Kleuren van monitor in de war. HELP!!

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
SAKKIA

Berichten: 16605
Geregistreerd: 04-10-01

Kleuren van monitor in de war. HELP!!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-04-04 10:25

Ik starte net de computer op en nu heb ik dus haast geen kleur meer in mijn scherm, ik weet niet hoe ik hte moet veranderen, heb al wel aan de knopjes op de monitor gezeten maardaar wordt het alleen maar donker of lichter van. Ik kan ook zo'n menuutje te voorschijn halen, maar ik weet niet hoe dat werkt. Dus wie o wie kan mij helpen.


Mireille

Berichten: 41958
Geregistreerd: 06-01-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-04 10:37

Rechtermuisknop op je bureaublad en dan -> Eigenschappen -> Instellingen. Daar kun je de kleuren aanpassen.

Mocht dat niet werken, dan eens op nieuw opstarten.

Mijn naam is haas.

Incognito! 8-)

Cassidy

Berichten: 75551
Geregistreerd: 08-08-01
Woonplaats: Purmerend

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-04 10:38

Ik zou ook even rebooten....

Je suis Charlie.

CM_

Berichten: 26850
Geregistreerd: 19-04-03
Woonplaats: Stal Niveau Herpen !!

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-04 10:39

staat ie niet in de safe mode??
dat heb ik nl weleens, dan is ie weer eens van slag, maar dan fixt mijn broertje m altijd weer Haha!
zit m in windhoos iig Knipoog

SAKKIA

Berichten: 16605
Geregistreerd: 04-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-04-04 10:39

huh?? wat is rebooten??

SAKKIA

Berichten: 16605
Geregistreerd: 04-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-04-04 10:46

Nou ja heb alles gedaan nog niet helemaal goed wel beter, zal mijn broer er ook eens even naar vragen, die heeft er wel voldoende verstand van.

Siempie

Berichten: 30310
Geregistreerd: 18-01-02
Woonplaats: Beverwijk

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-04 10:46

Opnieuw opstarten Haha!.

Cassidy

Berichten: 75551
Geregistreerd: 08-08-01
Woonplaats: Purmerend

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-04 10:47

SAKKIA schreef:
huh?? wat is rebooten??


Duur Engels woord voor opnieuw opstarten. Haha!

Je suis Charlie.

leentje
Berichten: 3822
Geregistreerd: 02-06-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-04 10:47

rebooten=opnieuw opstarten

je hebt toevallig geen waterschade gehad? (*nee hoor, absoluuuut geen ervaringen mee*)

http://www.open-canoe.be
Best friends are the ones that can see the hurt in your eyes, when everyone else is fooled by your smile.

SAKKIA

Berichten: 16605
Geregistreerd: 04-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-04-04 11:01

nope mag (officieel genomen) niet met drinken bij de computer.
Maar ik zal hem nog wel eern keer opnieuw opstarten.

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-04 15:38

En nu doet hij het helemaal niet meer?? Verward

SAKKIA

Berichten: 16605
Geregistreerd: 04-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-04-04 15:59

haha jawel hoor, maarde kleuren zijn nog steeds niet goed. Ik heb eigenlijk geen felle kleuren meer, die zijn allemaal erg dof geworden.

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-04 16:28

Dof of slecht van qualiteit? Je moet even op zien te zoeken hoe het menuutje op je monitor werkt, dat is namelijk bij elke monitor zowat anders..

paultje3181
Berichten: 51
Geregistreerd: 09-02-04
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-04 17:00

druk eens op de knopjes van je monitor. Op de meeste kun je ook de felheid van je monitor instellen. Is je monitor al wat ouder, soms worden oudere monitors langzaam aan donkerder...

Jouw naam kan hier staan!!! Stuur een PB voor mijn rekeningnummer en maak wat over.

SAKKIA

Berichten: 16605
Geregistreerd: 04-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-04-04 17:29

Nou hij is eigenlij nog helemaal niet zo oud. Ik heb het uitgevonden, maar het heeft niks geholpen, ja wel een beetje hetbeeld staat nu wat lichter , zodat ik de foto;s nog wel een beetej helder kon zien.

paultje3181
Berichten: 51
Geregistreerd: 09-02-04
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-04 23:58

hmmm, is het een crt (grote bak) of een tft (flatscreen)??? Dat is namelijk best wel van belang... Ik gok uit je verhaal te horen een crt omdat je kleuren donkerder zijn, terwijl een tft vooral een principe is van aan en uit. (elektronen die tegen het scherm geschoten worden)
Heb je voordat je problems had iets veranderd, software geinstalleerd? Je broertje of ouders dat gedaan?

Jouw naam kan hier staan!!! Stuur een PB voor mijn rekeningnummer en maak wat over.

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-04-04 08:56

Voor zover ik weet bestaat een CRT nog altijd uit elektronen kanonnetjes en is een TFT toch echt heel wat anders. Die bestaat namelijk uit transistors en vloeibare kristalmodulen.

Ik denk dat je een beetje met de helderheid aan het proberen geweest bent, maar je moet iets van kleur hebben.

Maar weet je zeker dat er geen electromagnetische straling zich om het apparaat heen bevind?

SAKKIA

Berichten: 16605
Geregistreerd: 04-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-04-04 09:12

Zo nou mijn computer heeft er even een nachtje over geslapen en heeft besloten weer normala te doen. Er is nu dus niks meer aan de hand.

Veel heel erg bedankt voor jullie hulp.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 bezoekers