Waarom wil het niet? FP2000

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Yorghos

Berichten: 10942
Geregistreerd: 10-12-01
Woonplaats: Tilburg

Waarom wil het niet? FP2000

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-09-03 06:34

Al in mei heb ik de domeinnaam yorghos.nl gekocht. Ben toen druk bezig geweest om mijn site te bouwen met HTML. Best aardig gelukt voor een beginner, vind ik zelf.
Voor het uploaden had ik FrontPage2000 nodig en dat heb ik gisteren eindelijk kunnen installeren. Maar nu wil het publiceren maar niet lukken! Ik wordt er echt ziek van!
Als ik opdracht geef voor publiceren van mijn site, dan is hij een minuut of 10 bezig, maar als ik nu op yorghos.nl kijk, dan staat daar nog steeds een bericht van internettoday: "hier komt binnenkort..."
Sla ik een stap over?

* To Belg, or not to Belg *


Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-09-03 09:28

Je moet je startpagina wel index.html of index.htm noemen, misschien is dat het?

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-09-03 09:35

Weg met frontpage 2000! Gewoon een normaal ftp programmatje downloaden werkt veel beter. Zoals bijv Leechftp of Ws_ftp.

Yorghos

Berichten: 10942
Geregistreerd: 10-12-01
Woonplaats: Tilburg

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-09-03 09:55

Cody schreef:
Je moet je startpagina wel index.html of index.htm noemen, misschien is dat het?


Hmm.. dat zou misschien kunnen. Dat ga ik vanavond meteen even nakijken.

* To Belg, or not to Belg *

Yorghos

Berichten: 10942
Geregistreerd: 10-12-01
Woonplaats: Tilburg

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-09-03 16:48

Dat was dus niet het probleem. Ben alweer bijna een uur aan het puzzelen en krijg mijn site niet online. Het gekke is dat er ook geen foutmelding komt. FP geeft aan dat het publiceren goed is verlopen, maar toch blijft mijn site zo'n melding van Internettoday geven.
Ik word er echt sch**tziek van!

* To Belg, or not to Belg *

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-09-03 17:12

Upload nou maar met een andere upload programma zoals Leechftp of Ws_ftp. Frontpage is er niet voor gemaakt om alleen als upload gebruikt te worden, Frontpage is ontworpen voor het maken en ontwerpen van websites. Bovendien, moet je bij je provider van de webspace niet eerst iets activeren?

(ps zie nu pas dat je Linda250 was Tong uitsteken)

Rainie

Berichten: 9123
Geregistreerd: 01-05-03
Woonplaats: Nuenen

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-09-03 18:24


... And we like all the fluffy animals.


Yorghos

Berichten: 10942
Geregistreerd: 10-12-01
Woonplaats: Tilburg

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-09-03 20:25

Ik heb bij de provider gedaan wat nodig was, nl FrontPage geactiveerd... Maar dat hielp dus niet.
Ga even de link hierboven proberen.

* To Belg, or not to Belg *


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 bezoekers