waarom weer zwarte rand?

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Faas

Berichten: 12718
Geregistreerd: 21-07-02
Woonplaats: Steenwijksmoer

waarom weer zwarte rand?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-07-03 10:41

Ik schrik een beetje. Waarom weer die zwarte rand? Is er iets gebeurd?

'Paint' it 'Black'


Sizzy

Berichten: 27232
Geregistreerd: 11-09-01
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-07-03 10:42

Misschien een keertje op F5 drukken (vernieuwen)?

Was bij mij thuis op de computer ook.

Het leven is een gebakje!

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-07-03 10:50

Ik heb idd ook geen zwarte rand hier hoor Verward

Faas

Berichten: 12718
Geregistreerd: 21-07-02
Woonplaats: Steenwijksmoer

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-07-03 10:51

Ach, ambtenarenpc's zullen we maar zeggen. Die blijven in het verleden leven. :S

'Paint' it 'Black'

Rainie

Berichten: 9123
Geregistreerd: 01-05-03
Woonplaats: Nuenen

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-07-03 13:03

Je moet je cache legen geloof ik.. Als zou ik niet weten hoe je dat moet doen Haha!

... And we like all the fluffy animals.


BartVB
Eigenaar

Berichten: 36259
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-07-03 22:05

Of een keer op F5 duwen.

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Marsje
Berichten: 8089
Geregistreerd: 09-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-07-03 23:08

Hehehe, dan heb ik ook een "ambtenaren-PC". Knipoog Haha!
Ik moest ook op F5 duwen.

Geen onderschrift.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 bezoeker