Foto's terugzetten op digi?

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Missy

Berichten: 6519
Geregistreerd: 02-09-01
Woonplaats: Vaassen

Foto's terugzetten op digi?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-03-04 15:35

Kort vraagje: Kan dan??
Ik heb een Kodak EasyShare CX6200


(zo ja, hoe dan?)

We verwachten niets maar toch..
WoW-addict ^.^


Marsje
Berichten: 8089
Geregistreerd: 09-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-03-04 15:49

Volgens mij kan dat alleen als je de foto's niet verwijdert van je geheugenkaart.

Geen onderschrift.

Sylvia

Berichten: 28725
Geregistreerd: 22-07-03
Woonplaats: Lelystad

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-03-04 17:08

Kort antwoord: kan niet Lachen

Spoiler:
Hier moet een nieuw onderschrift komen.

Missy

Berichten: 6519
Geregistreerd: 02-09-01
Woonplaats: Vaassen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-03-04 20:06

Oke, weet ik dat Lachen
Thanks Haha!

We verwachten niets maar toch..
WoW-addict ^.^

Sundancer

Berichten: 9703
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Emmen,Drenthe,Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-03-04 20:19

Missy, haal je de foto's van de pc weer naar de digi? bedoel je dat zo?

BartVB
Eigenaar

Berichten: 36263
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-03-04 20:23

Eeeh, kan meestal wel hoor. Zeker als je een losse geheugenkaartlezer hebt dan is dat een koud kunstje. Stop de geheugenkaart er in terwijl er iig 1 foto op staat, zoek die foto op en gooi de foto's die je op je camera wil hebben in dezelfde directory. Koekie Lachen

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Fleda

Berichten: 5630
Geregistreerd: 03-02-02
Woonplaats: Zoetermeer

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-03-04 21:58

BartVB schreef:
Eeeh, kan meestal wel hoor. Zeker als je een losse geheugenkaartlezer hebt dan is dat een koud kunstje. Stop de geheugenkaart er in terwijl er iig 1 foto op staat, zoek die foto op en gooi de foto's die je op je camera wil hebben in dezelfde directory. Koekie Lachen


Ja! Zo kan ik het ook doen! Moet dus lukken denk ik! Haha!

Sundancer

Berichten: 9703
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Emmen,Drenthe,Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-03-04 22:01

BartVB schreef:
Eeeh, kan meestal wel hoor. Zeker als je een losse geheugenkaartlezer hebt dan is dat een koud kunstje. Stop de geheugenkaart er in terwijl er iig 1 foto op staat, zoek die foto op en gooi de foto's die je op je camera wil hebben in dezelfde directory. Koekie Lachen



Precies!

Het is gewoon een opslagmedium voor alle soorten bestanden...alleen moet je zoals BartVB al zei wel in de goeie map gooien zodat de camera zijn root weet Knipoog

Naz

Berichten: 7203
Geregistreerd: 09-05-01
Woonplaats: De Vecht verlaten voor de IJssel

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-03-04 22:07

En als je ze echt verwijderd hebt kun je met het progje Digital Image Recovery ook nog wel een en ander redden Lachen

Als je niet weet waar je heen gaat, kom je er altijd -- Loesje

Sylvia

Berichten: 28725
Geregistreerd: 22-07-03
Woonplaats: Lelystad

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-03-04 22:14

De laatste keer dat ik foto's terugzette (in de goeie map, ben niet heel erg blond *LOL*) plaatste hij een extra map (met dezelfde naam) op de chip... Don't ask how. Heeft iig heel wat moeite gekost om die weer (definitief) weg te krijgen...

Spoiler:
Hier moet een nieuw onderschrift komen.

Naz

Berichten: 7203
Geregistreerd: 09-05-01
Woonplaats: De Vecht verlaten voor de IJssel

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-03-04 22:19

Pervinco schreef:
De laatste keer dat ik foto's terugzette (in de goeie map, ben niet heel erg blond *LOL*) plaatste hij een extra map (met dezelfde naam) op de chip... Don't ask how. Heeft iig heel wat moeite gekost om die weer (definitief) weg te krijgen...


Formateren van de kaart via je digi moet toch wel werken lijkt me?

Als je niet weet waar je heen gaat, kom je er altijd -- Loesje

Missy

Berichten: 6519
Geregistreerd: 02-09-01
Woonplaats: Vaassen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-03-04 22:36

Wat ik heb geprobeert is gewoon de digi aansluiten en dan opent er een venster met alle foto's die op de digi staan. Toen heb ik gewoon die foto die op mijn pc stond gekopieert en in die map proberen te zetten. Maarja, dat werkte niet Clown

Ik heb trouwens geen losse geheugenkaart

Citaat:
Missy, haal je de foto's van de pc weer naar de digi? bedoel je dat zo?

Ja, dit bedoel ik

We verwachten niets maar toch..
WoW-addict ^.^


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie