klopt het dat de upload van msn...

Moderators: goldenarrow, MirandaD, Hanmar, Olympia

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Mar2lin
Berichten: 1833
Geregistreerd: 26-09-01

klopt het dat de upload van msn...

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-02-03 15:12

het wel doet, maar zodra je de foto's in je profiel plaats, ze het maar een paar dagen doen!

Ik heb net nieuwe foto's in mijn profiel gezet van leo, maar een paar dagen geleden heb ik de foto's van nimmerdor en andere foto's geplaats... die doen het niet meer!

is er geen andere upload die blijvend is?

....


Lautjuh123

Berichten: 5174
Geregistreerd: 20-10-02
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-02-03 17:14

www.gofoto.nl
is heel makkelijk en je foto's blijven altijd staan!

Loolapelooza

Berichten: 5911
Geregistreerd: 31-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-02-03 17:48

Ik heb hetzelfde probleem.
Op mijn 1ne comunity blijven alle foto's het wél doen in m'n profiel, en de andere werkt gewoon helemaal absoluut NIET Boos!

Heb geen idee hoe het komt maar tis wel lastig.

Nuage

Berichten: 16566
Geregistreerd: 29-12-01
Woonplaats: Assendelft

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-02-03 17:49

Doet MSN expres, ze veranderen de codes van de foto's zodat je ze niet kunt gebruiken op andere sites. Inderdaad naar GO FOTO gaan, die doen dat (nog) niet.

Sypheron

Berichten: 15190
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-02-03 17:50

Klopt idd met msn, lekker irritant, maarja je eigen webspace is nog altijd het makkelijkst Lachen
Gofoto.nl doet het nu nog, maar de vraag is voor hoelang...

rode_kool

Berichten: 4415
Geregistreerd: 06-11-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-02-03 16:14

Ehhh...ik neem aan dat jullie mijn foto's die in mijn profiel staan wel kunnen zien?
Of niet, ik zie ze namelijk zelf wel, en ze zijn gewoon bij msn upgeload, welliswaar bij een communitie, ipv een fotoboek.
En die van mij blijven voor zover ik het weet altijd actief :S

gewoon geen onderschrift :D

Mosh

Berichten: 5879
Geregistreerd: 16-09-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-02-03 18:23

Ik heb er ook weleens last mee,
je moet gewoon wachten tot de foto helemaal uitgeladen is.
Dan doet ie het bij mij wel

**

Loolapelooza

Berichten: 5911
Geregistreerd: 31-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-02-03 12:53

Ik kan ze allemaal zien Frostwood. Lachen

rode_kool

Berichten: 4415
Geregistreerd: 06-11-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-02-03 12:54

Nou dan is er geen probleem.....ze staan er dus gewoon allemaal op allemaal van msn Knipoog
Alleen misschien kan het idd wel kloppen als je ze upload bij het fotoboek van msn Haha!

gewoon geen onderschrift :D

Cathelijne

Berichten: 2411
Geregistreerd: 30-11-01
Woonplaats: Vieux Village sur Mer

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-02-03 16:08

Ik zet mijn foto's altijd op http://www.dawebcity.com. Die verandert url's ook niet en ligt ook niet vaak plat. De laatste tijd hebben ze wel een paar keer platgelegen, maar dat kwam omdat ze bezig waren met onderhoud.

XxreneexX

Berichten: 660
Geregistreerd: 12-10-02
Woonplaats: Maastricht

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-02-03 16:22


}>

Mosh

Berichten: 5879
Geregistreerd: 16-09-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-02-03 08:47

Sypheron schreef:
Klopt idd met msn, lekker irritant, maarja je eigen webspace is nog altijd het makkelijkst Lachen
Gofoto.nl doet het nu nog, maar de vraag is voor hoelang...


ja je hebt gelijk, maar ik heb nu imgstudio picturerail en gofoto want imgstudio is heel vaak de lucht uit en op gofoto kan ik foto's van mijn digi uploaden

**

Fleury

Berichten: 4839
Geregistreerd: 29-05-02
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-02-03 23:23

Ik heb mijne ook geupload bij msn communitie en ze doen het goed vind ik.

cloris

Berichten: 4695
Geregistreerd: 23-11-01
Woonplaats: Den Helder

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-02-03 23:26

Je kan ook fotos op je eigen webruimte zetten en van daaruit plaatsen op het forum..

Interesse in Doma Vaquera en/of het rijden met een Garrocha, of dressuurmatige begeleiding? stuur even een pbtje of een mailtje

Gast4532
Berichten: 67019
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-02-03 18:33

En ik zet alles bij Lycos.
Dat doet het ook nog steeds goed.

Sundancer

Berichten: 9703
Geregistreerd: 21-03-01
Woonplaats: Emmen,Drenthe,Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-02-03 12:46


giesam
Berichten: 485
Geregistreerd: 22-10-02
Woonplaats: Ameland Ballum

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-02-03 13:19


I love ya


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Froemel en 5 bezoekers