Aaahhhrrggghhh ... PC belt tig keer vanzelf in :\

Moderators: EvelijnS, Murthul, Muurp, Berdien

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Maxx

Berichten: 632
Geregistreerd: 14-11-02
Woonplaats: Langerak

Aaahhhrrggghhh ... PC belt tig keer vanzelf in :\

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-12-02 09:25

Op de een of andere manier heeft mijn PC vanaf 12 uur vanacht constant proberen in te bellen met een verkeerd wachtwoord. Ik kwam vanochtend op mijn werk (toevallig een internethelpdesk) en kreeg dit meteen te horen van mijn collega.

Citaat:
Fri Dec 27 08:52:48 2002: INFO: martijn: Fout wachtwoord
Fri Dec 27 08:54:13 2002: INFO: martijn: Fout wachtwoord
Fri Dec 27 08:55:39 2002: INFO: martijn: Fout wachtwoord
Fri Dec 27 08:57:04 2002: INFO: martijn: Fout wachtwoord
Fri Dec 27 08:58:29 2002: INFO: martijn: Fout wachtwoord
Fri Dec 27 08:59:55 2002: INFO: martijn: Fout wachtwoord
Fri Dec 27 09:01:20 2002: INFO: martijn: Fout wachtwoord
Fri Dec 27 09:02:45 2002: INFO: martijn: Fout wachtwoord
Fri Dec 27 09:05:36 2002: INFO: martijn: Fout wachtwoord
Fri Dec 27 09:07:01 2002: INFO: martijn: Fout wachtwoord

Meteen dus maar even mijn huisgenote uit bed gebeld en haar de stekker er uit laten trekken. Helaas heeft hij hiervoor dus wel zo'n 350x contact proberen te maken. Met andere woorden 350x 10ct. Vanavond maar eens tot de bodem uitzoeken wat er nu aan de hand is.

Soms zuigt het leven best wel Scheve mond
Laatst bijgewerkt door Maxx op 27-12-02 10:30, in het totaal 1 keer bewerkt

Een gegeven paard moet je niet in de bek schijten.


Kayla

Berichten: 11273
Geregistreerd: 20-10-01
Woonplaats: Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-12-02 09:29

jemig wat vaag, hoe kan dat??

Maxx

Berichten: 632
Geregistreerd: 14-11-02
Woonplaats: Langerak

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-12-02 09:54

Weet ik dus nog niet. Het gebeurt wel vaker dat hij door een of ander programmaatje (bijv. ICQ) plotseling verbinding maakt, maar dan klopt het wachtwoord gewoon en maakt hij dus gewoon contact (wat goedkoper is als steeds opnieuw inbellen). En daarbij stond mijn netwerk-account afgemeld. Ik denk dat het een programmaatje was op de PC van mijn huisgenote, maar ik snap niet dat dat er doorkomt als ik ben afgemeld ben.

Kortom: ik heb nog geeen flauw idee.

Een gegeven paard moet je niet in de bek schijten.

Lielle

Berichten: 64667
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-12-02 15:33

Ik had dit probleem ook toen ik bugbear bleek te hebben, misschien even controleren?


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: namiro, x_Staceyy en 25 bezoekers