Probleem met foto's van digi naar pc overzetten

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
angelke

Berichten: 5137
Geregistreerd: 28-04-02
Woonplaats: Brasschaat (België)

Probleem met foto's van digi naar pc overzetten

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-03-04 16:26

Ik heb dus juist een nieuwe digi gekocht (nuja, tweedehands Knipoog). Die is perfect in orde, ik heb al wat leuke foto's genomen, en ik stak het USBkabeltje in de computer, en er kwam iets van: nieuwe software gevonden, en dan op volgende klikken enz. Dan komt er ineens dat er niets gevonden is. Ook mét de cd van de software lukt het niet.
Sommige mensen zeiden dan dat ik bij "deze computer" moest kijken, en dat er daar iets zou staan, maar nee, niets Scheve mond.
Ik denk wel dat het aan onze computer ligt(vrij zeker van), maar heeft er iemand enig idee wát het juist kan zijn? Of beter, hoe ik die foto's op de computer krijg Scheve mond .


Romkabouter

Berichten: 21721
Geregistreerd: 25-06-02
Woonplaats: Donkerbroek

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-03-04 00:25

Eerst de software installeren, pc opnieuw opstarten. Dan ff de kabel er weer in. Misschien doet ie het dan wel Lachen

Mijn woorden zijn mijn woorden en mijn mening. Deze graag alleen mij aanrekenen en niet mijn geliefden/vrienden/kennissen of een combi daarvan!

angelke

Berichten: 5137
Geregistreerd: 28-04-02
Woonplaats: Brasschaat (België)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-03-04 09:24

Dan lukt het ook niet Scheve mond. Als ik de cd erin steek, dan naar naar "deze computer" dan cd openen, en dan open ik de map, en als ik dan een van de drie dingen die er staan open, gebeurt er niets. De computer sluit dat direct af om een of andere reden... Scheve mond

Restarten etc heb ik ook al verschillende keren gedaan.
Toch bedankt Lachen.

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-03-04 10:18

Euh... dat is wel heel erg vaag? Wat voor systeem heb je? Windows 98 of XP oid? En wat voor merk camera is het?

angelke

Berichten: 5137
Geregistreerd: 28-04-02
Woonplaats: Brasschaat (België)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-03-04 11:37

Windows XP, merk camera: Trust.
Aan de camera is er niets mis, aangezien die op een andere computer(bij een vriendin) wél werkt.

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-03-04 14:33

Maar werkt hij daar ook op XP of is het op 98? Hij gebruikt namelijk andere drivers voor XP. En vaak werken de oude 98 drivers niet voor de XP versie. Kijk anders even op www.trust.nl of er geen nieuwe drivers voor je cam op staan?

paultje3181
Berichten: 51
Geregistreerd: 09-02-04
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-03-04 12:38

trust heeft altijd een vage procedure... Je MOET eerst de software installeren en dan doet ie het pas. Tip: verwijder alles wat te maken heeft met je camera en zorg dat ie niet aangesloten is. Installeer de nieuwste drivers die je van www.trust.com haalt en sluit daarna (na evt. reboot) je cam weer aan

Jouw naam kan hier staan!!! Stuur een PB voor mijn rekeningnummer en maak wat over.

angelke

Berichten: 5137
Geregistreerd: 28-04-02
Woonplaats: Brasschaat (België)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 31-03-04 19:26

Dat heb ik dus ook al gedaan Scheve mond. Morgen test ik de camera bij een vriendin, werkt hij daar wel, dan stuur ik hem (samen met de computer) naar een vriend van mijn vader die het mag gaan oplossen Tong uitsteken.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: abbij, Chant1982, cyrus, Duende01, goldenarrow, ilovejuno, JenW, JoycexEnya, Leo, missfries, Najoveh, Rose94, Sceptica83, Shelly21, Telpeva, TinkerLoves, xChanelx en 21 bezoekers