Wie helpt mij? Probleem met programma WORDS.

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Manda

Berichten: 6271
Geregistreerd: 20-06-01
Woonplaats: Flevoland

Wie helpt mij? Probleem met programma WORDS.

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-09-03 13:40

Dus words dat programma waar je teksten typt enzo Haha! Haha!

Mijn vader zegt dat ik gek en dat het niet kan wat ik zeg dat words doet. maar het is echt zo !!

Telkens als ik words open, opent die met een tekst op de pagina. Als ik een leeg document vraag, weer die tekst, dus telkens moet ik eerst die tekst wissen voordat ik iets nieuws kan schrijven. Ik krijg dus nooit lege blaadjes, maar altijd die een blad met die ene tekst. Hoe krijg ik dat weg?

Hopenlijk is er iemand die mij kan helpen want het is heel vervelend...


sl0wm0ti0n
Berichten: 2812
Geregistreerd: 25-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-09-03 15:05

Volgens mij is je words behekst,

"What we call human nature, is actually human habit.."

Elliot
Berichten: 6441
Geregistreerd: 04-06-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-09-03 15:12

Euh, als je nou die tekst weghaald, en daarna op dat diskette plaatje drukt?? Dat van opslaan... Werkt dat niet??


MrMagic

Berichten: 705
Geregistreerd: 03-01-03
Woonplaats: Enschede

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-09-03 16:07

doet ie dat (ook) elke keer als je een nieuw document wil beginnen??

Feetje

Berichten: 11126
Geregistreerd: 08-12-02
Woonplaats: Het zonnige zuiden

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-09-03 17:36

Ís het niet WORD of ligt dat aan mij? Tong uitsteken

Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht ;)

KiWiKo

Berichten: 51675
Geregistreerd: 19-10-02
Woonplaats: Killstraight

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-09-03 17:44

words is een onderdeel van works. en als je ooit eens een soort van startpagina gemaakt heb dan blijft hij die pakken. Ik heb er vroeger ook mee gewerkt en het is uiteindelijk wel door een actie overgegaan maar ik weet niet meer welke

Manda

Berichten: 6271
Geregistreerd: 20-06-01
Woonplaats: Flevoland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-09-03 08:20

MrMagic schreef:
doet ie dat (ook) elke keer als je een nieuw document wil beginnen??


Ja Verdrietig Ik snap er niets van. Vraag ik om een leeg nieuw document, krijg ik een stom document met die tekst, telkens weer.

Romkabouter

Berichten: 21721
Geregistreerd: 25-06-02
Woonplaats: Donkerbroek

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-09-03 08:44

Waarschijnlijk staat die tekst in je sjabloon voor nieuw document. Zorg dat het daaruit gaan en het probleem is verholpen Haha!

Het beste is gewoon deinstalleren en een echt besturingssysteem erop zetten Tong uitsteken

Mijn woorden zijn mijn woorden en mijn mening. Deze graag alleen mij aanrekenen en niet mijn geliefden/vrienden/kennissen of een combi daarvan!

CCCCorine

Berichten: 5736
Geregistreerd: 10-06-03
Woonplaats: Bunschoten-Spakenburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-09-03 22:13

Ik had hetzelfde met Word. Ik heb het opnieuw geinstalleerd en het probleem was verholpen.

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-09-03 22:44

Is hij toevallig gecrashed onder het maken van het een of ander? Dan slaat hij soms een temp file op die hij wel eens wil openen aan het begin zodat je hem nog op kan slaan... maargoed, dat gaat soms niet helemaal goed Bloos

annerie
Berichten: 63
Geregistreerd: 20-08-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-09-03 22:58

volgens mij moet je het normal.dot bestand ff opzoeken, daar zitten alle instelingen in die word aan een nieuw bestand meegeeft, en waarschijnlijk zit de tekst daar in, dus deleten en opslaan.

ruiterinrust
Berichten: 1012
Geregistreerd: 20-04-02
Woonplaats: ugchelen

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-09-03 23:19

ik weet helaas geen antwoord op je vraag, maar wil je topic even misbruiken als het mag. In mijn word is die balk waarmee je je tekst door kan nemen aan de zijkant van het scherm verdwenen. Weet iemand van de word experts hoe ik die terug krijgen kan. Ik mis hem namelijk.

"Idealisten houden het oog op de toekomst gericht: als zij één blik in het verleden sloegen waren zij geen idealisten meer."
- Eric van der Steen

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-09-03 23:20

Tekst door kan nemen aan de zijkant van het scherm?
Dat snap ik even niet Verward

ruiterinrust
Berichten: 1012
Geregistreerd: 20-04-02
Woonplaats: ugchelen

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-09-03 23:23

ja ik bedoel zon beweegbare balk, waarmee je snel door de verschillende pagina's heen kan scrollen als het ware. Dan niet op je muis, maar een optie van word zelf.

"Idealisten houden het oog op de toekomst gericht: als zij één blik in het verleden sloegen waren zij geen idealisten meer."
- Eric van der Steen

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-09-03 23:24

De scrollbalk? Net zoals in Internet explorer?

ruiterinrust
Berichten: 1012
Geregistreerd: 20-04-02
Woonplaats: ugchelen

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-09-03 23:25

die ja, die is bij mij lang geleden overleden Boos!

"Idealisten houden het oog op de toekomst gericht: als zij één blik in het verleden sloegen waren zij geen idealisten meer."
- Eric van der Steen

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-09-03 23:25

Extra -> opties -> Weergave -> verticale en horizontale schuifbalk, allebei aanvinken Lachen

ruiterinrust
Berichten: 1012
Geregistreerd: 20-04-02
Woonplaats: ugchelen

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-09-03 23:29

jaaaaaaaaaa, je bent echt geweldig!!!!!! Die heb ik nu een jaar moeten missen. Ben je dankbaar, sorry voor het vervuilen van het topic, maar tis erg nuttig geweest voor mij. Haha!

"Idealisten houden het oog op de toekomst gericht: als zij één blik in het verleden sloegen waren zij geen idealisten meer."
- Eric van der Steen

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-09-03 23:31

LOL zijn die ECDL cursussen toch nog ergens goed voor geweest Haha!

Morrie

Berichten: 17821
Geregistreerd: 08-07-03
Woonplaats: 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-09-03 09:57

ik dacht dat ze op iedere school ECDL deden tegenwoordig?????

Geef ik die lessen in ieder geval niet voor niets~!!!!!

Wil je vlinders in je buik? Duw dan een rups in je kont!

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-09-03 11:57

Nee hoor, ECDL wordt lang niet overal gegeven, wel bijna overal op de ICT opleidingen, iig MBO niveau.

Kyan01

Berichten: 5404
Geregistreerd: 22-09-01
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-09-03 18:16

Als je word afsluit wordt er gevraagt of je de tekst die erin staat of je deze wil opslaan-->wissen-->annuleren. Waarschijnlijk is de tekst opgeslagen en staat nu als standaard in je word *LOL*

Denk ik hoor als ik jou verhaal zo lees.

22-09-2006 is mijn zoon Kyan geboren!!
http://www.futerehope.come2me.nl/" target="_blank


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Djaikha en 4 bezoekers