probleempje kazaa....

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar, Olympia

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
anne_bento

Berichten: 5855
Geregistreerd: 08-06-02

probleempje kazaa....

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-03-03 11:53

ik heb kazaa gedownload maar ik kan geen muziek downloade omdat r staat dat ik geen verbinding heb met internet, k kan dus nieteens naar search toe....
terwijl me internet enz het gewoon doet Verward
ik heb hem al opnieuw gedownload maar heb weer hetzelfde probleem......

weeet iemand waar dit aan ligt? thnnx alvast Lachen

Bento, mijn vriendje...


Sundancer

Berichten: 9703
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Emmen,Drenthe,Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-03-03 13:19

Firewall erachter?

Heb je Kazaalite gedownload?

anne_bento

Berichten: 5855
Geregistreerd: 08-06-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-03-03 13:20

don't know, k heb gewoon kazaa gedownload Verward

Bento, mijn vriendje...

Sundancer

Berichten: 9703
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Emmen,Drenthe,Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-03-03 13:25


anne_bento

Berichten: 5855
Geregistreerd: 08-06-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-03-03 13:31

oke die heb ik gedownload maar nu kan ik nog niks zoeken enz Verward

Bento, mijn vriendje...

Rivendell

Berichten: 5168
Geregistreerd: 04-03-02
Woonplaats: Amsterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-03-03 21:17

Dan zal het idd aan je fire wall ligeen. Kazaa geeft nl nogal wat troep op je systeem en je firewall houd dat tegen

UPDATED
Rivendell Welsh Ponies

mei 2014:Sardis Purdey x Llwynhywel The President
mei 2014: Rivendell's Reality x Boothsdale Dylan

anne_bento

Berichten: 5855
Geregistreerd: 08-06-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-03-03 21:14

en hoe kan ik dat dan verandere ofzo? Verward (ben niet zo slim... Knipoog )

Bento, mijn vriendje...

Sociolan

Berichten: 1369
Geregistreerd: 08-12-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-03-03 21:28

Ik heb geen kazaa lite gedaan.
Omdat ik toch liever de orginele heb.
Ik heb dat eigenlijks nooit wat jij hebt met verbinding Annuh.
Welke profider heb je als internet verbinding?
Ik heb van Essent, Alwas acses mischien dat het daar aan je verbinding ligt?

Doe maar gek, alles is al zo "normaal"

anne_bento

Berichten: 5855
Geregistreerd: 08-06-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-03-03 21:32

uhm, we zitten bij quicknet, maar ik denk niet dat het daaraan ligt, want we hebben al eerder kazaa gehad en toen deed hij het wel, maar toen moest alles van de computer af, en er opnieuw op en sinds toen doed hij het dus niet meer.....

Bento, mijn vriendje...

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-03-03 00:42

pfoe om uit te leggen hoe je firewall het uitzet is het veel makkelijk om daar te zijn. Is er niet iemand bij je in de buurt (kennis, vriend ofzo) die verstand heeft van computers en je kan helpen? Firewall instellen is nl nogal lastig vanaf locatie, zeker omdat er zoveel verschillende firewalls zijn..

Trixy

Berichten: 336
Geregistreerd: 09-03-03
Woonplaats: Leeuwarden

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-03-03 00:51

Nou, ik heb nog iets veel vervelenders: zodra ik met Kazaa ga zoeken, WORDT mijn verbinding verbroken en we hebben nog wel kabelinternet...


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 bezoeker