Bokt tijdelijk buiten gebruik?

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Annetje

Berichten: 24292
Geregistreerd: 25-07-02

Bokt tijdelijk buiten gebruik?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-10-03 16:39

Die melding kreeg ik vandaag al twee keer: Bokt.nl is tijdelijk buiten gebruik terwijl Bartvb het databeest wat sneller maakt.
Als ik dan op vernieuwen drukte deed hjij het gewoon weer.
Hoe kan dit?


Annetje

Berichten: 24292
Geregistreerd: 25-07-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-10-03 19:50

kreeg het net weer! :/
heeft niemand anders hier last van?

Lautjuh123

Berichten: 5174
Geregistreerd: 20-10-02
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-10-03 21:09

nope nergens last van (is wel al 2 uur later Schijnheilig ) Tong uitsteken

Annetje

Berichten: 24292
Geregistreerd: 25-07-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-10-03 17:01

Verward
Laatst bijgewerkt door Annetje op 15-10-03 17:01, in het totaal 1 keer bewerkt

Annetje

Berichten: 24292
Geregistreerd: 25-07-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-10-03 17:01

Scheve mond krijg de melding net weer. heel raar.
Ook vaak bij het plaatsen van een reactie dat hij (computer dus) de site nit kan vinden Verward

Pagina kan niet worden weergegeven zegt hij dan

Yessy

Berichten: 22114
Geregistreerd: 16-02-03
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-10-03 17:58

ik heb er vandaag de hele dag geen last van gehad, misschien iets met je computer? of dat je precies op het verkeerde moment een pagina wilde bezoeken Knipoog

liberty

Berichten: 17190
Geregistreerd: 21-09-01
Woonplaats: Breda

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-10-03 19:42

Misschien iets met je Temporary Internetfiles, of hoe je dat ook mag schrijven >;)

FNRS jury dressuur, mennen, carrousel, springen en parcoursbouwer
http://www.sintels.nl
[MHK] 12 of 16, wie rijdt er mee in het carrouseltopic?

BartVB
Eigenaar

Berichten: 36263
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-10-03 19:44

Komt door een aantal factoren, in het kort komt het er op neer dat de database het op sommige momenten ineens _enorm_ druk krijgt, dan krijgt hij ineens zo'n 200 vragen tegelijkertijd over zich heen. Op die momenten accepteert hij geen nieuwe vragen meer en dan krijg je die foutmelding. Dat probleem is als het goed is voor een deel op te lossen met de huidige hardware maar daarvoor moeten we eerst naar Amsterdam om het e.e.a. te veranderen..

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Ilse

Berichten: 11602
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-10-03 15:57

Dit had ik net ook, toen F5 gedrukt en toen deed hij het weer Verward

RAISER


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot, Mosh en 6 bezoekers