Heerde de nieuwe kampioen

Moderators: petraaken, Nicole288

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Prisca

Berichten: 14451
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Somewhere only I know....

Heerde de nieuwe kampioen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-08-03 09:23

De nieuwe Nederlandse kampioen eenspannen tuigpaarden ereklasse heet niet Just in Time, heet niet Manno, maar heet Heerde. Vandaag werd in Opmeer de Wilhelmus-zoon van Jan Schep vakkundig naar het Nederlands kampioenschap gereden door Cees Embregts.

De laatste paar weken kwam Heerde in handen van zijn vaste trainer Cees Embregts sterk opzetten en hij wist zelfs de regerend kampioen Manno (v.Fabricius) met Kees van der Maat diverse keren te verslaan. In Opmeer lukt het dus om Manno te onttronen. Met zijn aansprekende front en kenmerkende grote, ruime passen met veel zweefmoment wist hij de jury te overtuigen, maar niet nadat er vier toppers werden uitgenodigd om over te rijden.
Oud-kampioen Just in Time (v.Cambridge Cole) van Bert van Es en Lambertus Huckriede was na zijn blessure op tijd door zijn trainer en rijder Lambertus Huckriede in vorm gebracht en hij gaf zeer goed partij. Dit was goed voor de tweede plaats. Titelverdediger Manno kwam nu niet verder dan de derde plaats voor de schimmel Irava (v.Batello) met Harry Michiels. Henk Hammers bracht de grote belofte Nero van de Rivelhof (v.Ganges) weer aan de start, maar het was nog niet de Nero die aan het begin van dit seizoen zo wist aan te spreken.

(Bron: Uitslagen Opmeer)


Kijk het kan wel dit is een Wilhelmus. Dit paard begint nu pas lekker te lopen en te groeien dus NU pas krijgt hij waarde voor de fokkerij omdat hij nu pas gaat opvallen. Heerde staat op de HBC Stal. Iemand hiermee gefokt???????

Vind het wel erg makkelijk om het Fabrisicus, Manno en Renovo bloed af te kraken maar zijn er mensen die wel een Heerde hebben zien lopen of mee fokken hij is toch de kampioen voor dit jaar.

Zegt genoeg denk ik.

Van geen hond naar 1 en dan 2 opeens zijn er 3 Welsh Terriers....Mika 2 jr en Boy 13 jr en nu Wilson 1.5 jr. Mijn toppers


Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-08-03 09:46

Wat zit er ook alweer voor bloed achter Patijn? Dat vind ik dus echt een kanjer!

So tell me where you are / Tell me how you feel / Tell me what you need / Just tell me how you feel / And let it all just rain on me. ~ Kane

Prisca

Berichten: 14451
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Somewhere only I know....

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-08-03 10:13

245 PATIJN 97.04374, STB, 07 MEI 1997, 1.66 M, BRUIN

v. KOLONEL , v. RENOVO PREF

m. JULONY STER

v. RENOVO PREF M. VELONY KEUR PREF

mv. INDIAAN PREF -- HOOGHEID PREF

Fokker: H. VAN TIL te HAULERWYK

Eig.: H. BOELENS, BONGVEENWG 1, 9496 te BUNNE

Is idd wel een super paard. Heeft een tijd bij ons op stal gestaan.

Van geen hond naar 1 en dan 2 opeens zijn er 3 Welsh Terriers....Mika 2 jr en Boy 13 jr en nu Wilson 1.5 jr. Mijn toppers


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Baidu, MSNbot en 3 bezoekers