Please wie kan mij helpen? Het wil niet lukken.

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar, Olympia

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Noie

Berichten: 2780
Geregistreerd: 13-08-02

Please wie kan mij helpen? Het wil niet lukken.

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-02-03 15:46

Hoi,

Ik wil foto's uploaden en dat wou ik doen bij imgstudio maar dan zegt ie van dat mijn foto's geen jpg of gif zijn! Maar hoe kan ik mijn foto's daar nou naar toe veranderen?
Bij paint lukt het wel maar daar kan ik de foto's niet bijknippen en ik weet ook niet hoe ik ze dan naar een ander programma toe kan sturen.

Wie weet wat ik moet doen?

B.v.d.
Groetjes St├ęphanie


DaphneL

Berichten: 3615
Geregistreerd: 16-06-02
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-02-03 16:18

Niet nodig om een 2e topic hierover te openen Verward
Maar, knip gewoon de foto bij enzo, tot je hem goed vind, sla hem daar op.
Start dan paint op, open het bestand, opslaan als, jpg bestand..
Had ik in het vorige topic ook al gezegd, wat snapte je er dan niet aan?

Noie

Berichten: 2780
Geregistreerd: 13-08-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-02-03 16:39

Ik weet dat ik geen tweede topic op hoefde te starten maar anders wou het niet maarja.

Ik kan de foto niet bijknippen bij waar ik hem scan. Vanaf daar kan ik hem naar paint sturen en anders niet Verward Ik snap er niks van Verward

DaphneL

Berichten: 3615
Geregistreerd: 16-06-02
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-02-03 18:02

Als je hem inscant, dan sla je hem op je computer lijkt mij.
Dan start je dat andere programma op en bewerk je de foto, sla je hem weer op.
Dan ga je naar paint, open je de foto en sla je hem op als jpg bestand.

Noie

Berichten: 2780
Geregistreerd: 13-08-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-02-03 18:09

Uhm ik zal het ff uitleggen hoe het bij mij gaat:

Ik leg de foto onder de scan dan krijg je zo'n vierkant in beeld waar de foto dan op staat via daar kun je kiezen waar je hem naar toe wilt sturen dan kies je paint en dan komt hij op paint te staan. Daarvoor kun je de foto nog niet opslaan ofzo. En ik kan hem bij paint wel opslaan maar dan kan ik hem niet ergens anders opkrijgen Verward

rode_kool

Berichten: 4415
Geregistreerd: 06-11-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-02-03 22:34

Via paint lukt het mij ook niet om foto's te veranderen van bpm. naar jpg.
Gelukkig heb ik andere programma's waarbij de keuze meer uitgebreid is.
Misschien is het handig om paintshop te installeren, daar kan je makkelijk je foto's bijknippen, en het wordt als je hem opslaat, meteen een jpg bestand Knipoog

gewoon geen onderschrift :D

Mosh

Berichten: 5879
Geregistreerd: 16-09-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-02-03 08:13

Jep,
er zijn trouwens ook uploadsites waar je wel met JEPG terecht kan,
mijn digi maakt nl alleen JEPG's

**

Noie

Berichten: 2780
Geregistreerd: 13-08-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-02-03 14:51

Fostwood: Hoe kan ik paintshop installeren dan? En hoe werkt dat dan?

rode_kool

Berichten: 4415
Geregistreerd: 06-11-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-02-03 19:54

Je kan een try out installeren, die kan je vinden bij www.download.com
Gewoon downloaden en installeren.
Het is een vrij makkelijk programma waar je foto's mee kan bewerken, en dus ook bij kan knippen.

gewoon geen onderschrift :D

Noie

Berichten: 2780
Geregistreerd: 13-08-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-02-03 20:23

Oke bedankt ik zal het even proberen!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: irisssssje en 1 bezoeker