probleem met extra werkbalk.

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar, Olympia

 
 
Cathelijne

Berichten: 2411
Geregistreerd: 30-11-01
Woonplaats: Vieux Village sur Mer

probleem met extra werkbalk.

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 31-01-04 12:09

Sinds een tijdje staat er een extra werkbalk in IE. Ik weet niet precies hoe ik eraan gekomen ben (zal wel via één of andere download binnengeslopen zijn), maar ik zou wel graag willen weten hoe ik er vanaf kom. Ad-aware vind 'm niet. Hebben jullie nog tip?

Afbeelding


Lautjuh123

Berichten: 5174
Geregistreerd: 20-10-02
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-01-04 12:13

ik heb dus ook zo'n soort ding...heel irritant vind ik het.
er komen dan woorden te staan die te maken hebben met de pag. waar ik ben (als ik er op druk gaat ie pag. zoeken)
heel irritant Scheve mond (ik was op jeugdhonk: staat er ineens in beeld: Anaal, Homosex ed Scheve mond)

Vanillia

Berichten: 5788
Geregistreerd: 22-09-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-01-04 14:57

Oh dat heb ik ook gehad. Die kun je weg blijven halen maar komt steeds terug. Ik heb toen msn gedeinstalleerd en weer opnieuw geinstalleerd (gewone msn, dus geen plus). Toen was 'ie weg bij mij..

ankiexxx

Berichten: 3166
Geregistreerd: 26-10-02
Woonplaats: .~*hasselt*~.

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-01-04 15:14

ja heb ik ook Scheve mond en wat als je msn plus wilt maar geen balk Tong uitsteken

*I am seeing in me now the things you swore you saw yourself*

Marsje
Berichten: 8089
Geregistreerd: 09-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-01-04 15:27

Kun je bij de installatie van MSN Plus niet aangeven of je wel of geen balk wilt?

Geen onderschrift.

Cathelijne

Berichten: 2411
Geregistreerd: 30-11-01
Woonplaats: Vieux Village sur Mer

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 31-01-04 15:39

Hij is niet meegekomen met msn (plus versie heb ik niet). Ik heb alleen een keer ruzie gehad met een site die 'm vrijwel automatisch neerplempte.

_Emma_

Berichten: 6278
Geregistreerd: 18-04-03
Woonplaats: Leiden

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-01-04 16:27

Zo 1tje heb ik op de benedencomputer, heel vaag.
Hier heb ik er 1tje van My Search Scheve mond Da's een hele vage...

[Edit] Jeuh heb hem al weg Tong uitsteken Ik heb er met mijn rechtermuisknop op geklikt, en toen dat vinkje van My Search weg gehaald.

If happy ever afters did exist
I would still be holding you like this

Cathelijne

Berichten: 2411
Geregistreerd: 30-11-01
Woonplaats: Vieux Village sur Mer

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 31-01-04 16:37

emmatjuh schreef:
Zo 1tje heb ik op de benedencomputer, heel vaag.
Hier heb ik er 1tje van My Search Scheve mond Da's een hele vage...

[Edit] Jeuh heb hem al weg Tong uitsteken Ik heb er met mijn rechtermuisknop op geklikt, en toen dat vinkje van My Search weg gehaald.


Dat werkt bij mij maar even. Totdat ik weer een andere pagina open...

Marsje
Berichten: 8089
Geregistreerd: 09-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-01-04 18:10

Die "my search" balk komt van Kazaa (gewone Kazaa dan) of Grokster.

Geen onderschrift.

Chocopasta

Berichten: 16009
Geregistreerd: 18-01-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-01-04 20:11

Cathelijne"]
[quote="emmatjuh schreef:
Zo 1tje heb ik op de benedencomputer, heel vaag.
Hier heb ik er 1tje van My Search Scheve mond Da's een hele vage...

[Edit] Jeuh heb hem al weg Tong uitsteken Ik heb er met mijn rechtermuisknop op geklikt, en toen dat vinkje van My Search weg gehaald.


