Probleem met digi.. Externe voeding?

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Sietez

Berichten: 8794
Geregistreerd: 03-06-03

Probleem met digi.. Externe voeding?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-01-04 21:41

We hebben een nieuwe digi maar we krijgen hem niet aan of uit. En toen we in het boekje keken stond er dat je externe voeding aan moest sluiten.
Maar we weten niet wat dit inhoudt, en er staat wel dat het niet bij het product meegeleverd is.
Ik heb een Trust 730S LCD Powercam zoom.
Iemand evaring hiermee? Lachen


Guinevere

Berichten: 5267
Geregistreerd: 22-04-03
Woonplaats: Verenigde Staten

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-01-04 02:03

Ik heb er helemaal geen verstand van, maar hebben jullie er wel batterijen in gedaan?

Sietez

Berichten: 8794
Geregistreerd: 03-06-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-01-04 12:06

Ja tuurlijk, en de mb geheugen kaart ook.

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-01-04 12:08

Externe voeding klinkt als een adapter... en aangezien die volgens het boekje niet bijgeleverd is, klinkt het alsof je bent opgelicht door trust... omdat je die er dus extra bij zult MOETEN kopen
(als jij het tenminste goed beschrijft zo Lachen )

Sietez

Berichten: 8794
Geregistreerd: 03-06-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-01-04 12:43

Bedankt Sypheron, nou moet ik dus een adapter ( Verward ) gaan halen.. *Zucht* Weet je toevallig een winkel waar ze te koop zijn, en niet te duur?

Mireille

Berichten: 41958
Geregistreerd: 06-01-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-01-04 12:51

Terug die camera!

Zelf heb ik totaal geen ervaring met Trust, maar alles wat ik er over hoor is negatief.
Ik denk dat je beter van dat geld een andere camera kunt kopen.

Mijn naam is haas.

Incognito! 8-)

ItsMe

Berichten: 784
Geregistreerd: 14-05-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-01-04 15:41

Zit er een accu in of batterijen? In beide gevallen moeten deze natuurlijk wel opgeladen zijn Tong uitsteken

Lijkt me dat er batterijen inzitten trouwens...Knipoog

Paardentekoop.net, dé website voor het verkopen en kopen van paarden.

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-01-04 15:44

Lijkt me ook, maar met trust weet je maar nooit....

Sietez

Berichten: 8794
Geregistreerd: 03-06-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-01-04 20:24

ItsMe schreef:
Zit er een accu in of batterijen? In beide gevallen moeten deze natuurlijk wel opgeladen zijn Tong uitsteken

Lijkt me dat er batterijen inzitten trouwens...Knipoog

Ja nieuwe batterijen zaten erbij, heb ze erin gestopt, heb later ook die van m'n oude digi erin gestopt die nog vol waren, toen dee ie het ook niet.

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-01-04 22:24

Ga even terug naar de winkel en vraag wat de bedoeling is. Misschien is hij wel gewoon kapot en krijgt hij geen stroom van de batterijen. Mag hopen dat dat het probleem is, de andere variant zou namelijk heel erg smerig gespeeld zijn van trust.

Sietez

Berichten: 8794
Geregistreerd: 03-06-03

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-01-04 21:06

Oke bedankt Sypheron.. Lachen


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: maaikemuis en 1 bezoeker