Internet Explorer: Alleen als bmp kunnen opslaan

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar, Olympia

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Cathelijne

Berichten: 2411
Geregistreerd: 30-11-01
Woonplaats: Vieux Village sur Mer

Internet Explorer: Alleen als bmp kunnen opslaan

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-12-03 20:06

Sinds een tijdje kan ik plaatjes van internet vaak alleen als bmp bestand opslaan. Plaatjes van m'n eigen site doet ie wel goed, maar als ik een (via google gevonden) gif animatie wil opslaan, geeft ie alleen bmp als mogelijkheid. Ik kan dan wel .gif intypen, maar daar is psp niet zo blij mee (foutmelding) en bovendien beweegt ie dan niet meer.

Iemand die een idee heeft hoe ik dit kan oplossen?


Sietez

Berichten: 8794
Geregistreerd: 03-06-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-12-03 20:54

Je kan hem toch ook opslaan als jpg bestand? Onder wat voor naam je geeft om hem op te slaan.

Liesje_Lover

Berichten: 6861
Geregistreerd: 03-11-02
Woonplaats: Den Bosch

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-12-03 20:54

je kan hem in animation shop openen en dan weer als gif opslaan Verward

Cathelijne

Berichten: 2411
Geregistreerd: 30-11-01
Woonplaats: Vieux Village sur Mer

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-12-03 21:01

Je kan bewegende plaatjes niet eerst als bmp (of jpg) opslaan en dan weer als gif. Ze bewegen dan niet meer. Als ik gewoon .gif intyp, beweegt het plaatje ook niet meer.
Laatst bijgewerkt door Cathelijne op 06-12-03 21:02, in het totaal 1 keer bewerkt

Liesje_Lover

Berichten: 6861
Geregistreerd: 03-11-02
Woonplaats: Den Bosch

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-12-03 21:02

Ow tja dan weet ik het ook niet...

LilAngel
Berichten: 222
Geregistreerd: 29-11-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-12-03 23:34

hey dat heb ik soms ook wel. De enige optie is om de hele webpagina dan op te slaan.... :s

Cathelijne

Berichten: 2411
Geregistreerd: 30-11-01
Woonplaats: Vieux Village sur Mer

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-12-03 00:15

Hmm... Idd... Als ik alleen het plaatje in beeld heb en voor Opslaan Als kies in Bestand doet ie 't wel gewoon... Maar als ik via het snelmenu (rechtermuisknop) wil opslaan weer niet Verward


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AhrefsBot en 5 bezoekers