Dat werkt bij mij maar even. Totdat ik weer een andere pagina open...
[/quote]

ik heb ook mysearch, en ik blijf hem wegklikken, maar dat is beter dan je de hele tijd moeten ergeren aan dat ding Tong uitsteken

ankiexxx

Berichten: 3166
Geregistreerd: 26-10-02
Woonplaats: .~*hasselt*~.

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-01-04 20:16

je moet rechtermuisknop klikken en dan klikken op : srgguzsttrs (bij mij toch Tong uitsteken)

*I am seeing in me now the things you swore you saw yourself*

Cathelijne

Berichten: 2411
Geregistreerd: 30-11-01
Woonplaats: Vieux Village sur Mer

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 31-01-04 20:55

Ik ben er toch vanaf gekomen. Hij was afkomstig van http://www.tjem.com. Via de help sectie van die site (helemaal onderaan) staat hoe je er helemaal van af kan komen.

Ilse

Berichten: 11602
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-02-04 10:41

Ik heb er ook eentje gehad en heb deze verwijdert door naar start>configuratiescherm>software en dan de naam van die balk. Dan klikken op verwijderen Lachen .

RAISER

Arno24

Berichten: 1516
Geregistreerd: 31-03-03
Woonplaats: Duiven

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-02-04 08:21

dit soort balken kunnen alleen verwijderd worden via het deinstalleren van software via Windows of via een los programma dat je moet downloaden bij de maker van de werkbalk. Heel irritant, maar kan ook goed voorkomen worden door niet zomaar op ja te klikken als je een site opent Knipoog

Marije_jiplover

Berichten: 19460
Geregistreerd: 14-01-02
Woonplaats: Ergens onder de zon...

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-02-04 18:00

Ik had er ook een. En toen die weg was, kwam er een dag later weer een bij. Maar inmiddels is mijn harde schijf opnieuw geformatteerd en is windows opnieuw ge
ïnstalleerd en nu is het wel weg (en nog niet teruggekomen! *klopklopklop*). Bijkomend voordeel is dat mijn computer ook weer een heel stuk sneller is geworden!

/3 Jip en Elmo mijn hemel op aarde, Duvel en Estor mijn stars in heaven /3
Om vreugde te kunnen vermenigvuldigen, moet men haar delen
Je kunt de richting van de wind niet veranderen, wél de stand van de zeilen.

BlueStar

Berichten: 2319
Geregistreerd: 27-08-03
Woonplaats: Gld

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-02-04 11:26

Wij hadden hem ook en niet te vinden dus verwijderen was er niet bij.
Door het vastlopen van de computer moesten wij hem opnieuw opstarten, en waren dus de balk kwijt.

Jouw eigen weg, vind je niet in een routeplanner.

verootjoo

Berichten: 20567
Geregistreerd: 19-10-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-02-04 20:16

volgens mij komt hij idd van kazaa, ik heb hem ook sinds ik dat heb gedowload.

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-02-04 20:22

Hij komt van Kazaa of MSN plus.... even deinstalleren... en adaware eerst updaten en dan nog eens laten scannen werkt ook niet?

Marije_jiplover

Berichten: 19460
Geregistreerd: 14-01-02
Woonplaats: Ergens onder de zon...

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-02-04 20:23

Bij mij was hij van Lykos search oid, geen idee hoe ik daaraan kwam, want dat gebruik ik helemaal niet. Heel vaag iig. Maar dus niet van kazaa (dat gebruik ik niet) en ook niet van MSN plus.

/3 Jip en Elmo mijn hemel op aarde, Duvel en Estor mijn stars in heaven /3
Om vreugde te kunnen vermenigvuldigen, moet men haar delen
Je kunt de richting van de wind niet veranderen, wél de stand van de zeilen.

