Waar kan je ook alweer je stamboom bekijken.......

Moderators: petraaken, Nicole288

 
 
cojo79
Berichten: 3577
Geregistreerd: 27-08-01
Woonplaats: ergens in nl

Waar kan je ook alweer je stamboom bekijken.......

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-06-03 18:01

van je paard??

Ik had er een site voor gevonden maar nu weet ik niet meer welke.

Daar kon je de ouders invullen en dan zag je het hele stamboom van je paard.

Ik zou heel erg graag deze site weer willen weten.

Groetjes: Corina


Jan_VT

Berichten: 3487
Geregistreerd: 27-03-03
Woonplaats: in een gezellig plattelandsdorpje

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-06-03 18:08


gabyfedde

Berichten: 11221
Geregistreerd: 17-11-02
Woonplaats: Gällivare (Zweeds Lapland)

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-06-03 18:09

Bij mij werkt die site niet! Dit is het enige wat er staat: Welcome to MegaPath Networks

Scylla
Berichten: 1220
Geregistreerd: 09-04-03
Woonplaats: Sliedrecht, t baggerdurp van Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-06-03 18:10

bij mij werkt hij ook niet, klopt het adres wel of ben je niet wat vergeten jan_vt??

cojo79
Berichten: 3577
Geregistreerd: 27-08-01
Woonplaats: ergens in nl

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-06-03 18:17

Volgens mij klopt het adres niet helemaal.

Jan_VT

Berichten: 3487
Geregistreerd: 27-03-03
Woonplaats: in een gezellig plattelandsdorpje

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-06-03 18:21


cojo79
Berichten: 3577
Geregistreerd: 27-08-01
Woonplaats: ergens in nl

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-06-03 18:57

Jah supper!!!!

Bedankt!!! Jan

CCCCorine

Berichten: 5736
Geregistreerd: 10-06-03
Woonplaats: Bunschoten-Spakenburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-06-03 19:09

Hmm, heb even aangeklikt, maar volgens mij kom je alleen op Quarters uit via die link...

cojo79
Berichten: 3577
Geregistreerd: 27-08-01
Woonplaats: ergens in nl

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-06-03 19:28

Bij mij doet ie het prima (2e link) en ik vind het onwijs gaaf kan terug kijken van stamboom van mijn paard tot 1670 en daar staan ook nog foto's bij sommige paarden.
De foto's zijn eigenlijk tekeningen maar echt onwijs gaaf!!

Lientje

Berichten: 3891
Geregistreerd: 22-06-01
Woonplaats: Belgie(Limburg)

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-06-03 21:15

Moeten jullie jullie stamboom op internet bekijken? Staat het niet op de papieren van je paard?

Koester je dromen want als ze sterven word je leven als een vogel zonder vleugels
ik heb een Royal Dance veulen: River Dance

Jan_VT

Berichten: 3487
Geregistreerd: 27-03-03
Woonplaats: in een gezellig plattelandsdorpje

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-06-03 21:20

Lientje schreef:
Moeten jullie jullie stamboom op internet bekijken? Staat het niet op de papieren van je paard?


Ja maar daar kan je veel verder kijken, en als je geluk hebt vind je ook nog foto's!!!

Jan_VT

Berichten: 3487
Geregistreerd: 27-03-03
Woonplaats: in een gezellig plattelandsdorpje

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-06-03 21:20

corina schreef:
Jah supper!!!!

Bedankt!!! Jan


Graag gedaan!!! Haha! Haha! Haha!

Jan_VT

Berichten: 3487
Geregistreerd: 27-03-03
Woonplaats: in een gezellig plattelandsdorpje

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-06-03 21:21

CCCCorine schreef:
Hmm, heb even aangeklikt, maar volgens mij kom je alleen op Quarters uit via die link...


mmm dat zou idd raar zijn, heb je de 2e link al geprobeerd!!!

mrie

Berichten: 5811
Geregistreerd: 08-06-03
Woonplaats: Het brabantse land

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-06-03 20:27

Ik kijk vaak even bij WWW.seahorses.nl via de navigator (ja het is even doorzetten) naar stambomen. Wel moet ik er bij zeggen dat ik via via nogal eens hoor dat de site niet werkt. Ikzelf heb daar nog nooit problemen mee gehad

Koppig

Berichten: 345
Geregistreerd: 24-05-03
Woonplaats: Gelderland

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-06-03 18:28

hmm kan iemand mij uitleggen hoe dat werkt? want ik vul wel de naam van mijn merrie is maar er gebeurt niets

Wie nooit tijd heeft, kan er niet mee omgaan...

