vraagje over scherm

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Vinka
Berichten: 1177
Geregistreerd: 29-01-03
Woonplaats: Hattem

vraagje over scherm

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-11-03 14:20

Ik heb mijn scherm verplaatst op mijn bureau. Nou zou je verwachten dat dat geen gevolgen heeft maar sindsdien staat alles niet meer midden op mijn scherm maar onderin. Elke ochtend moet ik dus eerst de V-positie veranderen en dan blijft het zo staan. Heeft iemand enig idee hoe ik dit weer kan wijzigen en opslaan zodat het gewoon blijft staan?

Op zich niet zo heel veel werk maar naar een paar weken elke dag ben ik het wel zat...


gliss

Berichten: 4881
Geregistreerd: 17-03-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-11-03 15:10

onder je beeldscherm zitten knoppen waarmee je dat kan veranderen.
Maar ik kan niet goed uitleggen hoe je dat moet doen. sorry Scheve mond

Vinka
Berichten: 1177
Geregistreerd: 29-01-03
Woonplaats: Hattem

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-11-03 18:30

Ja, die knoppen weet ik wel te vinden. Maar ik wil graag weten of ik ergens die wijziging op kan slaan omdat ik het nu elke dag opnieuw weer goed moet zetten.

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-11-03 18:40

Als het goed is slaat hij die wijzigingen na aanpassing automatisch op.... dat is tenminste wel de bedoeling. Scheve mond

Vinka
Berichten: 1177
Geregistreerd: 29-01-03
Woonplaats: Hattem

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-11-03 18:45

Was het maar waar... bij mij dus niet.

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-11-03 18:56

Wat voor monitor heb je? Merk en type?

Vinka
Berichten: 1177
Geregistreerd: 29-01-03
Woonplaats: Hattem

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-11-03 08:20

Er staat Hansol H710 op (zo'n platte).
Ik ga nu elke ochtend naar menu, V-position en dan verander ik het getal waarna ik op select druk. Dit onthoudt hij dus niet helaas.

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-11-03 09:34

Staat er nergens in het menu een save option dan? Meestal staat er dan wel iets van: Save configuration oid?

Vinka
Berichten: 1177
Geregistreerd: 29-01-03
Woonplaats: Hattem

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-11-03 11:17

Ik kan het niet vinden. Heb alle knopjes geprobeerd maar nergens vind ik iets waarmee ik het op kan slaan.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Kalab, Vagabondo en 4 bezoekers