Roller Coaster probleem

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar, Olympia

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
passie

Berichten: 2323
Geregistreerd: 01-03-03
Woonplaats: Roermond

Roller Coaster probleem

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-03-04 08:53

Ik heb de cd van roller coaster tycoon strategy. Niet gebrand geen krassen.
Nou is het probleem. Als ik een spel opsla doet ie dat gewoon. Maar als ik hem dan weer wil openen gaat dat niet en sluit het spel zich vanzelf af. Zonder melding van het een of ander. Het kan dus ook aan mijn computer liggen. Maar wat moet ik daar aan doen?

:D M2+13 :D


Duhelo
Moderator HK, MWS, JHK, JH, VVDD

Berichten: 20273
Geregistreerd: 29-05-03
Woonplaats: west-vlaanderen

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-03-04 09:01

ik had dat probleem ook bij men pa, en je kunt er bij mijn weten niks aan doen
behalve de levels in een keer uit te spelen, dan kun je wel de pc afsluitenen als je dan opnieuw bgint kun je het spel weer spelen
succes

specialized saddle te koop, buitenkans!
http://www.bokt.nl/markt/ad/424512/spec ... zwart-zgan

passie

Berichten: 2323
Geregistreerd: 01-03-03
Woonplaats: Roermond

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-03-04 09:23

Ja maar zoveel tijd heb ik niet om het in een keer uit te spelen haha

:D M2+13 :D

Duhelo
Moderator HK, MWS, JHK, JH, VVDD

Berichten: 20273
Geregistreerd: 29-05-03
Woonplaats: west-vlaanderen

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-03-04 10:08

ik weet het
ik zit bijna altijd 2-4 uur aan 1 spel
dus daarom speel ik het niet meer bij mijn pa Haha!

specialized saddle te koop, buitenkans!
http://www.bokt.nl/markt/ad/424512/spec ... zwart-zgan

Yessy

Berichten: 22107
Geregistreerd: 16-02-03
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-03-04 15:12

heb ik ook gehad, dan is je cd-rom te oud voor je computer. waarschijnlijk heb je xp? je moet dan even met de helpdesk bellen, dan stuur je je cd-rom(s) op en sturen zij dvd's terug met het spel, die wel op xp kan.

bij ons werkt het nu prima, het heeft alleen 5 maanden geduurd voor ze het terug hadden gestuurd. ze hadden het zogenaamd allang gedaan, maar toen we met de consumentenbond gingen dreigen stuurden ze het inmiddels alsnog.

passie

Berichten: 2323
Geregistreerd: 01-03-03
Woonplaats: Roermond

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-03-04 20:32

ow dankje dan weet ik dat. Maar waar moet je dat nummer zoeken?

:D M2+13 :D

manzano

Berichten: 17683
Geregistreerd: 22-10-01
Woonplaats: Vleuten

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-03-04 15:42

Heb hetzelfde probleem. Helaas is het geen originele cd, dus daar kan ik weinig mee vrees ik.

Yessy

Berichten: 22107
Geregistreerd: 16-02-03
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-03-04 15:57

dat werkt dan niet nee, als je niet het origineel opstuurt, krijg je vast niets terug Tong uitsteken

Tinus19
Berichten: 269
Geregistreerd: 21-10-03
Woonplaats: Leusden

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-03-04 15:58

dan komen ze misschien ff gezellig op bezoek Tong uitsteken

manzano

Berichten: 17683
Geregistreerd: 22-10-01
Woonplaats: Vleuten

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-03-04 16:08

dat bedoel ik ja Knipoog. Nou ja jammer dan....ben nog bezig om '98 op mijn pc'tje te zetten, dus dan moet het goed gaan .

hobbelheks

Berichten: 8342
Geregistreerd: 11-09-01
Woonplaats: Donkerbroek

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-03-04 13:30

heb je windows xp? dan moet je ff wat omzetten zodat xp het spel kan draaien

karuna
Drukke kabouter

Berichten: 16184
Geregistreerd: 14-05-03
Woonplaats: Ergens waar het rustig is

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-03-04 14:40

bij mij doet de orginele CD het wel, ik heb alleen een ander probleem.

We hebben nu een nieuwe cd en op de oude waren we al heel ver met de verschillenden parken. We hebben nu dus de nieuwe cd en alles van de oude gekopieerd. Vindt het spel nu dat we de door ons al gehaalde parken nog niet mogen openen omdat we nog niet zover zijn.

Moeten we dus vrees ik eerst weer alle parken spelen voordat ik verder kan met mijn nog niet gehaalde park.

Geen auto, 100000 euro of een mooie reis maar wél dit prachtige onderschrift
Karuna is een sociaal wat onthande computergebruiker met myopie
En dan ben je opeens weg. Mutsje het is goed zo, genoeg is genoeg.
Y; Dag oude man, veel xfull spullen te koop en meer

Yessy

Berichten: 22107
Geregistreerd: 16-02-03
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-03-04 14:58

in een ander topic heeft iemand eens uitgelegd hoe dat werkte...iemadn enig idee welk topic dat was?

karuna
Drukke kabouter

Berichten: 16184
Geregistreerd: 14-05-03
Woonplaats: Ergens waar het rustig is

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-03-04 15:24

Ik heb hem nog niet gezien, zefls via de site van Rollercoatster werkt zo'n speciale reparatiepatch niet. Ik heb atari maar een mail gestuurd. Ik ben benieuwd wat daaar uit komt. Anders moeten we opnieuw beginnen. Frusty

Met de zoekfunctie heb ik wel iets gevonden. Maar ik kan hem dus wel spelen maar kan mijn al afgeronde scenario's niet ophalen als ze verder zijn dan de startscenario's. Zelfs als ik deinstaller en opnieuw installeer wat ook aangeraden wordt helpt het niet.

Geen auto, 100000 euro of een mooie reis maar wél dit prachtige onderschrift
Karuna is een sociaal wat onthande computergebruiker met myopie
En dan ben je opeens weg. Mutsje het is goed zo, genoeg is genoeg.
Y; Dag oude man, veel xfull spullen te koop en meer


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Ashleytjuhh, Flew, love_mandy, rossi, Sclimpre en 5 bezoekers