bokt op de active-desktop, hoe?

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

 
 
SuperPepeijn

Berichten: 13113
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Gouda

bokt op de active-desktop, hoe?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-09-03 21:46

gebruikers van tweakers.net gebruiken een active desktop om de laatste topics in de gaten te houden (http://gathering.tweakers.net/forum/lis ... s/604632/0). dit lijkt me ook echt geweldig voor bokt, je hoeft dan nl. geen IE meer te openen, maar je ziet ze gewoon op de achtergrond.

ik ben zelf niet zo handig met HTML, heeft iemand ideeen hoe dit gemaakt kan worden?

Amor Vincit Omnia


Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-09-03 21:49

Moet Bart even een leuk css scriptje maken Haha! Ik heb een scriptje voor het een en ander op mijn pc staan waaronder harde schijven in de gate houden en forum url etc, maar weet niet hoe het werkt Verward

SuperPepeijn

Berichten: 13113
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Gouda

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-09-03 21:56

ik ook niet helaas. maar misschien kunnen we bart zover krijgen, het zou wel erg leuk zijn.

Amor Vincit Omnia

BartVB
Eigenaar

Berichten: 36263
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-09-03 00:28

Haha, Bart die een IE only iets gaat bouwen? Eeeeeh *LOL*

Wil wel nadenken over een sidebar voor Mozilla of topic notificatie voor Jabber Haha!

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

SuperPepeijn

Berichten: 13113
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Gouda

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-09-03 07:16

BartVB schreef:
Wil wel nadenken over een sidebar voor Mozilla of topic notificatie voor Jabber Haha!
Scheve mond da's op zich heel aardig alleen gebruik ik geen mozilla en ook geen jabber.

Amor Vincit Omnia

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-09-03 07:41

En 80 % van de boktbevolking ook niet, dus dat heeft weinig zin bart Tong uitsteken

SuperPepeijn

Berichten: 13113
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Gouda

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-09-03 09:12

ja haha, is het verschil tussen 5 of 500 mensen blij maken denk ik Haha!

Amor Vincit Omnia

BartVB
Eigenaar

Berichten: 36263
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-09-03 09:30

Kwaliteit over Kwantiteit, SP Knipoog

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-09-03 09:31

Is dat een ja? Tong uitsteken

Sjimmy

Berichten: 17716
Geregistreerd: 09-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-09-03 09:34

Ik heb wel mozilla (Thuis) dusssss Knipoog
Jabber (nog) niet, maar ik ga eerdaags mijn PC format C-en en daarna denk ik dat dat er plotseling wel op staat

:evaw:

Kayla

Berichten: 11273
Geregistreerd: 20-10-01
Woonplaats: Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-09-03 11:43

Wat is een active desktop? Scheve mond

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-09-03 11:52

Een interactieve desktop waar je allerlei dingen op kunt zetten om in de gaten te houden, of links oid. Je kunt het zo gek niet verzinnen en je kan het wel op de active desktop krijgen.

SuperPepeijn

Berichten: 13113
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Gouda

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-09-03 11:58

kayla:

Afbeelding

maar dan voor bokt.

Amor Vincit Omnia

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-09-03 12:02

Dude, van wie is die? Als ik er geen van bokt kan krijgen wil ik die wel hebben Tong uitsteken (Als ik wist hoe ik die in kon stellen (heb zelf ongeveer een zelfde) dan had ik hem misschien ook wel aan kunnen passen..)
Baaaaaaaaaart als je er geen van bokt kan/gaat maken, kun je dan misschien wel vertellen hoe ik zoiets moet installeren en instellen?

BartVB
Eigenaar

Berichten: 36263
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-09-03 14:44

www.google.com, Syph Haha!

En voor 60 euro/uur maak ik er met liefde en plezier een voor je, zelfs voor IE Haha!

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-09-03 14:58

loooooooool, google heb ik al gebruikt maar veel vindt hij niet... meeste snap ik nog niets van Tong uitsteken
Maargoed ik zoek verder Knipoog

SuperPepeijn

Berichten: 13113
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Gouda

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-09-03 15:29

syph in het topic wat ik neerzette staat een hoop, alleen snap ik er zo geen bal van en ik kan er helaas geen tijd in investeren, hoe graag ik ook zou willen... Huilen

Amor Vincit Omnia

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-09-03 15:32

Oops dat topic had ik helemaal niet gezien, omdat het niet onderstreept of blauw was Bloos Excuses, ik ga even kijken en me er vanavond nog even in verdiepen, ik heb ook nog wat andere topic gevonden op GoT en wat andere sites.

SuperPepeijn

Berichten: 13113
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Gouda

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-09-03 17:48

go syph! Haha! ik wacht met smart op je creatie!

Amor Vincit Omnia

Romkabouter

Berichten: 21721
Geregistreerd: 25-06-02
Woonplaats: Donkerbroek

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-09-03 10:48

Ik heb wel een leuk progie in mijn systray die mijn pb's bij checkt Haha!

Mijn woorden zijn mijn woorden en mijn mening. Deze graag alleen mij aanrekenen en niet mijn geliefden/vrienden/kennissen of een combi daarvan!

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-09-03 10:53

Wtf? Geef mij, geef mij... heb gisteren nog even wat gekeken, maar active desktop in win98 wil niet echt lukken, en mijn 2000 is nog wat onstabiel, dus als ik volgende week oid mijn laptop binnenkrijg zal ik het daar op winXP proberen Lachen.

Romkabouter

Berichten: 21721
Geregistreerd: 25-06-02
Woonplaats: Donkerbroek

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-09-03 10:57

haha, nou ja, echt handig is het niet Haha!

Automatisch inloggen moet aan staan enzo Scheve mond
Maar pb me ff met je meeladres en dan kun je het eens proberen.
Verwacht niet een heel gebruikersvriendelijk product Haha!

Mijn woorden zijn mijn woorden en mijn mening. Deze graag alleen mij aanrekenen en niet mijn geliefden/vrienden/kennissen of een combi daarvan!

SuperPepeijn

Berichten: 13113
Geregistreerd: 21-03-02
Woonplaats: Gouda

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 26-09-03 11:33

rom, denk je dat je zo'n active desktop in elkaar kunt flanzen? Lachen ik wil wel helpen waar ik kan en misschien syph ook wel? als we nou met z'n 3en wat leuks kunnen maken waar we zelf en de andere bokkers iets aan hebben! Lachen

Amor Vincit Omnia

BartVB
Eigenaar

Berichten: 36263
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-09-03 11:44

Heb wel in een donkergrijs verleden een of ander ding gemaakt dat in je systray hangt en dat checked voor nieuwe topics e.d. Was voor een TU project, tijd terug. Geen idee of ik de source nog ergens heb liggen, vast wel Haha!

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-09-03 11:59

Tuurlijk wil ik helpen, opzich is die css en html niet moeilijk, daar kan ik wel iets van maken. Maargoed, eerst even zien dat ik mijn toppie krijg, dan kan ik daar mee op winXP werken, en met mijn andere pc op win2000 testen.


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 bezoekers