HELP!! Site online zetten met Frontpage? Dringend!

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar, Olympia

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Yasmine
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 27492
Geregistreerd: 13-04-03
Woonplaats: Gent, België

HELP!! Site online zetten met Frontpage? Dringend!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-10-03 17:58

Ik ben dus bezig met m'n site te maken met frontpage,
maar ik weet niet hoe ik een site online moet zetten.
Iemand die het weet?
't is echt dringend


Yasmine
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 27492
Geregistreerd: 13-04-03
Woonplaats: Gent, België

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-10-03 19:26

Niemand? Huilen

CCCCorine

Berichten: 5736
Geregistreerd: 10-06-03
Woonplaats: Bunschoten-Spakenburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-10-03 19:32

Jawel hoor, is niet moeilijk. Druk op 'File' ----> 'Publish Web', dan krijg je vanzelf velden te zien die je in moet vullen.

CCCCorine

Berichten: 5736
Geregistreerd: 10-06-03
Woonplaats: Bunschoten-Spakenburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-10-03 19:33

Even vergeten te zeggen. Je moet natuurlijk wel een provider hebben die webhosting aanbied, zeg maar een plekje op het www waar je je website neer kunt zetten. Heb je dat al?

astridastrid

Berichten: 4541
Geregistreerd: 08-04-02
Woonplaats: Warmond

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-10-03 19:38

Ja ik heb ook FrontPage, dus het werkt inderdaad als Corine zegt.
Alleen ik weet niet hoe je up moet loaden bij Geocities (dus als iemand me daarmee kan helpen, ben de codes kwijt), maar bij wanadoo is het zo dat je upload naar ftp://home.wanadoo.nl, je loginnaam en passwords zijn bij jezelf al bekend denk ik zo
Succes!
En als iemand de verlossende tip heeft mbt Geocities OK dan!

Bring it on!

Yasmine
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 27492
Geregistreerd: 13-04-03
Woonplaats: Gent, België

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-10-03 20:08

Geo werkt bij mij niet Scheve mond

CCCCorine

Berichten: 5736
Geregistreerd: 10-06-03
Woonplaats: Bunschoten-Spakenburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-10-03 20:32

Mientjeuh schreef:
Geo werkt bij mij niet Scheve mond


Je moet bij Frontpage wel je gebruikersnaam en wachtwoord opgeven die je van je provider hebt gekregen en daarnaast heb je het adres nodig waarnaartoe je alles kan uploaden...

Ik weet niet of Geocities Frontpage ondersteund, als dat niet zo is kun je je hele site proberen d.m.v. FTP het web op te krijgen, vaak werkt dat ook wel.

Yasmine
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 27492
Geregistreerd: 13-04-03
Woonplaats: Gent, België

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-10-03 21:01

Nu staat de site op internet, maar ik zie geen foto's Verward
Ik heb ze dan nog eens geuploaded met Geo en nog zie'k nix?

Feetje

Berichten: 11126
Geregistreerd: 08-12-02
Woonplaats: Het zonnige zuiden

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-10-03 21:03

ftp.geocities.com is het toch?

Pb Summertje anders even, die zet haar zelfgemaakte websites ook altijd via FTP op Geocities Lachen

Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht ;)

Yasmine
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 27492
Geregistreerd: 13-04-03
Woonplaats: Gent, België

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-10-03 14:06

't is al gelukt dankzij Anjatjeuh Lachen

Bojangles

Berichten: 13704
Geregistreerd: 23-06-02
Woonplaats: Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-10-03 14:10

Feetje schreef:
ftp.geocities.com is het toch?

Pb Summertje anders even, die zet haar zelfgemaakte websites ook altijd via FTP op Geocities Lachen


Hihi hier was ik al Haha!

Maar ze is er al uit geloof ik Knipoog

Joyce de Vos - Horse Charms Webshop - Horse Agility NL - Painting Pony
Let op wegens tijdgebrek en andere bezigheden, ben ik nauwelijks meer actief op Bokt. Graag niet PB-en, maar mailen voor snel bereik :) Bedankt!

deedee19

Berichten: 7701
Geregistreerd: 05-03-02
Woonplaats: Gennep

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-10-03 14:55

Mientjeuh schreef:
Nu staat de site op internet, maar ik zie geen foto's Verward
Ik heb ze dan nog eens geuploaded met Geo en nog zie'k nix?



Dat probleem heb ik nou ook steeds en ik weet niet meer hoe ik het op kan lossen

Het duurde 1 seconde en een liefde was geboren. Ik ben dankbaar dat ik jou nu ken en voor ieder mooi moment dat ik mee mag maken zolang jij hier bij mij bent...

CCCCorine

Berichten: 5736
Geregistreerd: 10-06-03
Woonplaats: Bunschoten-Spakenburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-10-03 19:51

deedee19"]
[quote="Mientjeuh schreef:
Nu staat de site op internet, maar ik zie geen foto's Verward
Ik heb ze dan nog eens geuploaded met Geo en nog zie'k nix?



Dat probleem heb ik nou ook steeds en ik weet niet meer hoe ik het op kan lossen
[/quote]

Heb je de afbeeldingen zelf wel geupload en kloppen de links naar de afbeeldingen in je broncode?


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Whisky00 en 3 bezoekers