Foto alleen nog maar als BMP file op slaan

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Kyan01

Berichten: 5404
Geregistreerd: 22-09-01
Woonplaats: Den Haag

Foto alleen nog maar als BMP file op slaan

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-03-04 19:14

Ik bewerk mn foto's vaak via bokt verkleinen. Nou kwam ik er net ineens achter dat ik mn JPEG file die ik naar avater wil bewerken alleen maar als BMP file op kan slaan Scheve mond
Ook vanuit mn mail is dit probleem. Voorheen kon ik wel afbeeldingen als JPEG opslaan maar die keuze staat er nu niet eens tussen

Staat er misschien iets verkeerd tussen mn instellingen ofzo...

Ik wil echt graag een avater naast mn naam Scheve mond Haha!

22-09-2006 is mijn zoon Kyan geboren!!
http://www.futerehope.come2me.nl/" target="_blank


Yessy

Berichten: 22114
Geregistreerd: 16-02-03
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-03-04 20:25

kan je ze niet via paint alsnog opslaan als jpg?

Kyan01

Berichten: 5404
Geregistreerd: 22-09-01
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-03-04 22:25

Nee ik heb geen paint Geloof ik.... Schijnheilig
Maar das toch vaag.... ineens kan ik geen JPEG files meer opslaan Boos!
Ben een weekend weg en mn pc ligt overhoop Boos! Boos!

22-09-2006 is mijn zoon Kyan geboren!!
http://www.futerehope.come2me.nl/" target="_blank

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-03-04 22:30

Waar wil je hem opslaan dan? Ik heb het bij sommige sites wel, maar de meesten niet... vind het soms ook wel vaag Verward

Kyan01

Berichten: 5404
Geregistreerd: 22-09-01
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-03-04 22:46

Ik heb het nu vanaf de bokt verkleinen en mn hotmail....
Normalitair kon ik als ik een JPEG verkleinde hem weer als JPEG opslaan.... nu dus niet
Ook de foto's in mn inbox (hotmail) zijn JPEG en ik kan ze alleen maar als BMP opslaan Verward Dus ik denk iets in mn instellingen....

22-09-2006 is mijn zoon Kyan geboren!!
http://www.futerehope.come2me.nl/" target="_blank

BartVB
Eigenaar

Berichten: 36263
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-03-04 22:49

IE ff opnieuw installeren ofzo? Volgensmij komt daar het hele JPG gebeuren vandaan, ook voor Paint e.d.

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

flashyjac
Berichten: 6667
Geregistreerd: 03-11-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-03-04 22:53

Ik heb het ook een keer gehad... ontzettend frustrerend, vooral omdat ik al met foto's van dik 1 MB aan het werken was en die in BMP formaat wel erg enorm werden.
Ik heb het zelf niet opgelost, dat heeft mijn vriend voor me gedaan. Ik zal eens aan hem vragen waar het aan lag. Volgens mij lag het aan de cookies of de temp. files

flashyjac
Berichten: 6667
Geregistreerd: 03-11-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-03-04 22:57

Mijn vriend zegt dat hij op internet had gezocht naar het probleem (in google) en daar stond vermeld dat het in IE kon voorkomen wanneer je teveel history, temp internet files en cookies had. Wat je dus moet doen -en dat klinkt echt te achterlijk voor woorden- is naar 'tools', dan 'internet options' gaan en daar dan op de knoppen 'delete cookies', 'delete files' en 'clear history' drukken.
Bij mij deed hij het daarna ineens weer.
Er werd bij google ook geen enkele andere mogelijkheid gegeven. Het is toch te raar voor woorden dat je op een gegeven moment geen jpg meer weg kan schrijven, maar enkel bmp? Ik vind het echt te raar voor woorden, maar het is nou eenmaal zo

Kyan01

Berichten: 5404
Geregistreerd: 22-09-01
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-03-04 22:59

BartVB schreef:
IE ff opnieuw installeren ofzo? Volgensmij komt daar het hele JPG gebeuren vandaan, ook voor Paint e.d.



Wat is IE ?
Ik heb net even mn temp. int. files geleegt... Je kan toch niet zomaar al je cookies verwijderen of wel Verward
Verder heb ik wel veel last van spyware... Dit word eerdaags wel verholpen door een bekende van me. Kan het hier mee te maken hebben?

22-09-2006 is mijn zoon Kyan geboren!!
http://www.futerehope.come2me.nl/" target="_blank

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-03-04 23:00

IE = internet explorer. Je kan wel je cookies weggooien, maar dan zul je op bepaalde sites niet meer ingelogd zijn bijv bokt.

Kyan01

Berichten: 5404
Geregistreerd: 22-09-01
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-03-04 23:01

Sypheron schreef:
IE = internet explorer. Je kan wel je cookies weggooien, maar dan zul je op bepaalde sites niet meer ingelogd zijn bijv bokt.


Owww even opnieuw inloggen dan Haha!

22-09-2006 is mijn zoon Kyan geboren!!
http://www.futerehope.come2me.nl/" target="_blank

Technoboy

Berichten: 423
Geregistreerd: 01-03-04
Woonplaats: Huizen

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-03-04 23:02

Citaat:
Wat is IE ?


dat venster wat je alleen gebruikt om spelletjes te spelen en bokken.

juist Internet Explorer dus.

Citaat:
... Je kan toch niet zomaar al je cookies verwijderen of wel


jawel hoor. geen enkel probleem. je moet alleen op bokt je password weer invullen mocht je um op automatisch aanmelden hebben staan.

Citaat:
Kan het hier mee te maken hebben?


nee.

Kyan01

Berichten: 5404
Geregistreerd: 22-09-01
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-03-04 23:04

Dank jullie wel.... Kijk ik heb weer een avater in een JPEG file net even gefixt Haha! Haha! Dus ik kan weer JPEG files opslaan

22-09-2006 is mijn zoon Kyan geboren!!
http://www.futerehope.come2me.nl/" target="_blank

flashyjac
Berichten: 6667
Geregistreerd: 03-11-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-03-04 23:14



Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 bezoekers