Link www.bokt.nl doet het niet meer

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar, Olympia

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
Idra

Berichten: 6073
Geregistreerd: 12-10-02
Woonplaats: Kortenaken (België)

Link www.bokt.nl doet het niet meer

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-01-04 09:44

Als ik in de balk www.bokt.nl intyp, komt er:
Citaat:
Bokt.nl is tijdelijk buiten werking terwijl BartVB het databeest wat sneller maakt Scheve mond


Ook als ik de link in mijn favorieten aanduidt (ook www.bokt.nl), verschijnt er dit...

Ik geraak enkel op Bokt als ik http://www.bokt.nl/forums/index.php (was een tweede favoriet in mijn lijst Tong uitsteken) intik, dus de hoofdpagina doet het bij mij niet meer!


Ik kon dus gisteren (dacht ik) de helft van de dag niet op Bokt, omdat ik dacht dat Bart er nog steeds aan bezig was Haha!


Is dit normaal?


HHD_Foto

Berichten: 4437
Geregistreerd: 14-04-02
Woonplaats: N.W. Duitsland

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-01-04 09:52

Nee, ligt aan jouw computer, want hier doet hij het prima als ik www.bokt.nl intik.

Digitale tekeningen van je huisdier of paard: www.HHD-Foto.eu

Idra

Berichten: 6073
Geregistreerd: 12-10-02
Woonplaats: Kortenaken (België)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-01-04 09:55

Hoe kan dat nu aan mijn computer liggen? Ik typ het toch gewoon in? Scheve mond

En wat kan ik eraan doen dan?

Idra

Berichten: 6073
Geregistreerd: 12-10-02
Woonplaats: Kortenaken (België)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-01-04 09:57

Ow! Heb net gemerkt dat als ik op REFRESH druk, het wèl weer gaat!!

Lag dus toch aan mijn PC Knipoog

HHD_Foto

Berichten: 4437
Geregistreerd: 14-04-02
Woonplaats: N.W. Duitsland

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-01-04 10:25

Tong uitsteken

Misschien ook even je cookies en tijdelijke internetpagina's verwijderen, even opschonen dus.

Digitale tekeningen van je huisdier of paard: www.HHD-Foto.eu

Jola

Berichten: 2747
Geregistreerd: 28-01-03
Woonplaats: Kapellen (Belgie)

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-01-04 10:29

Ik had van de week precies hetzelfde Idra!! Vrijdagochtend, ik dacht dat Bart nog met werkzaamheden bezig was, maar met refreshen deed hij het wel OK dan! Zou het aan België liggen Verward Haha!

If you stick your head in the sand, you'll get your rear kicked.

Sammie

Berichten: 71641
Geregistreerd: 04-06-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-01-04 12:40

Dat ligt helemaal niet aan die pc. Het is wat er staat. Bart was bezig met het databeest en zal daarom wel op de hoofdpagina die zin achter gelaten hebben. E ndat zal wel tijdelijk zijn geweest. Zo iets duurt geen eeuwen Lachen hopelijk .. Knipoog

- Offline -

Idra

Berichten: 6073
Geregistreerd: 12-10-02
Woonplaats: Kortenaken (België)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-01-04 14:01

Nee, Dees, het was wel de fout van mijn PC. Bart was wschlk 1 van de 30 keren dat ik er op klikte bezig met het databeest, maar terwijl de link www.bokt.nl die tekst nog weergaf, deed de andere link van www.bokt.nl/forums/index.php het wèl, dus Bokt werkte wel al terug. Snappie?
De refresh-knop was de oplossing Lachen

gliss

Berichten: 4881
Geregistreerd: 17-03-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-01-04 15:46

Ik heb precies hetzelfde. Maar het zal wel aan de computer liggen


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 bezoeker