profiel wil niet meer veranderen

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar, Olympia

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Ross

Berichten: 1318
Geregistreerd: 17-01-03
Woonplaats: Hilversum

profiel wil niet meer veranderen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-09-03 15:15

Elke keer als ik iets verander aan mijn profiel lukt het even wel maar als ik dan bovenaan op Profiel druk staat alles er weer terwijl ik toch echt op OK drukte
Ook als ik mijn hele computer uit doe en daarna weer aan blijft het er staan......

Ik wil niet elke keer weer overnieuw mijn profiel moeten doen wie kan mij helpen??


Mireille

Berichten: 41958
Geregistreerd: 06-01-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-09-03 15:39

Druk je niet misschien heel perongeluk op Herstellen inplaats van OK, zonder dat je het merkt?
Verder heb ik er eigenlijk geen verklaring voor

Mijn naam is haas.

Incognito! 8-)

Ross

Berichten: 1318
Geregistreerd: 17-01-03
Woonplaats: Hilversum

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-09-03 16:35

nee dat is het niet hij doet het nu al 3 dagen.......

BartVB
Eigenaar

Berichten: 36252
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-09-03 17:18

Hmm, vreemd. Helpt het als je eerst even uitlogt?

Kan je verder anders even kijken wat er gebeurt als je je profiel aanpast en dan op:
http://www.bokt.nl/forums/profile.php?m ... ile&u=6076
kijkt?

kan zijn dat je browser alle waardes die ingevuld worden op de profiel aanpas pagina onthoudt?

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Ross

Berichten: 1318
Geregistreerd: 17-01-03
Woonplaats: Hilversum

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-09-03 17:23

Ik heb uitgelogt en op de link gekeken maar als ik dan toch weer naar Profiel ga staat alles weer...........

Ross

Berichten: 1318
Geregistreerd: 17-01-03
Woonplaats: Hilversum

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-09-03 17:25

hij geeft wel de veranderingen op de link aan maar als ik daarna dus weer naar Profiel ga staat het er weer en als ik dan een verandering doe gaat die ook weer weg en word het profiel weer zoals ervoor......
Het is gekomen nadat ik er een collage op heb gezet kan het hierdoor komen?
(ik heb wel geprobeerd de collage te verwijderen.... maar alles komt toch weer terug)

BartVB
Eigenaar

Berichten: 36252
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-09-03 17:32

Nee, collage heeft er als het goed is niets mee te maken. Waarschijnlijk komt het door je browser. Zoek eens naar een instelling als 'automatisch invullen' en zet die uit...

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Ross

Berichten: 1318
Geregistreerd: 17-01-03
Woonplaats: Hilversum

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-09-03 17:42

ik heb geen instellingen automatisch invullen gevonden moet dat bij Profiel staan? enne wat is de browser Bloos ook al weer?
Heeft het iets met BBCode of Html te maken?

horseless
Berichten: 2398
Geregistreerd: 28-10-02
Woonplaats: Gouda

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-09-03 20:19

Browser is internet-explorer of netscape ofzo...

Nog steeds lief verlegen en onschuldig

Ross

Berichten: 1318
Geregistreerd: 17-01-03
Woonplaats: Hilversum

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-09-03 15:26

nou ik heb echt overal gekeken maar ik snap er helemaal niks van..... hij doet gewoon zo raar.....
Zou het misschien helpen om een heel ander profiel aan te maken? Of mag dat niet?


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 bezoekers