Virus dankzij bokt?

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

 
 
Larissa

Berichten: 728
Geregistreerd: 17-03-02

Virus dankzij bokt?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-02-04 11:56

Ik heb sinds ruim een week de hele tijd last van als ik bijvoorbeeld naar een bepaald topic ga, dan krijg ik nog wel toegang tot dat topic en komt het ook in beeld, maar na twee seconden schijnt er dan zo'n beeld bij de computer 'sluit deze computer nu' en als je het wegklikt staat er daarna 'toepassing is al gestart' en dan zijn de pagina's weg. Dit is bij mij al meer dan een week aan de gang, heb er NORTON- antivirus scanner erop gezet. En daar kwam eenmaal uit dat er een bestand was geinfecteerd, maar dit was geen bokt bestand ofzo. Als ik dan weer naar datzelfde topic ga is het weer hetzelfde liedje en zo kan ik bezig blijven.
Dus wat kan ik er nog meer aan doen en heeft iemand dit meer gehad?


amagun
Berichten: 3061
Geregistreerd: 26-03-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-02-04 11:58

Wat is de link van het topic?

Scylla
Berichten: 1220
Geregistreerd: 09-04-03
Woonplaats: Sliedrecht, t baggerdurp van Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-02-04 11:59

ik had van de week ook een virus door bokt, weet alleen niet meer waar precies vandaan. Virus scanner ondekte hem pas later :S

LuvdaTossa

Berichten: 12894
Geregistreerd: 15-06-03
Woonplaats: Midden vh land

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-02-04 11:59

Ik had met bokt gister allemaal problemen. Moest telkens weer inloggen en kreeg steeds het bericht dat m'n naam en wachtwoord niet goed waren Verward Vandaag weer geprobeerd en alles is goed.

Nu hotmail, daar kan ik niet meer inkomen. Ik moet gebruikersnaam en wachtwoord invullen en dan krijg ik: De pagina kan niet worden weergegeven.

*zucht* die computers toch, snap er nooit wat van *zucht*

Larissa

Berichten: 728
Geregistreerd: 17-03-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-02-04 12:03

Het is niet echt een bepaald topic, maar gewoon dat ie zeg maar vastloopt en dan krijg ik dat van 'sluit deze computer nu'. Zoals bij het kippenhok en paardenpraat kan ik ook gewoon niet meer komen..

amagun
Berichten: 3061
Geregistreerd: 26-03-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-02-04 12:04

Lijkt me stug dat je door de boktserver een virus krijgt, misschien een geinfecteerd .gif bestand dat door iemand geupload is via een andere site dan bokt.nl

Larissa

Berichten: 728
Geregistreerd: 17-03-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-02-04 12:05

Maar het probleem is dat de computer alleen maar bokt dit bericht juist weergeeft en niet bij andere sites zoals hotmail etc. want zoals ik al zei op geen enkele andere site krijg ik dit weergegeven dan bokt. Het lijkt mij iig ook stug dat ik dankzij bokt een virus krijg maar ik zou niet weten hoe het anders zou moeten komen.

Ann
Berichten: 11616
Geregistreerd: 28-06-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-02-04 14:12

Geef het even door aan BartVB maar het lijkt me sterk dat er een virus is op Bokt.nl Verward

Sundancer

Berichten: 9703
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Emmen,Drenthe,Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-02-04 18:51

Lijkt me wel dat Bart een virusscanner op boktservers heeft?

Sorane
Berichten: 9836
Geregistreerd: 14-11-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-02-04 20:21

Ik heb hetzelfde probleem. Mijn virusscanner begint heel geregeld te protesteren bij Bokt. Toch mischien iets voor Bart om uit te zoeken.

vanja

Berichten: 597
Geregistreerd: 03-01-03
Woonplaats: bij de zee... en bos, in noord holland

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-02-04 20:47

ik heb het zelfde in de huiskamer vooral bij plussies 6 sluit ie gelijk af

Ann
Berichten: 11616
Geregistreerd: 28-06-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-02-04 20:59

vanja schreef:
ik heb het zelfde in de huiskamer vooral bij plussies 6 sluit ie gelijk af


Dat is ook niet aardig... Verdrietig
Haha!

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-02-04 22:31

Klinkt eerder alsof je het blaster virus oid erop hebt staan? Sluit hij de hele pc af?

CCCCorine

Berichten: 5736
Geregistreerd: 10-06-03
Woonplaats: Bunschoten-Spakenburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-02-04 01:56


Morrie

Berichten: 17821
Geregistreerd: 08-07-03
Woonplaats: 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-02-04 09:59

welke virusscanner hebben jullie?
Ik heb zowel thuis als op mijn werk (regelmatig ge-update) Norton en die sputtert nooit , maar ik hoor van mensen die McAfee hebben regelmatig sputters, ook als ze mijn sites bezoeken, dan loopt bij hun de heleboel vast

Wil je vlinders in je buik? Duw dan een rups in je kont!

