: Ergens waar het rustig is

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-05-04 09:44

Als je op het zone alrm icoontje rechts onder drukt (dat is of ZA of 2 balkjes in groen en rood) dan kun je er verschillende dingen op instellen. OA je privacy en om coockies te weren enzo. Dan moet je kijken waar de instellingen op staan. Die zet je dan een stap minder streng. Meestal krijg je dan bij elk programma dat op internet wil de vraag of het mag en of het antwoord onthouden moet worden. Duidelijker kan ik het helaas niet uitleggen.

Als het goed is ben je dan van het probleem af. Je firewall uitzetten is niet zo'n slim plan ivm hackers en nu ook virussen.

Succes

Geen auto, 100000 euro of een mooie reis maar wél dit prachtige onderschrift
Karuna is een sociaal wat onthande computergebruiker met myopie
En dan ben je opeens weg. Mutsje het is goed zo, genoeg is genoeg.
Y; Dag oude man, veel xfull spullen te koop en meer

moekoekoe
Berichten: 3433
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-05-04 16:24

Ooooow, Lielle...grijnz Haha! ik dacht al.

Nou, ik ga het proberen met die firewall, ben benieuwd.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Eliana, epidaure, Furrow, Kaaaren, Mandy, Marrie_L, mavantos, Murosch, ogidni, Pattyy_, s1993, Sokje_6, Temeraire, WithinGirl96, xSimonee, xxrossiexx en 12 bezoekers