gofoto veranderd?

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
curly2day

Berichten: 5220
Geregistreerd: 23-06-01
Woonplaats: Gelderland

gofoto veranderd?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-06-03 08:03

Wie weet wat er met gofoto is gebeurd, ik kan me nu helemaal niet meer aanmelden, krijg een klein blokje in beeld om in te loggen.
Maar krijg dan steeds dat ik niet gemachtigd ben,terwijl ik daar altijd me foto's oploade?
Hebben jullie daar ook last van?


Margaret
Berichten: 174
Geregistreerd: 11-07-01
Woonplaats: Emmen

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-06-03 08:59

ja dat klopt geloof ik wel, want ik kan me ook niet meer aanmelden. Ik denk dat ze eruit liggen of ziets. groetjes margaret.

Marsje
Berichten: 8089
Geregistreerd: 09-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-06-03 11:41

Dat heb ik precies hetzelfde, Curly2day.
Ik merkte gisteren ook ineens dat ik niet meer kon aanmelden. De foto's die ik geupload heb, doen het overigens nog wel.
Ik hoop dat het weer goed gaat komen.
Weet iemand misschien een andere, goedwerkende uploadsite?

Geen onderschrift.

curly2day

Berichten: 5220
Geregistreerd: 23-06-01
Woonplaats: Gelderland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-06-03 12:05

Marsje schreef:
Weet iemand misschien een andere, goedwerkende uploadsite?


En een die makkelijk te begrijpen is.... Haha!

Marsje
Berichten: 8089
Geregistreerd: 09-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-06-03 12:12

Curly, goed nieuws. Gofoto doet het weer! Lachen

Geen onderschrift.

curly2day

Berichten: 5220
Geregistreerd: 23-06-01
Woonplaats: Gelderland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-06-03 12:15

Mooi, ik kwam er net achter,maar nou krijg ik telkens een fout melding....... computers

Marsje
Berichten: 8089
Geregistreerd: 09-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-06-03 12:16

Wat voor foutmelding krijg je dan? Van Gofoto of van Windows?

Geen onderschrift.

curly2day

Berichten: 5220
Geregistreerd: 23-06-01
Woonplaats: Gelderland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-06-03 12:17

Mooi, ik kwam er net achter,maar nou krijg ik telkens een fout melding....... computers

curly2day

Berichten: 5220
Geregistreerd: 23-06-01
Woonplaats: Gelderland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-06-03 12:21

Sorry twee maal het zelfde berichtje,tja ik krijg een of andere runtime fout melding.............

Marsje
Berichten: 8089
Geregistreerd: 09-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-06-03 12:23

Die melding kreeg ik niet. Zal wel iets in je Windows zijn dan.

Geen onderschrift.

Lautjuh123

Berichten: 5174
Geregistreerd: 20-10-02
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-06-03 14:45

ik kreeg ook zo'n venstertje gisteravond!
nu is ie weer normaal Haha!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Vagabondo en 5 bezoekers