Ann
Berichten: 11616
Geregistreerd: 28-06-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-02-04 10:47

Ik heb McAfee en heb geen last op Bokt Verward

Cayenne
Vlinderlicht

Berichten: 81255
Geregistreerd: 08-08-03
Woonplaats: Den Bosch

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-02-04 10:55

kan het niet zijn door een van de site bij het Linksforum?

***De 'Familie Knaagkanarie' weer eens op de foto!***

"Alles van waarde is weerloos" ~Lucebert

CCCCorine

Berichten: 5736
Geregistreerd: 10-06-03
Woonplaats: Bunschoten-Spakenburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-02-04 11:04

Voor zover ik weet, bestaat het niet dat je van enkel surfen (zoals je dus op Bokt doet) een virus krijgt. Virussen komen via emailtjes, of zitten in bestanden die je (bewust of onbewust) naar je computer download.

Kazaa is bijvoorbeeld ook DE plek om virussen vandaan te halen trouwens. Maar Bokt..., dat kan niet hoor.

Morrie

Berichten: 17821
Geregistreerd: 08-07-03
Woonplaats: 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-02-04 11:09

Citaat:
Ik heb McAfee en heb geen last op Bokt
_________________

maar jij kan niet op Lycos sites komen zonder gedoe!

Ik heb een virusvanger van wanadoo (betaald) die mail met virus voor me afvangt, en dat zijn er veel, heel veel per dag!

Voor de nog binnenkomende Planet-mail heb ik bij Planet een zelfde service en die "vangt"er ook nog heel wat. Moet er niet aan denken als al die mail gewoon binnenkomt.....

Wil je vlinders in je buik? Duw dan een rups in je kont!

Ann
Berichten: 11616
Geregistreerd: 28-06-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-02-04 11:22

Citaat:
Ik heb een virusvanger van wanadoo (betaald) die mail met virus voor me afvangt, en dat zijn er veel, heel veel per dag!

Heb ik ook Lachen
Ik begrijp alleen niet dat ik niet op een Lycos site kan komen en wel op Bokt (als hier een virus zou zijn) Verward

Morrie

Berichten: 17821
Geregistreerd: 08-07-03
Woonplaats: 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-02-04 11:48

ik ook niet Ann, geen idee....de wondere wereld van de virusscanners....
maar als er op Bokt een virus zou zitten, zou ik op mijn werk er niet inkomen.....en dat kom ik wel!

Wil je vlinders in je buik? Duw dan een rups in je kont!

Jacksel

Berichten: 5129
Geregistreerd: 03-07-02
Woonplaats: Leusden

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-02-04 11:55

Ik denk dat het idd gewoon gaat om een virus die al op je comptuer staat, dat het niet aan bokt ligt... Ik moest ook denken aan het blaster virus, dus misschien even kijken of dat het is...

On and on the rain will fall, like tears from the stars...
When you're lost, hurt, tired and lonely something beautiful will come your way

Larissa

Berichten: 728
Geregistreerd: 17-03-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-02-04 19:15

Sypheron schreef:
Klinkt eerder alsof je het blaster virus oid erop hebt staan? Sluit hij de hele pc af?

Hij sluit niet de hele pc af, alleen de pagina's die van bokt zijn en kan iemand mij a.u.b precies uitleggen wat een blaster virus is? Maar goed, heb gisteren de NORTON- antivirus scanner erop gezet en toen bleek dat er geen bestanden waren geinfecteerd alleen waarom vorige week donderdag dan wel? Maar ik heb er nu ook gewoon last van, want ik kan bijvoorbeeld ook nu weer niet in Horses @ work komen, terwijl dat gisteren en alle andere dagen gewoon kon. Dus ik blijf het vaag vinden. Laat het anders deze week wel uitzoeken door iemand die veel van computers af weet...

Maar dit komt er nu bij te staan;
IEXPLORE heeft een algemene beschermingsfout veroorzaakt
in module <onbekend> op 0000:0001a0ea.
Registers:
EAX=000000ca CS=2077 EIP=0001a0ea EFLGS=00010206
EBX=00000000 SS=207f ESP=0000c918 EBP=0000c940
ECX=00450044 DS=207f ESI=0000c970 FS=24ae
EDX=00000046 ES=207f EDI=00000095 GS=2057
Bytes in CS:EIP:
8b 0c 81 89 4d f4 23 c9 74 14 51 e8 26 58 00 00
Stackdump:
0000207f 0000c970 0000207f 0001f914 0000207f 0000030e 0095ca46 0000cbd0 00000000 ffff0000 0000cbd0 00015f58 00000095 0000c970 00000001 0000207f

Sundancer

Berichten: 9703
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Emmen,Drenthe,Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-02-04 20:11

update anders je pc even via windows update, denk gewoon dat het een fout is van Internet Explorer.,.

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-02-04 22:12

Als hij niet de hele pc afsluit is het niet het blastervirus, wees gerust. Installeer idd via windowsupdate even versie 6.0 van internet explorer met de nieuwste servicepacks voor jouw windowsversie.
Http://windowsupdate.microsoft.com
Even ja clicken daar om eerst de update engine te installeren Lachen.


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 bezoeker