Bij aanmelden/opstarten gelijk internetverbinding

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Charaz

Berichten: 20904
Geregistreerd: 12-04-02

Bij aanmelden/opstarten gelijk internetverbinding

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-04-04 16:56

Mijn schoonmoeder heeft een probleempje met haar comp. Als ze aanmeld of opstart wordt er gelijk automatisch verbinding met internet gemaakt. Het staat niet bij de opstartprogramma's en ook bij eigenschappen is er niks te vinden.
Verbinding is Alcatel speedtouch connection en het besturingssysteem Windows XP

Azra, Valentijn & Enchanted


Gjilke

Berichten: 4695
Geregistreerd: 27-10-03
Woonplaats: Fryslân

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-04-04 18:06

Dan moet je direct als Windows opent op "annuleren" klikken, en dan "automatisch verbinding maken" uitzetten.

“Riding a horse is not a gentle hobby, to be picked up and laid down like a game of Solitaire. It is a grand passion.”

Charaz

Berichten: 20904
Geregistreerd: 12-04-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-04-04 19:47

dan zit dus in het veilig modus neem ik aan? waar moet je precies op annuleren klikken, ik kan me voor zover ik weet niet herrineren dat ik ergens annuleren zie staan als ik windows open. Alleen als je alle gebruikers ziet staan (wat bij haar niet het geval is omdat zij de enige is die die computer gebruikt) en als je dan op annuleren klikt kom je in het veilig modus.

Azra, Valentijn & Enchanted

Tinus19
Berichten: 269
Geregistreerd: 21-10-03
Woonplaats: Leusden

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-04-04 19:59

Uh... veilige modus kan je alleen inkomen tijdens het opstarten, niet als windows al is opgestart Verward
Maar heeft je schoonmoeder adsl? "Alcatel speedtouch" klinkt iig als een ADSL modem... Lachen

Charaz

Berichten: 20904
Geregistreerd: 12-04-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-04-04 20:10

Ja is inderdaad ADSL, dat bedoel veilig modus is VOOR windows opstart, maar het moet ook mogelijk zijn om het weer goed te zetten als je het al opgestart hebt, maar hoe

Azra, Valentijn & Enchanted

RelarDevi
Berichten: 26925
Geregistreerd: 23-12-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-04-04 20:12

Je moet de status veranderen van automatisch verbinding maken --> handmatig verbindig maken ofzo.. * moet wel ff uitzoeken hoe t moet hoor *

Tinus19
Berichten: 269
Geregistreerd: 21-10-03
Woonplaats: Leusden

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-04-04 20:15

Als het ADSL is, heb je altijd verbinding tenzij je je netwerkkaart uitschakeld Lachen
Nog vóórdat windows opstart, ff op F8 drukken, krijg je een menu waar je kunt kiezen hoe je wilt opstarten. Staat als het goed is 'Normaal' bovenaan Lachen

Charaz

Berichten: 20904
Geregistreerd: 12-04-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-04-04 20:24

Ik doelde meer op het antwoord van MoonChloe ik herrineer me dat ik dat inderdaad een keer ergens heb zien staan, nu nog er terug komen Lachen

Ik heb ook ADSL, maar ik moet toch elke keer verbinding maken

Azra, Valentijn & Enchanted

LadyMadonna

Berichten: 53865
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: werkendam (NB)

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-04-04 08:54

ik heb ook ADSL maar zodra ik mijn pc aanzet ben ik online. Krijg niks van verbinding maken o.id.

First they teach you to be patient, and then you'll learn there's not much time.... -Bertolf-

Margreet

Berichten: 18236
Geregistreerd: 24-08-01
Woonplaats: Gooi- en Eemland

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-04-04 08:59

Als ze ADSL heeft, dan maakt het toch niet uit dat ze gelijk verbinding heeft met internet? Kost niks.
Mijn PC gaat ook gelijk online als ik 'm aanzet, handig juist!

Nulla tenaci invia est via

Charaz

Berichten: 20904
Geregistreerd: 12-04-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-04-04 13:52

Zij wil het juist terug zetten en ik wil dat dat bij mijn computer ook kan

Azra, Valentijn & Enchanted

Gjilke

Berichten: 4695
Geregistreerd: 27-10-03
Woonplaats: Fryslân

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-04-04 19:37

Maar als je ADSL hebt, waarom zou je dan geen verbinding willen? Met een goede firewall en Antivirus scanner zit je behoorlijk veilig (hebben ze mij vertelt Schijnheilig)

“Riding a horse is not a gentle hobby, to be picked up and laid down like a game of Solitaire. It is a grand passion.”


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: JorineV en 7 bezoekers