Renske_

Berichten: 20546
Geregistreerd: 12-10-02
Woonplaats: het zonnige zuiden van NL

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-02-04 20:24

jaaaaa eindelijk mensen die het ook hebben Haha!

ik heb het ook en wordt er gek van

ik heb MsnPlus2 gedownload, maar ineens was er 200 MB extra vol om mn harde schijf(die niet zo groot is en nu dus bijna helemaal vol zit, of ik moet al mn muziek eraf gooien)

dus ik wilde plus erafgooien, kon hem in de prullenbak zetten, maar daarna de prullenbak niet meer leegmaken Verward

na 2 weken proberen lukte het eindelijk, mn pc is weer iets sneller, maar toch, als ik nu op ctrl+alt+del druk, draaien er veel meer programma's(waardoor mn pc zo traag is) dan dat de bedoeling is, wrsch allemaal door het downloaden van messenger Plus

die taakbalk heb ik dus ook nogsteeds Scheve mond

je kan bij opties die taakbalk uitzetten, maar hij komt toch steeds terug als je een andere pagina opent Boos!

*** Hilde van de Westfriezenhof *** bedankt voor alles meisje Des, Dee, Wis, Quinnie & Hillie ...zo oneerlijk... Rust zacht Y;(
Anne van de Slothoeve Ster Sport
:# Z2 startgerechtigd! :#

SuperPepeijn

Berichten: 13113
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Gouda

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-02-04 20:41

adaware eroverheen en je bent er vanaf.

Amor Vincit Omnia

SuperSnel

Berichten: 508
Geregistreerd: 08-05-03
Woonplaats: Rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-02-04 20:44


Tegen de tijd op,langs de file,mijn moeder,mijn werk,ik word overal opgehouden.Op de bank buiten adem,oog van de storm.Zonder aan te raken,vallen boeken uit de kast,mijn sleutels net op tijd,DwarsDoorDeVoordeur.WanneerIkDeBochtUitscheur,ZalIkKeihardLachen

Marije_jiplover

Berichten: 19460
Geregistreerd: 14-01-02
Woonplaats: Ergens onder de zon...

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-02-04 20:50

SuperPepeijn schreef:
adaware eroverheen en je bent er vanaf.

Dat heeft bij mij echt niet gewerkt. Bij mij was het echt opnieuw windows installeren (en Ad-Aware staat er ook opnieuw op) en nu heb ik er geen last meer van, ook al heb ik wel weer msnplus erop gezet.
Volgens mij kwam hij bij mij ook niet van msn, want ik had echt iets van lykos search en bovendien had ik msn plus al heel lang erop zitten.

/3 Jip en Elmo mijn hemel op aarde, Duvel en Estor mijn stars in heaven /3
Om vreugde te kunnen vermenigvuldigen, moet men haar delen
Je kunt de richting van de wind niet veranderen, wél de stand van de zeilen.

_Emma_

Berichten: 6278
Geregistreerd: 18-04-03
Woonplaats: Leiden

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-02-04 21:14

Cathelijne"]
[quote="emmatjuh schreef:
Zo 1tje heb ik op de benedencomputer, heel vaag.
Hier heb ik er 1tje van My Search Scheve mond Da's een hele vage...

[Edit] Jeuh heb hem al weg Tong uitsteken Ik heb er met mijn rechtermuisknop op geklikt, en toen dat vinkje van My Search weg gehaald.


Dat werkt bij mij maar even. Totdat ik weer een andere pagina open...
[/quote]
Nu je het zegt.. Scheve mond

If happy ever afters did exist
I would still be holding you like this

Renske_

Berichten: 20546
Geregistreerd: 12-10-02
Woonplaats: het zonnige zuiden van NL

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-02-04 21:18

ik heb ad-aware gedownload, en laten scannen de 1e keer vond ie er 319, die heb ik verwijderd, toen ging ie verder scannen vond ie er nog 4, ook laten verwijderen

maar de taakbalk is er nog!!

ff vraagje over ad-aware, ik heb nu een quarantaine list van 319 objects en van 4 objects, maar dat zijn back-up lijsten kan ik die gewoon laten staan?

ik snap echt niets van heel dat ad-aware heb maar steeds op next en ok geklikt

*** Hilde van de Westfriezenhof *** bedankt voor alles meisje Des, Dee, Wis, Quinnie & Hillie ...zo oneerlijk... Rust zacht Y;(
Anne van de Slothoeve Ster Sport
:# Z2 startgerechtigd! :#


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Majestic-12, xxxmh en 4 bezoekers