Kayla

Berichten: 11273
Geregistreerd: 20-10-01
Woonplaats: Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-06-03 18:31

Misschien moet je de naam van de vader van je merrie eens invullen Haha!

Jan_VT

Berichten: 3487
Geregistreerd: 27-03-03
Woonplaats: in een gezellig plattelandsdorpje

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-06-03 20:19

Koppig schreef:
hmm kan iemand mij uitleggen hoe dat werkt? want ik vul wel de naam van mijn merrie is maar er gebeurt niets


Ja het is meer een database met hengsten, merrie's staan er niet in denk ik Haha!

EmEm
Berichten: 539
Geregistreerd: 02-01-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-06-03 20:22

Jawel, er staan ook merries in. Die van mij staat er tenminste in.

mariskaLover

Berichten: 1245
Geregistreerd: 07-01-03
Woonplaats: utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-06-03 12:30

ik snap er niks van hoe dit werkt Scheve mond
ik typ in het eerste balkje de hengt in Gervantus.
maar er gebeurt niks als ik op horse query druk.

kunt iemand me helpen?

alvast bedabkt bo

Ivi L1+3 dressuur..
Ivanssite

pinopaard

Berichten: 182
Geregistreerd: 20-04-03
Woonplaats: zoetermeer

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-06-03 13:56

Als je de naam van je hengst bovenin intypt en dan op Horse Query drukt dan zie je in de werkbalk (links) zijn naam verschijnen. Je kan dan kiezen tussen 4x pedigree of 5x pedigree. Daar klik je dan op en dan verschijnt zijn stamboom.
Ik heb net zijn naam (Gervantus) ingevuld en ik kom wel op een stamboom uit alleen ik weet natuurlijk niet of dit jou paard is. (Ik heb gezocht op All Breeds)
Het kan ook zijn dat jou paard niet in de database staat en dan zie je staan 'No records found'.
Suc6!

"Gelukkig heeft het paard ons onze arrogantie vergeven"
(Richard Maxwell)

mariskaLover

Berichten: 1245
Geregistreerd: 07-01-03
Woonplaats: utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-06-03 17:33

heeey
bedankt!ik heb het gevonden wow
dit is echt gaaf heel erg bedankt!

groetjes bo

Ivi L1+3 dressuur..
Ivanssite

wynoah

Berichten: 1650
Geregistreerd: 23-04-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-06-03 18:41

De moeder van de mijne staat er ook gewoon in. Echt leuk man

wynoah

Berichten: 1650
Geregistreerd: 23-04-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-06-03 19:29

Heeft iemand en idee of je die hele stamboom uit zou kunnen printen?
En dan bedoel ik echt dat hele stuk vanaf 1600.
Met wat voor een programma zou je het allemaal achter elkaar kunnen krijgen?
Ik hoop dat iemand me kan helpen?

Sammie

Berichten: 71641
Geregistreerd: 04-06-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-06-03 19:37

Nou, van mij staat ze er wel in, maar volgens mij is ze 't niet.

- Offline -

caro_vt

Berichten: 3605
Geregistreerd: 02-02-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-03 13:03

ik heb ze afgedrukt tem 1600 ongeveer.

wel lang werk.

dus je typt de naam van je paard z'n pappie in, je doet zoals pinopaard het beschrijft en kiest voor 5x pedigree.
dat druk je af.
dan kies je het eerste paard, het tweede,....die in de 5e generatie staan, daarvan druk je ook de afstamming af, enz.......

ook de foto's kan je afdrukken.

ik kan terug tot de 3 stamvaders van de arabische volbloeden oa.


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 bezoekers